post image

The Cosmic Whisperer Project

Κυριακή 18 Οκτωβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Όταν παρατείνεις ένα πρόβλημα για μεγάλο διάστημα, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διογκώνεται. Αυτά καλείσαι να αντιμετωπίσεις το απόγευμα της Κυριακής, αλλά η ευστροφία σου δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο – όλα θα πάνε καλά!

Ταύρος
Έχεις αφήσει τα προσωπικά να διεισδύσουν αρκετά στη δουλειά σου και το μόνο που κατάφερες είναι ένα – να δημιουργήσεις μικροπροβλήματα από το πουθενά, αν δεν κάνω λάθος! Η επόμενη φορά θα είναι πιο τυχερή, αλλά προς το παρόν, την Δευτέρα να περιμένεις για μια μεγάλη έκπληξη!

Δίδυμοι
Η Κυριακή είναι στα σωστά επίπεδα δροσερή και φυσικά το μεσημέρι είναι ιδανικό να πας για εκείνο το τρέξιμο που έλεγες και τόσες μέρες αναβάλλεις. Μην ξεχάσεις να πιείς έναν ωραίο καφέ το πρωί και να τον συνοδεύσεις με ένα υπέροχο homemade smoothie!

Καρκίνος
Αν έβλεπες την σχέση σου από τρίτη οπτική, θα ήσουν το ίδιο ικανοποιημένος με ό,τι δηλώνεις; Δεν θέλω να σε προβληματίσω, αλλά μάλλον κάποιοι φίλοι σου λένε ψέματα. Για να σε κάνουν να αισθανθείς καλά; Για να αδειάσουν το τοπίο; Δεν ξέρω…το μόνο που συνιστώ προς το παρόν είναι ψυχραιμία και προσοχή!

Λέων
Δεν μπορείς πάντα να αναβάλλεις τις σοβαρές συζητήσεις αλλά μπορείς να δίνεις στον εαυτό σου το περιθώριο που χρειάζεται για να διαχειριστεί σωστά τα πράγματα και στη συνέχεια να κάνει σκεπτόμενα βήματα. Η Κυριακή θα σου δώσει αυτό το χρονικό περιθώριο – πάρε τηλέφωνο εκείνη τη φίλη που λέγατε να κανονίσετε!

Παρθένος
Παρότι control freak μέχρι αηδίας, σήμερα θα κληθείς να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να παραχωρήσεις κάπου αλλού το τιμόνι. Χρειάζονται και αυτά πολλές φορές, ξεκόλλα και ξεκουράσου αφού το χρειάζεσαι τόσο πολύ!

Ζυγός
Η ειλικρίνεια προς το φίλο είναι σημαντική, αλλά μπορεί επίσης να είναι και κουραστική! Υπάρχει ένας λεπτός διαχωρισμός ανάμεσα στο να είσαι καλός φίλος και στο να έχεις όρια και είναι πιθανό να νιώθεις μια κάποια αστάθεια. Αφού το νιώθεις έτσι, πάρε το χώρο σου!

Σκορπιός
Σε έχει καταβάλλει η φιλοδοξία και είσαι πλέον έτοιμος να κάνεις βουτιά στους προσωπικούς σου στόχους και να ψαχτείς λίγο. Ωστόσο μπορεί να διαπιστώσεις ότι παρότι έχεις την ενέργεια να τα κάνεις ΟΛΑ, έχεις κάποιο θέμα διαχείρισης. Σε μαραθώνιο παραβγαίνεις, δεν πας για σπριντ!

Τοξότης
Αν δυσκολεύεσαι τελευταία στον ύπνο, πιθανότατα σήμερα να ανακαλύψεις και την αιτία. Μια συγκεκριμένη προσωπική σχέση σε κρατάει ξύπνιο τα βράδια και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Μέσω ήρεμης σκέψης, διαλογισμού και ψυχραιμίας, να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις την άκρη.

Αιγόκερως
Η Κυριακή επιβάλλει οικογενειακά τραπέζια τα οποία ομολογουμένως απεχθάνεσαι. Ή μάλλον, τα αποφεύγεις γιατί σε αναγκάζουν με κάποιο τρόπο να μιλήσεις για το παρόν που σε προβληματίζει. Ώρα για όρια και να γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια το τι λένε οι συγγενείς σου, δεν νομίζεις;

Υδροχόος
Καριερίστας και νοικοκυριό δεν πολυπάνε μαζί, οπότε η Κυριακή που σε καθηλώνει θέλοντας και μη σπίτι, θα σε ρίξει στη φασίνα. Μην μου παραπονιέσαι – το Spotify θα κάνει τη μέρα σου λίγο πιο όμορφη!

Ιχθύες
Απορροφώντας την ενέργεια και τα συναισθήματα των άλλων, σε κάνει να χάνεις τα δικά σου και στεναχωριούνται τα άστρα, πολύ στεναχωριούνται Ψαράκι. Να σκέφτεσαι περισσότερο λογικά πριν αρχίσεις το overthinking!

Go to TOP