post image

The Cosmic Whisperer Project

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η αισιοδοξία είναι το μόνο όπλο με το οποίο μπορείς να κινηθείς σήμερα. Με προσοχή και επιμονή, μπορείς να αποχαιρετήσεις κάποια παλιά συνήθεια που σε ενοχλεί και σε πάει πίσω. Προσπάθησε σήμερα να κόψεις το τσιγάρο, δεν θα χάσεις.

Ταύρος
Ταυράκι, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με αυτούς που βρίσκονται γύρω σου. Δεν σημαίνει ότι κάποιος θέλει το κακό σου, σίγουρα όμως κάποιοι θέλουν και το καλό σου. Με τον τρόπο σου όμως, τους απωθείς. Άνοιξε τα μάτια σου και δες για νέους φίλους!

Δίδυμοι
Η επίσκεψη ενός καλού φίλου από μακριά θα σε ανανεώσει λίγο. Φαγητό, ποτό και διασκέδαση, είναι η Αγία Τριάδα της τύχης και το κλειδί της ηρεμίας που μπορεί να αναζητούσες για να καθαρίσεις το κεφάλι σου. Γιατί να αρνηθείς σε ένα καλό μισόκιλο κόκκινο ημίγλυκο;

Καρκίνος
Προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο, Καρκινάκι. Έχεις πάρει πάνω σου αρκετά πολλά φορτία που μπορεί να σε καταστρέψουν και ψυχολογικά και σωματικά. Όλο το μέλλον είναι μπροστά σου, δεν χρειάζεται να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να επιβαρύνεσαι με περιττά πράγματα.

Λέων
Τα νεύρα σου είναι άλλη μια φορά στην τσίτα, εκρηκτική μας προσωπικότητα. Μην είσαι ανυπόμονος και επιπόλαιος. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου αλλά και στους γύρω σου. Κάνε και ένα cheat meal, μπορεί να βοηθήσεις αρκετά την ψυχολογία σου. Τα red velvet pancakes βοηθάνε ιδιαίτερα αν θες τη γνώμη μας!

Παρθένος
Τα πράγματα είναι έντονα για εσένα και θα συνεχίσουν να είναι, για αρκετό διάστημα. Κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας και που θα ανεβάσουν, μπας και βοηθήσεις και εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου.

Ζυγός
Καλή και η χαλάρωση, καλά και τα ξενύχτια. Νομίζω όμως, πως ήρθε η ώρα να βάλεις σε μια σειρά τη ζωή σου και να δεις κατά που πηγαίνει. Μπορεί τώρα αυτό να σου φαίνεται μακρινό, χάνεις πολύτιμο χρόνο από το να χτίσεις θεμέλια όμως!

Σκορπιός
Η τάση σου να τοποθετείς σε κουτάκια τα πάντα, σου βγάζει το διπλάσιο στρες από το επιτρεπόμενο. Εφόσον έχεις τη θέληση να πετύχεις, γιατί να μην το κάνεις; Μην ξεχνάς όμως, ότι όταν αφήνεις κάτι, σε αφήνει και αυτό.

Τοξότης
Η δουλειά σε συνδυασμό με τις σπουδές σου μπορεί να ρίξουν τη διάθεσή σου στο πάτωμα. Είναι απόλυτα κατανοητό να χάνεσαι στο ξενύχτι και το αντίστοιχο πρωινό ξύπνημα της εβδομάδας, ο χρόνος αυτή τη στιγμή για εσένα είναι κάτι τελείως φλου. Όλα όμως γίνονται για καλό.

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι, μικρό μας, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Δεν ευθύνονται οι κοντινοί σου άνθρωποι για την οικονομική και την επαγγελματική σου κατάσταση. Μην ρίχνεις βάρος σε αυτούς που θέλουν μόνο το καλό σου.

Υδροχόος
Είσαι τόσο ευτυχισμένος που βαράς… critical. Η ζωή σου κυλάει σαν ροδοπέταλο στην άμμο. Χαιρόμαστε πολύ για εσένα, παρόλα αυτά αν σου γυρίσουν μπούμεραγκ πράγματα που έχεις παρατήσει το τελευταίο διάστημα, δεν ευθύνεται κανείς άλλος. Κάθε μέρα είναι μια ξεχωριστή μάχη

Ιχθύες
Η μουσική είναι μέρος της ζωής σου και οι αποφάσεις που πήρες γύρω από αυτή ίσως να σου στοίχισαν πολλά. Μπορεί μερικές φορές να νοσταλγείς “χαμένα μεγαλεία”, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Η εφηβεία δεν κρατάει για πάντα!

 

Go to TOP
Άνοιγμα