post image

The Cosmic Whisperer Project

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η Δευτέρα θέλει αποφασιστικότητα και γερά νεύρα όπως κάθε φορά, αγαπημένε μου Κριέ, αλλά αυτή τη φορά χωρίς υπεκφυγές. Όσο αφήνεις κάτι, σε αφήνει και αυτό. Μήπως ήρθε η ώρα για μια κουβέντα;

Ταύρος
Λίγο άραγμα σήμερα το δικαιούσαι γιατί μας ανησύχησες το Σαββατοκύριακο με τα ελαφριά συμπτωματάκια που σου έσκασαν στα ξαφνικά. Την επόμενη φορά που θα πάρεις τα βουνά να είσαι λίγο πιο προσεκτικός και ποτέ χωρίς μάσκα και αντισηπτικό!

Δίδυμοι
Οι φίλοι σου είναι τα πάντα για σένα και κυριολεκτικά θα έπεφτες και στον Καιάδα για να σώσεις κάποιον από αυτούς. Έτσι, είσαι και ο πρώτος που θα επισημάνει τα «red flags» σε κάποια κακή σχέση. Ο τρόπος σου βέβαια ίσως φέρει προστριβές. Μια σου και μια του!

Καρκίνος
Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα μικρό οικογενειακό δράμα. Εάν υπάρχει κάποιος με τον οποίο φαίνεται να μπαίνετε πάντα στην ίδια δυσάρεστη συζήτηση κάθε φορά που τον βλέπετε, η αποφυγή του θέματος και η παράβλεψη των σχολίων μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσεις την ηρεμία σου!

Λέων
Αν η συμβουλή κάποιου είναι χρήσιμη, προσπάθησε να μην αμύνεσαι. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήσε το ως μάθημα. Όταν μοιράζεστε τις σκέψεις σας με άλλους ανθρώπους, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε λιγότερη δύναμη στο λόγο και περισσότερη κατανόηση και απαλότητα στον τρόπο.

Παρθένος
Αν και αυτό δεν θα έχει πλάκα, άδραξε την ευκαιρία να εφαρμόσεις πλάνα που είχες αφήσει τόσο καιρό στο συρτάρι. Το υπέροχο είναι ότι θα νιώσεις πολύ πιο σίγουρος και λιγότερο ανήσυχος για το τι απαιτείται για την επίτευξη των στόχων σου!

Ζυγός
Είναι πιθανό να συναντήσεις μια κάποια ζήλια από άλλους σήμερα αν μιλάς συνεχώς για τα επιτεύγματά σας χωρίς να δώσεις βέβαια τα απαραίτητα credit. Απλά θέλει κάπου λίγο μετριοφροσύνη, γιατί η ζωή τα φέρνει ανάποδα από λεπτό σε λεπτό!

Σκορπιός
Η κριτική είναι μέσα στη ζωή, είτε καλή είτε κακή φυσικά. Προσπάθησε να λάβεις υπόψιν σου κάποια αρνητικά σχόλια που άκουσες μόνο για να βελτιωθείς μελλοντικά, δεν υπάρχει λόγος για γκρίνιες!

Τοξότης
Αν και θα νιώσετε αμυντικοί και έτοιμοι να πάτε στη μάχη για να πάρετε ξανά τον έλεγχο, δεν χρειάζεται να γίνετε πάλι οι σούπερ ήρωες. Με τον καιρό, θα επανέλθει η φάση μέσα σας αλλά και γύρω σας!

Αιγόκερως
Ο προσανατολισμός σου δεν ήταν και ποτέ το ατού σου, παρόλα αυτά σήμερα η μπάλα χάνεται μακριά στον ορίζοντα και δεν φταίει η κακοκαιρία. Σαν να έμαθες «the hard way» το πόσο πρέπει να φιλτράρεις τις λέξεις πριν τις ξεστομίσεις. Συγχαρητήρια από εμένα και τα άστρα!

Yδροχόος
Ένα limiter στην κάρτα θα σε σώσει μόνο αυτή τη στιγμή, αγαπημένε μου Υδροχόε, αφού τα τρύπια χέρια σου δεν διανοούνται να καταλάβουν τα ποσά που φεύγουν ημερησίως από τα χέρια σου. Σήμερα είσαι για μαγειρική στο σπίτι, Netflix και καφέ από τα χεράκια σου!

Ιχθύες
Προσπάθησε να δείξεις μια διαλλακτικότητα στις εντάσεις που θα προκύψουν εάν σήμερα αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και δεν φιλτράρεις τα λογάκια σου! Όλα σώζονται, αρκεί να το προσπαθήσεις και να μην δείξεις άλλο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είσαι!

Go to TOP