post image

The Cosmic Whisperer Project

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Αν ήταν στο χέρι σου θα άραζες στο κρεβάτι με ένα βιβλίο, μουσική ή απολαμβάνοντας την ερωτική σου σχέση με το Netflix Κριαράκι μου, και η Κυριακή δεν θα τελείωνε ποτέ. Παρόλα αυτά ξέρεις καλά πως οι υποχρεώσεις σου δε μπορούν να περιμένουν. Τελείωσέ ‘τες νωρίς και σόλαρε μετά με όλη σου την ησυχία.

Ταύρος
Τα βάφεις μαύρα για έναν περίεργο λόγο, που μάλλον έχει να κάνει με το ότι νομίζεις πράγματα που δεν ισχύουν Ταυράκι. Κανείς δε σε έκανε πέρα για κανέναν περίεργο λόγο και μία συζήτηση που θα κάνεις το απόγευμα θα διώξει τα σύννεφα. Κάνε προπόνηση στην διαπροσωπική επικοινωνία και άραξε.

Δίδυμοι
Γενναιόδωρα τα άστρα σου, αφού η τύχη και οι άνθρωποι σήμερα θα σε ανταμείψουν γιατί δουλεύεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για άλλη μια εβδομάδα, τα άστρα σου χαμογελούν. Συνέχισε έτσι έτσι και η ευτυχία θα έρθει απότομα.

Καρκίνος
Η ψυχανάλυση των βραδινές ώρες μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου με προβλημάτισε ένα κλικ, μόνο που αποδέχομαι πως για ‘σας μπορεί να λειτουργεί λυτρωτικά, Καρκινάκια. Κάτι μέρες σαν κι αυτή, απλά απομονώστε τις φωνές των φίλων σας αν θέλετε να τη βγάλετε χωρίς στρες!

Λέων
Δευτέρα σήμερα και ο βασιλιάς της ζούγκλας πρέπει να καταστρώσει ένα μικρό σχέδιο επιβίωσης. Κάποιος συγγενής θα σε πιέσει πολύ το μεσημέρι, για μία κατάσταση που δεν περνά από τα χέρια σου Λιονταράκι. Κάνε λοιπόν τις απαραίτητες κινήσεις για να τον βοηθήσεις.

Παρθένος
Ήρθε η ώρα να βγάλεις από μέσα του τον πιτσιρικά που θέλει να χαθεί στα παιχνίδια του. Μοίρασε όμως αυτή την αγνή αγάπη που έχεις για τον εαυτό σου με τους ανθρώπους γύρω σου. Και θα γίνεις πιο αγαπητός στο περιβάλλον σου, και θα «χτίσεις» φιλίες για το μέλλον.

Ζυγός
Ποιος θα σου έλεγε λατρεμένε μου Ζυγέ πως τα ερωτικά σου θα χτυπούσαν limit-up με τον γκρίζο ουρανό πάνω από το κεφάλι σου, ο νους σου θα ήταν αλλού, και ‘συ θα τον πίστευες… Να σου πω όμως ένα μυστικό; Δε φταις σε κάτι. Πάρε βαθιές ανάσες και κάνε υπομονή.

Σκορπιός
Κάτι μου λέει πως σήμερα αξιαγάπητε Σκορπιέ μου θα παίξεις ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ερωταπαντήσεων με τον εαυτό σου. Μη φοβάσαι, δεν είναι κάτι που θα σε οδηγήσει στην αγκαλιά… των ειδικών, αλλά ένας ανώδυνος τρόπος να ξεκαθαρίσεις κάποιες σκέψεις που κρατάς μέσα σου εδώ και ένα μήνα.

Τοξότης
Να και ο μεγάλος νικητής της ημέρας, που δεν το περιμένει αλλά ο ουρανός θα λάμψει και θα αστράψει για την παρτάρα του. Τοξοτάκια μου η αρχή της εβδομάδας γράφει πως θα είστε… ο σωτήρας του και με ένα περίεργο σκαμπανέβασμα της τύχης θα σκάσει ένα πακέτο με χρήματα σχεδόν από το πουθενά.

Αιγόκερως
Δουλεύεις πολύ σκληρά αυτήν την εβδομάδα και έχεις χαρίσει σημαντικό μέρος της ενέργειάς σου στους άλλους. Προσπάθησε σήμερα να κάνεις μία μεγάλη και αγχολυτική βόλτα που θα σε βοηθήσει να διώξεις αρνητικές σκέψεις για ανθρώπους και καταστάσεις.

Υδροχόος
Σου έχουν πει οι φίλοι σου ότι μοιάζεις με σοφό γέροντα, λατρεμένε μου Υδροχόε. Ε λοιπόν σήμερα αναμένεται να μην κλείσεις το στόμα σου ούτε στιγμή, γεγονός που θα κάνει αρκετό κόσμο να σε υποστεί χωρίς να το θέλει. Αν βάλεις ένα φρένο στη φλυαρία, ίσως το βράδυ προκύψει κάτι ενδιαφέρον στα αισθηματικά.

Ιχθύες
Τα τερτίπια του καλοκαιριού που σας έρχονται στα μούτρα δεν πρέπει να σας πτοούν Ψαράκια.Πόσο μάλλον όταν είστε ήδη προβληματισμένα. Οι θετικές αλλαγές στη ζωή σας  πρέπει να συνεχιστούν όσο πιο ανώδυνα γίνεται και γι’ αυτό μην αφήσετε το άλλο σας μισό να σας χαλάσει τη διάθεση.

Go to TOP
Άνοιγμα