post image

The Cosmic Whisperer Project

Πέμπτη 19 Μαρτίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Παράξενη μέρα με την καλή έννοια Κριαράκι μου. Παράξενη και φωτεινή, με τον ήλιο να βάζει πλάτη για να  ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα μέσα σου. Τώρα ειδικά θα πρέπει και εσύ από την μεριά σου να διαλέξεις πού θα πεις τα «ναι» και που τα «όχι». Το νου σου στις κακοτοπιές και στους φίλους… του καλού καιρού!

Ταύρος
Σήμερα λοιπόν πρώτη και τελευταία σου σκέψη θα είναι να διαχειριστείς τα λίγα ή πολλά που συνέβησαν χθες και να δεις αν πραγματικά είναι οι αφορμές για να βάλεις περισσότερο χρώμα στη ζωή σου. Λες τελικά αυτό το άτομο να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον;

Δίδυμοι
Μια ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί το μεσημέρι και θα γεμίσει απελπιστικά το πορτοφόλι σας, θα σας κάνει να χαμογελάσετε σε βαθμό που δε θα μπορείτε να κλείσετε το στόμα σας Διδυμάκια μου. Μην την ψάχνετε και πολύ, γιατί καμιά φορά τα άστρα χαμογελάνε εκεί που απλώνετε τα πόδια σας στο τραπέζι παίζοντας με το κινητό!

Καρκίνος
 Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνεις μέσα στην καραντίνα για να διασκεδάσεις, όμως τα άστρα σου κλείσουν το μάτι στις λίγες ή πολλές στιγμές που από την άνεση του σπιτιού σου ή από έξω θα βρεις οάσεις χαράς. Το νου σου στις υπερβολές όσον αφορά το φαγητό!

Λέων
Κάτι μου λέει πως υπό περίεργες συνθήκες σε πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι που λέγεται έρωτας. Σφίξιμο που χτίζεται σιγά-σιγά και θα σε κάνει χρυσό χορηγό της Amita Motion που μας κερνά θετική ενέργεια. Μην γκρεμίσεις όσα καταλάθος έχτισες Λιονταράκι μου. Τι κι έρχεται κύμα κακοκαιρίας;

Παρθένος
Παραπονιέσαι πως δε σου δίνονται πουθενά ευκαιρίες και δεν έχεις δίκαιο Παρθενάκι μου. Το διαπιστώνεις και ‘συ τις τελευταίες μέρες όταν όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε προσεγγίζουν για να ζητήσουν τη γνώμη σου σχετικά με νέα project. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγες ενέσεις αυτοπεποίθησης.

Ζυγός
Η μυστηριώδης συνάντηση που είχες χθες και μπορεί να σου πέρασε απαρατήρητη ήταν η πιο σημαντική απόδειξη πως η τύχη είναι γενναιόδωρη μαζί σου, ατσούμπαλε Ζυγέ μου. Πρέπει όμως και ‘συ να μην χάνεσαι από τη συζήτηση. Σήμερα λοιπόν τα μάτια σου 14 για πονηρά μηνύματα.

Σκορπιός
Η χαρά που θα σου δώσει η ατζέντα που θα δημιουργήσεις στο μυαλό σου ή σε χαρτί, κατά έναν περίεργο λόγο θα σε κάνει να απογειωθείς, δημιουργικέ Σκορπιέ μου. Σα να σε μεταμόρφωσε το Σύμπαν, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι συνολικά και όχι σαν μονάδα. Εφάρμοσε αυτή την όμορφη μετάλλαξη σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου!

Τοξότης
Ανάβεις φωτιές και όλα τα καις, Τοξοτάκι. Παρόλα αυτά χρωστάς κάποιες εξηγήσεις. Λύσε μικρά θέματα που γεννήθηκαν και προχώρα διώχνοντας την ομίχλη. Το Πουσουκου σε περιμένει αποφασιστικό!

Αιγόκερως
Έβαλες στόχους, βλέπεις να μην πετυχαίνεις κάποιους και χάνεται το χαμόγελο από τα χείλη σου. Το ζήτημα είναι να μην τα ισοπεδώνεις όλα γλυκέ μου Αιγόκερε. Τον χρόνο τον ορίζουμε όπως εμείς θέλουμε, με την προοπτική να μην ψυχαναγκαζόμαστε! Μη πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει δύσκολα πράγματα, ειδικά σήμερα που η μέρα θέλει άνεση!

Υδροχόος
Τηλέφωνα, γράμματα, email, ραβασάκια κι αφιερώσεις, σκονάκια με το όνομά σου και γενικά ένα overdose γλυκών και… αλμυρών υποχρεώσεων προς την κατεύθυνσή σου. Άφησέ ‘τες να περιμένουν και ξεκίνα να από το αλμυρό προς το γλυκό. Καλύτερα δεν είναι να ζοριστείς στην αρχή και να απολαύσεις τα καλύτερα λίγες ώρες αργότερα;

Ιχθύες
Eίστε μπερδεμένοι, τα νεύρα σας σας κάνουν έτοιμους να εκραγείτε και όσο κι αν προσπαθείτε, φαντάζεστε τον εαυτό σας σε λίγες μέρες δεμένο χειροπόδαρα σε δικαστήριο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Από σήμερα κιόλας, διώξτε τους τοξικούς ανθρώπους απ’ τη ζωή σας πριν κάνετε φονικό!

Go to TOP