post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 18 Ιανουαρίου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Κριαράκια μου οι προσκλήσεις που θα έρθουν στα χέρια σας σήμερα για διασκέδαση αναμένεται να σπάσουν ρεκόρ. Αξιολογήστε ‘τες καλά πριν αποφασίσετε, γιατί και ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και δεν προβλέπεται να περάσετε καλά με όλους. Το νου σας!

Ταύρος
Είναι πιθανό να αισθάνεστε ιδιαίτερα ταραγμένα σήμερα, Ταυράκια μου. Όσοι είστε σε σχέση, καταστρώστε σχέδια για μια νύχτα που θα σας σώσει από ενδεχόμενα ναυάγια μετά το πέρας των γιορτών. Οι ελεύθεροι μην κλειστείτε σπίτι και κεράστε στον εαυτό σας μια έξοδο. Μην αφήσετε τη μέρα να περάσει έτσι!

Δίδυμοι
Πολύ καλά θαμμένα συναισθήματα για καιρό, κάποια από αυτά ευχάριστα, κάποια όχι, θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά στο υποσυνείδητό σας Διδυμάκια μου. Αυτό θα έχει μια επίδραση στη ψυχική και συναισθηματική σας κατάσταση. Να αναμένετε άνοδο στην ερωτική σας ζωή και να το απολαύσετε!

Καρκίνος
Θα πρέπει να αισθάνεστε ιδιαίτερα παθιασμένα σήμερα Καρκινάκια μου, γι’ αυτό και έχετε από τώρα το μυαλό σας σε… πονηρά πράγματα. Επίσης μην παραξενευτείτε αν – κυριολεκτικά από το πουθενά – εμφανιστεί στη μέρα σας ένα νέο φλερτ το οποίο θα σας εξιτάρει. Σηκώνεται κύμα σήμερα: Καβαλήστε το!

Λέων
Οι δουλειές και τα οικονομικά σας συμφέροντα, αναμένεται να πάρουν μια τεράστια ώθηση σήμερα, Λιονταράκια μου. Το μαγικό κλειδί είναι οι επαφές με τους φίλους σας. Το μέλλον σας δείχνει πολλά υποσχόμενο. Επίσης ένα μικρό πρόβλημα υγείας που σας βασάνιζε αναμένεται να εξαφανιστεί το απόγευμα!

Παρθένος
Η αγάπη και ο ρομαντισμός βρίσκονται στο σημερινό επίκεντρο Παρθενάκια μου. Όσοι είστε δεσμευμένοι περάστε μια υπέροχη νύχτα παρέα με τον σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι μην εκπλαγείτε αν κάτι συναρπαστικό βρεθεί σήμερα στη ζωή σας. Όσο για τις δημιουργικές σας ικανότητες, ήδη βρίσκονται στα ύψη!

Ζυγός
Σήμερα τα όνειρα, τα οράματα και η διαίσθησή σας θα αλληλεπιδράσουν με θεούς και δαίμονες, Ζυγάκια μου! Προσπαθήστε να βάλετε τις ιδέες σε κίνηση, ακόμα και αν φαίνονται υπερβολικά φιλόδοξες. Όσο για το βράδυ, εκμεταλλευτείτε την καλή σας διάθεση και βγείτε μια βόλτα. Αρκετά δεν έχετε «σκουριάσει» τόσο καιρό;

Σκορπιός
Σάββατο και socializing, not: Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε, θα σας προτείνει να παρακολουθήσετε μαζί κάποια κοινωνική εκδήλωση. Εσείς ως συνήθως κουρασμένοι μου Σκορπιοί, δε θα ψήνεστε. Πηγαίνετε όμως παρέα, γιατί αυτό το event μπορεί να σας ανοίξει πόρτες για το μέλλον!

Τοξότης
Είναι πιθανό να αισθάνεστε ιδιαίτερα ταραγμένοι σήμερα, Τοξοτάκια μου. Όσοι είστε σε σχέση, καταστρώστε σχέδια για μια νύχτα που θα σας σώσει από ενδεχόμενα ναυάγια. Οι ελεύθεροι κλειστείτε σπίτι και κεράστε στον εαυτό σας μια έξοδο. Μην αφήσετε τη μέρα να περάσει έτσι!

Αιγόκερως
Το ειδύλλιο βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας, φλογεροί μου Αιγόκεροι, οπότε είναι λογικό να αισθάνεστε παθιασμένοι ένα παράξενο Σάββατο σαν κι αυτό. Το πάθος σας θα μεταδοθεί και σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας, ενώ το άγχος που σας συνοδεύει στη δουλειά, θα σβήσει με χαρακτηριστική ευκολία!

Υδροχόος
Όμορφα σκηνικά προβλέπονται σήμερα για τα όμορφα πλάσματα του νερού. Επιλέξτε την κατάλληλη παρέα και παρακολουθείστε ό,τι σας ενδιαφέρει. Η επικοινωνία με τους άλλους είναι κάτι που έχετε ανάγκη, αλλά αναμένεται να σας κουράσει στο τέλος της ημέρας. Κουλάρετε και όλα καλά!

Ιχθύες
Σάββατο με θετικό πρόσημο και τα οικονομικά σας να βελτιώνονται αισθητά Ψαράκια μου. Μην μου αγχώνεστε όμως προκαταβολικά για το αύριο και το μεθαύριο, γιατί ό,τι κι αν αποφασίσετε, η επιτυχία και η μεγάλη βόλτα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Επίσης το βράδυ κρύβει πολλές εκπλήξεις!

Go to TOP