post image

The Cosmic Whisperer Project

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Με κουράγιο και αυτοπεποίθηση έρχεται η επιτυχία σε όλους τους τομείς, Κριαράκι μας, για αυτό πρέπει να ψάξεις να βρεις νέα οπτική των πραγμάτων για να αλλάξει φορά όλη η ζωή σου! Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και άκου προσεκτικά τους ανθρώπους που σε αγαπάνε!

Ταύρος
Μπορεί σήμερα να έχει βγει ο αντικοινωνικός σου χαρακτήρας στην επιφάνεια, παραμένεις όμως αξιαγάπητος και λυγίζεις μπροστά σε κάτι όμορφο σαν χαρτί στο νερό! Μην τρελαθείς και αν χρειαστείς να ξεσπάσεις, κάν’το συλλογικά!

Δίδυμοι
Πλέον έχεις πάρει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου, μετά από ένα τέτοιο ανιαρό καλοκαίρι, που ξέρεις πολύ καλά τι χρειάζεται η ζωή σου για να βελτιωθεί, όσο και η ψυχολογία σου. Μια νέα γνωριμία είναι το καλύτερο boost σε όλο αυτό!

Καρκίνος
Είναι σημαντικό να περιτριγυριζόμαστε από ανθρώπους που μας εμπνέουν, μας βοηθάνε, μας ενθαρρύνουν και φυσικά μας κριτικάρουν. Είναι μακράν προτιμότερο αυτό από το να βρεθείς δίπλα από άτομα που απλά απορροφούν χρόνο και ενέργεια. Μήπως να καθαρίσεις το friendlist σου;

Λέων
Μια μικρή ατυχία θα σε κρεβατώσει για λίγες μέρες και αυτό δεν θα μπορούσε παρά να προκαλέσει άγχος στον τόσο ψυχωτικό χαρακτήρα σου, Λιονταράκι μου. Η Τετάρτη είναι μέρα δύσκολη για όλους, σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να το κάνεις να φανεί λίγο πιο όμορφο όλο αυτό!

Παρθένος
Είσαι στην κατάλληλη χρονική στιγμή να γνωρίσεις νέο κόσμο που θα σου ανοίξει πόρτες για το μέλλον και θα σε κάνει να αναλογιστείς σωστά, λάθη, αποφάσεις και ρίσκα. Μην το φοβάσαι-νομίζω πως το χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ!

Ζυγός
Συσσωρευμένη η θετική ενέργεια που απέσπασες από ένα όμορφο βράδυ που σε βρήκε να συζητάς για ζωή, θάνατο, θρησκεία και υπαρξιακά με καλό φίλο που έχεις να δεις χρόνια. Χρειάζεται και αυτό ανάμεσα στα άλλα, μην το αμελείς. Είναι η καλύτερη μορφή ψυχοθεραπείας!

Σκορπιός
Το «burnout» της Τετάρτης είναι τρόπον τινά καθιερωμένο για τον Σκορπιό που το μέσα του ουρλιάζει «Isn’t it Friday already?»! Μην πτοείσαι, και το Σουκού που έρχεται θα λάβεις τα πιο υπέροχα νέα!

Τοξότης
Το να μείνεις πιστός στη ρουτίνα σου σήμερα θα φανεί λίγο δύσκολο, αφού από το πρωί το κεφάλι σου θα ταλαντεύεται σε υποθέσεις, σενάρια και «αν». Ζήσε το τώρα, άσε τα απωθημένα στην άκρη και κρίνε άλλη στιγμή – τώρα καθορίζεται το μέλλον σου!

Αιγόκερως
Είσαι γνωστό ψυχάκι όσον αφορά την οργάνωση και για αυτό στρέφονται όλοι σε σένα όταν χρειαστούν κάτι καινούργιο ή κάποιο τρόπο να βάλουν μια σειρά στη ζωή τους! Μην αγχώνεσαι όμως και για τους άλλους, προς Θεού!

Υδροχόος
Τον τραβάει ο οργανισμός σου τον τσακωμό και το ξέρεις πολύ καλά, αλλά δεν ψήνεσαι να κάνεις κάτι για αυτό. Όσο περήφανο και να σε κάνει να αισθάνεσαι, σκέψου σε πόσο δύσκολη θέση φέρνεις τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου!

Ιχθύες
Νομίζω πως έχει έρθει ο σωστός καιρός να αράξεις λίγο, γιατί έρχεται μια αρκετά πιεστική σεζόν. Η ψυχολογική εξάντληση, να μου το θυμηθείς, είναι μεγαλύτερη της σωματικής!

Go to TOP