post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 17 Οκτωβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Κάνε μαθήματα αυτοσυγκράτησης αγαπημένε μου Κριέ, γιατί δεν σε βλέπω να το διαχειρίζεσαι σωστά. Είδες που τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις και πάντα μετανιώνεις την ανήσυχη αναμονή; Τα αστέρια δουλεύουν πίσω από την κουρτίνα για εσένα 24/7 και εσύ τα αδικείς. Αφού ξέρουν!

Ταύρος
Τα λόγια έχουν βαρύνουσα σημασία, όχι μόνο οι πράξεις. Μπορεί να πληγώσουν άλλους, μπορεί βέβαια και πληγώσουν και εσένα οι συνέπειές τους. Πρόσεχε την προσοχή σου στην συμπεριφορά σου στο γραφείο γιατί εκεί αναμένονται οι περισσότερες προστριβές!

Δίδυμοι
Είσαι που είσαι control-freak, βλέπεις πως οι άλλοι δεν ψήνονται να πάνε με τα νερά σου και η Γη χάνεται κάτω από τα πόδια σου. Και εκεί είναι που έρχονται τα άστρα να σε πάρουν στην πλάτη τους και να σου υπενθυμίσουν πως δεν γίνεται όλα να γίνουν σύμφωνα με τον δικό σου τρόπο! Το Σάββατο είναι εδώ να σε καθησυχάσει!

Καρκίνος
Η απροσεξία σου σήμερα το πρωί θα σε οδηγήσει σε σημαντικές απώλειες. Είτε θα ξεχάσεις κάπου το κινητό είτε θα σου το σβουρίξουν κάπου, αν δεν έχεις τα ματάκια σου ανοιχτά. Μην κρατάς και εσύ πάντα τσάντα μωρέ, τσεπούλα και τα μυαλά στη θέση τους. Αν πάρεις τα μέσα σήμερα, ξέρεις!

Λέων
Το Σάββατο είναι επιτέλους εδώ, αλλά συνάντηση με άτομα που περίμενες καιρό να δεις και τα αγαπάς πολύ, ενδέχεται να αναβληθεί λόγω μπόρας, παρόλα αυτά, δεν σημαίνει ότι η βραδιά σου δεν θα κυλήσει το ίδιο όμορφα. Μην ξεχνάς, εμείς καθορίζουμε τις ζωές μας και κανείς άλλος!

Παρθένος
Μην είσαι προκατειλημμένος με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, κούκλε Παρθένε. Όπως έχεις καταλάβει και εσύ, πάντα προτρέχεις και εν τέλει αλλάζεις γνώμη. Δώσε χρόνο και τόπο. Ο Οκτώβρης δεν έχει τελειώσει ακόμα, και με ασφάλεια πλέον λέμε πως… ούτε το καλοκαίρι!

Ζυγός
Πρώτη μέρα στη δουλειά χθες για το νυκτόβιο πουλί μας, τον Ζυγό και ήδη θέλει να ρεπάρει. Τώρα που είναι ακόμα νωρίς, κάνε μια καβάτζα τώρα που μπορείς γιατί το δεύτερο lockdown δεν είναι μακριά! Επειδή όμως σε αγαπάνε τα άστρα, να δεις που θα σε κεράσουν μινι χειμερινό getaway κάποια στιγμή!

Σκορπιός
Ένα όμορφο δώρο θα εμφανιστεί στην πόρτα σου από άγνωστο αποστολέα, το οποίο θα σου κινήσει λίγο παραπάνω την περιέργεια για το ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Διάβασε προσεκτικά τα σενάρια, δεν είναι και τόσο ανώνυμος!

Τοξότης
Η συμβίωση μπορεί να είναι πραγματικό παλούκι αν δεν ξέρεις να συμβιβάζεσαι, γιατί αναγκάζεσαι να μάθεις πως είναι. Πρέπει πάντα να έχεις έτοιμο το νερό να ρίξεις στο κρασί σου γιατί πραγματικά μπορεί να φέρει τεράστιες ρήξεις όλο αυτό αν πάει λάθος!

Αιγόκερως
Η δουλειά σε έχει εξαντλήσει αφενός, αφετέρου σε έχει κάνει να ξεχάσεις πως είναι το συγύρισμα και το μπάνιο, αγαπημένε Αιγόκερε. Άσε τον υπολογιστή και κάνε όσα πρέπει να κάνεις κάποια στιγμή χωρίς να τα περιμένεις όλα απ ‘όλους! Ο Οκτώβρης είναι δύσκολος και εσύ κοιμάσαι λίγο!

Υδροχόος
Ιδανικό το Σάββατο για μαζώξεις στα κουτούκια με καλή παρέα, κρασί και φαγητό. Ειδικά αν δεν έχεις κάνει κάποια φουλ καλή έξοδο, μην αμελήσεις τη σημερινή ευκαιρία. Μπορεί το βράδυ να αποδειχθεί ιδιαίτερα… ελπιδοφόρο!

Ιχθύες
Μα τι μυστήριο τρένο είσαι εσύ βρε Ψαράκι. Άρχοντας στο stalking, κούκλος και αστείος, ξέρεις πως να τους κάνεις όλους να σε παρακαλάνε. Μην αρκείσαι σε αυτό και δείξε αυτά που νιώθεις. Πολλοί το μετάνιωσαν, κανείς όμως δεν θα το αναιρούσε!

Go to TOP