post image

The Cosmic Whisperer Project

Πέμπτη 16 Απριλίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Το σοφότερο είναι πάντοτε να ψάχνουμε το καλύτερο στους ανθρώπους, Κριαράκι. Το να σκεφτόμαστε μονάχα την πάρτη μας και να μην συνεργαζόμαστε ενέχει κινδύνους πολύ σημαντικότερους από το να θιχτεί ο εγωισμός μας. Κάνε αυτά που κάνεις με αγάπη, υπομονή και ταπεινότητα. Τα άστρα θα σε ανταμείψουν!

Ταύρος
Ένα κλειστό μυαλό αυτομάτως κλείνει και πόρτες. Το Σύμπαν μας αποτελείται από πολλά και διαφορετικά κομμάτια, αυτή είναι και η ομορφιά του. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο ψύχραιμος με τους γύρω σου και να σκέφτεσαι ότι δεν είσαι μόνος σου σε αυτό τον κόσμο!

Δίδυμοι
Όλα σε αυτή τη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο, Διδυμάκι. Αν κάποια στιγμή νιώσεις μια ακαταμάχητη θέληση να ενδώσεις σε κάτι «απαγορευμένο», καν’το! Αλλά μετά, πρέπει να υποστείς τις συνέπειες! Το νού σου!

Καρκίνος
Μην έχεις ως δεδομένους τους ανθρώπους γύρω σου, Καρκινάκι! Είτε πρόκειται για τη σχέση σου είτε για τον καλύτερό σου φίλο, σκέψου ότι βρίσκονται δίπλα σου από δική τους βούληση και φυσικά από…αγάπη! Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να δείξεις με τη σειρά σου και εσύ την ευγνωμοσύνη σου!

Λέων
Το άγχος που σου προκαλεί η δουλειά σου τελευταία, δεν έχει προηγούμενο. Προσπάθησε να κάνεις μικρές κινήσεις, με σημαντικό περιεχόμενο και να μην αναλώνεσαι σε υποθέσεις. Πάλεψε για τη θέση σου και μετά θα έχεις ότι όπλο χρειάζεσαι με το πλευρό σου.

Παρθένος
Παρθενάκι, ακούς; Σε καλεί το καθήκον! Διάλεξες πολύ άσχημη μέρα για να ενδώσεις στις απολαύσεις σου, διότι οι υποχρεώσεις τρέχουν και εσύ κάνεις κοιλιά πίσω-πίσω, λουζόμενος τις συνέπειες. Προτεραιότητες, καλό μας παιδί!

Ζυγός
Μπορεί σήμερα να μην αισθάνεσαι ιδιαίτερα όμορφα με τον εαυτό σου, παρόλα αυτά μπορείς να βρείς αυτό που λέμε «little sparkles of joy» ακόμα και μέσα στο σπίτι, με σχετικά κακό καιρό. Η σημερινή Πέμπτη είναι για σένα η ιδανική ευκαιρία να χαρίσεις στον οργανισμό σου αυτό που χρειάζεται για να συνεχίσει να παράγει και να είναι καλός μαζί σου!

Σκορπιός
Σκορπιέ μας, μην ρίχνεις πάντα την ευθύνη στο διπλανό σου, όταν πρόκειται για ζητήματα ζωτικής σημασίας. Όταν μένεις με άλλους ανθρώπους στον ίδιο χώρο, είναι φύσει αδύνατον να περνάει πάντα το δικό σου. Κάνε λίγο πίσω λοιπόν και θα δεις ότι και εσύ θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Τοξότης
Έχεις έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό σήμερα, γιατί επιτέλους έχεις τα χρήματα να κάνεις εκείνη την αγορά που ήθελες εδώ και καιρό! Όμως, σκέψου λίγο και το έτερόν σου ήμισυ. Από ένα σημείο και μετά, όταν είσαι στην ίδια στέγη με τον έρωτά σου, πρέπει με κάποιο τρόπο να δουλεύετε μαζί πάνω σε πράγματα. Μην το αμελείς, ανέλαβε ευθύνες!

Αιγόκερως
Μήπως το παρακάνεις με το να «διαβάζεις προσεκτικά» όλους τους γύρω σου, όμορφε Αιγόκερε; Πολλές φορές, η τάση μας αυτή οδηγεί σε παρανοϊκές σκέψεις και τεράστια (αναπάντητα πολλές φορές) ερωτήματα. Βρες ένα τρόπο να ηρεμήσεις από αυτό χωρίς να τρελαίνεις τους άλλους!

Υδροχόος
Έχεις επιτέλους την ευκαιρία να αναλάβεις κάτι καινούργιο, φρέσκο και ιδιαίτερα κερδοφόρο αυτές τις μέρες! Ακόμα και από το σπίτι, με λίγη καλή συννενόηση με τους υπεύθυνους, μπορείς με άνεση να δουλεύεις…από το κρεβάτι σου! Μόνο για να λειτουργήσει αυτό, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα στον ύπνο σου!

Ιχθύες
Παρότι σταθερός γενικά στις επιλογές σου, δεν είναι λίγες οι φορές που μπήκες στον πειρασμό για παρασπονδία, αγαπημένο Ψαράκι! Εκεί που δεν το περιμένεις, ένα νέο love interest σου χτυπάει την πόρτα και αναζητά την προσοχή σου. Είναι καθαρά στο χέρι σου το πως θα το χειριστείς!

Go to TOP
Άνοιγμα