post image

The Cosmic Whisperer Project

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Οι ευθύνες που σου αναλογούν είναι πολλές και η διαχείρισή τους όχι και το πιο εύκολο πράγμα. Όσοι βρίσκονται σε μεταβατικές φάσεις ψυχολογικά δεν νιώθουν ότι μπορούν να φέρουν εις πέρας όσα τους αναλογούν, αλλά με έναν καλύτερο προγραμματισμό όλα βρίσκουν το δρόμο τους.

Ταύρος
Παραδόξως, με το να boostάρεις το εγώ σου, γίνεσαι πιο αδύναμος. Μπορεί η αυτοπεποίθηση που πηγάζει από μέσα σου όντως να είναι ελπιδοφόρα, όμως η έπαρση είναι η κόκκινη σημαία κινδύνου που σου κουνά η ζωή.

Δίδυμοι
Η ανυπομονησία και η επιπολαιότητά σου σε κάνουν μεν πιο ενθουσιώδη, σε οδηγούν όμως σε λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις. Βάλε φίλτρο στο κάθε τι ακούς και ο ορίζοντας μπορεί να είναι λίγο πιο καθαρός αυτή τη φορά.

Καρκίνος
Εάν αφήσεις τον συναισθηματισμό σου να σε καταβάλλει, θα χάσεις τρομερές ευκαιρίες που μπορεί να είναι ιδιαίτερα καρποφόρες στο μέλλον. “Άκου” προσεκτικότερα την ησυχία. Έχει πολλά πράγματα να σου προσφέρει.

Λέων
Ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη εβδομάδα για εσένα, Λιονταράκι. Ραγδαίες εξελίξεις και μεγάλες αλλαγές έρχονται στη ζωή σου και ο εσωτερικός σου κόσμος έχει κηρύξει πόλεμο στην αποδοτικότητά σου. Πρόσεχε λίγο τον εαυτό σου, φάε και κοιμήσου καλύτερα, το χρειάζεσαι.

Παρθένος
Νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από τα “εγκόσμια” για ένα διάστημα. Οι μπαταρίες σου είναι στο 1% και ο μόνος τρόπος να επαναφορτίσουν είναι η απομόνωση. Αν σε παίρνει και το αντέχεις, go for it.

Ζυγός
Οι ευκαιρίες που ανοίγονται στο έμμεσο μέλλον για εσένα είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ ότι μπορεί να φαίνονται στο αυτί σου. Ο ενθουσιασμός σου είναι και ευχή και κατάρα στην προκειμένη περίπτωση. Δεν χρειάζεται να καταφέρεις το ακατόρθωτο σήμερα ντε και καλά. Βάλε απλά προτεραιότητες.

Σκορπιός
Η ιδιαίτερα μεγάλη αποδοτικότητά σου στα επαγγελματικά, όπως και στα συναισθηματικά θέλω του συντρόφου σου, σε ανεβάζουν πολύ ψυχολογικά. Η αγάπη σου για τη ζωή και την καλύτερη ποιότητά της σε κάνουν να λάμπεις πολύ. Συνέχισε έτσι.

Τοξότης
Μια μικρή αναποδιά μπορεί να σε κάνει να χάσεις τη μάχη, δεν σε αποκλείει όμως από το να κερδίσεις τον πόλεμο. Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη πάντα ανοίγει και σε υποδέχεται μετά βαΐων και κλάδων.

Αιγόκερως
Οι σύντομες σε χρονικό διάστημα αλλαγές που υποβάλλεις τον εαυτό σου όσον αφορά σημαντικές πτυχές της ζωής σου, σε εξουθενώνουν και μόνο στην σκέψη. Ειδικά όταν μιλάμε για αλλαγές τις οποίες δεν ζήτησες αλλά αναγκάστηκες να ακολουθήσεις. Προσπάθησε να βγάλεις το καλύτερο που μπορείς από αυτή τη διαδικασία λοιπόν.

Υδροχόος
Όταν η ζωή περιπλέκεται, χτυπάει το καμπανάκι που σου υπενθυμίζει στο να δώσεις προσοχή στα βασικά. Μπορεί να σου φαίνεται ανόητο, αλλά η ψυχική υγεία έχει άμεση επαφή με την σωματική. Η διατροφή είναι καθοριστικός παράγοντας για ένα πιο ποιοτικό lifestyle.

Ιχθύες
Δεν υπάρχει πιο επίπονο πράγμα για σένα από το να μην αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σου. Είναι από τα ελάχιστα πράγματα που μπορούν να σε εξοργίσουν, μέσα στην ληθαργικότητα που σε διακατέχει. Αντί να ξεσπάς χωρίς αποτέλεσμα, δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και εντυπωσίασε τα πλήθη.

Go to TOP