post image

The Cosmic Whisperer Project

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Δεν χρειάζεται να περιμένεις ειδική πρόσκληση για να περάσεις ωραία, αλλά να δημιουργήσεις μόνος σου τις ιδανικές συνθήκες. Ξέρω ότι με τα απαγορευτικά της ώρας δεν είναι και τόσο εφικτό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να συνδυάζεις μόνο με το «living after midnight» την καλοπέρασή σου!

Ταύρος
Ξέρω πόσο θα ήθελες να σφίξεις στην αγκαλιά σου αυτή τη στιγμή τους φίλους που αφήνεις πίσω και την ζωή που πρέπει να αποχαιρετήσεις σιγά σιγά, αλλά κάθε ξεκίνημα σε καλό δεν λένε; Σε περιμένει η πιο όμορφη περίοδος της ζωής σου, κοίτα να την εκμεταλλευτείς όσο μπορείς!

Δίδυμοι
Λίγος καφές, λίγη υπομονή και οι βιταμίνες σου είναι η ιδανική συνταγή να κρατηθείς εν ζωή σήμερα. Τα νεύρα σου λιγοστεύουν, όπως και η υπομονή σου. Εβδομάδα είναι, θα περάσει!

Καρκίνος
Μα καλά, τι σας κάνουνε μωρέ και κολλάτε έτσι σαν να πάθατε εγκεφαλικό; Καρκινάκι, ξεκόλλα τη ζωή σου και βάλε μπρος για τα καλύτερα. Κάνεις λακκούβες σε μέρη και στιγμές που είναι τελείως περιττό!

Λέων 
Έβαλες μπρος για την κορυφή και κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Αντιθέτως, σε φοβούνται, λόγω της μεγάλης φόρας που έχεις πάρει και το ξέρεις ότι δεν σε σταματάει ούτε σεισμός. Προσοχή μόνο σε μικρές λεπτομέρειες που μεταφράζονται ως προβλήματα.

Παρθένος
Παρότι μπορεί να τα βρεις σκούρα σήμερα, σκέψου ότι τα χρήματα είναι κάτι που πάει και έρχεται, χωρίς να χρειάζεται να σε κρατάει δέσμιο. Τα μικρά πράγματα είναι που αξίζουν και οι όμορφες στιγμές δεν απαιτούν πολλά και fancy πράγματα!

Ζυγός
Μπορεί σήμερα να μην είσαι στα καλύτερά σου, τέτοια ιδιόρρυθμη Πέμπτη αφού, παρόλα αυτά δεν υπάρχει λόγος και να το κρύψεις! Ας γίνει το θέλημά σου και ας είσαι ειλικρινής για μια φορά, δεν χρειάζεται να υποκρίνεσαι!

Σκορπιός
Το να είσαι διαφορετικός δεν σε κάνει απαραίτητα και «περίεργο». Ποτέ κανείς δεν συμβάδισε με την οικογένειά του και το cringe είναι δυνατό κάθε φορά που βρίσκεστε όλοι μαζί, αλλά δεν βλέπω το λόγο να έχεις ενοχές για κάτι. Είσαι εσύ!

Τοξότης
Σήμερα τα άστρα έχουν ευθυγραμμιστεί για να κάνεις την κινησούλα σου και να πάει και πολύ καλά! Ο κόσμος γουστάρει γενικά να ακούει συμβουλές για σωστό φλέρτ, οπότε ξέρεις πόσο ύπουλα μπορείς να παίξεις τον άσσο κάτω από το μανίκι σου σήμερα;

Αιγόκερως
Η ισχυρή προσωπικότητά σου μπορεί να κάνει κάποιους από τους φίλους σου να σκαλώνουν κοντά σου και να βγάζουν ένα παθητικό χαρακτήρα χωρίς να το θέλουν. Μην αναρωτιέσαι αν έπαθαν κάτι, απλά ηρέμησε λίγο στον τρόπο που τους απευθύνεσαι!

Υδροχόος
Το ότι εργάζεσαι για κάποιον δεν του δίνει το δικαίωμα να σε φορτώνει πράγμα χωρίς λόγο, να το ξέρεις. Ξεκαθάρισε τις αρμοδιότητές σου και μην αισθάνεσαι τύψεις όταν δεν μπορείς να επωμιστείς περαιτέρω βάρη. Μην δίνεις πατήματα σε βλάκες!

Ιχθύες
Παρότι θέλεις πάντα να στέκεσαι στους φίλους που σε χρειάζονται, μερικέ φορές είναι απλά αδύνατον, όταν η στήριξη αυτή είναι οικονομική. Μην αισθάνεσαι τύψεις, πρόκειται για κάτι καίριο που ούτε εσύ έχεις. Εξήγησε σωστά τη θέση σου.

Go to TOP