post image

The Cosmic Whisperer Project

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

 

Κριός
Μία Πέμπτη με πρόσκαιρα ερωτηματικά ξημέρωσε για τα Κριαράκια μου και τα άστρα σας φωνάζουν να αράξετε και να πάρετε μαθήματα από τους γύρω σας. Δε χρειάζεται να δώσετε τα φώτα σας στην ανθρωπότητα σήμερα, αλλά απλώς να δώσετε χώρο στους άλλους!

Ταύρος
Είμαστε στη μέση του χειμώνα, όμως μην ακούτε κανέναν Καρκινάκια μου. Οι γνώμες στον κόσμο είναι 6 δισεκατομμύρια κι αν τις πάρετε όλους σοβαρά θα ψάχνουμε να σας βρούμε μάταια. Εστιάστε μόνο εκεί που πρέπει και μην κουράζεστε, ειδικά σήμερα!

Δίδυμοι
Όταν όλοι γύρω σας αράζουν εσείς και οι ρυθμοί σας τρέχετε σα να συμμετέχετε σε κούρσα Ολυμπιακών Αγώνων. Take it easy και μην πολυζαλίζετε όσους είναι αρκετά άτυχοι για να βρίσκονται δίπλα σας. Το απόγευμα η βόλτα σας ίσως κρύβει εκπλήξεις!

Καρκίνος
Μετά τη χθεσινή ανάσα ξεκούρασης έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις πως η ζωή και η ομορφιά της κρύβονται στις μικρές στιγμές, τέτοιες που θα ζήσεις και σήμερα Ταυράκι μου. Απόλαυσέ ‘τες ακόμα κι αν οι γύρω σου δεν ψήνονται και πολύ!

Λέων
Σε ουρά αναμονής για ένα καλύτερο αύριο είδα να βρίσκεται το Λιονταράκι. Κι όμως, κάτι τέτοιο δε σας ταιριάζει γιατί το «περίμενε» λειτουργεί ισοπεδώνοντας τους ρυθμούς σας. Ξεχαστείτε με κάτι άλλο μέχρι την απάντηση που ζητάτε!

Παρθένος
Επειδή το μισό ζωδιακό θα είναι λαλημένο μαζί με εσάς, να επιλέγετε προσεκτικά τις λέξεις που θα ξεστομίζετε Παρθενάκια μου. Κατά τα άλλα, σήμερα έχετε μία ιδανική ευκαιρία για να τονώσετε τη σχέση σας με στυλ και χάρη!

Ζυγός
Είναι λίγο ζορισμένα τα πράγματα σήμερα με το ταίρι σας κι ας ξεκίνησε καλά η εβδομάδα. Σας λέει κάτι αυτό; Aν όχι, να σας βοηθήσω λίγο; Aκόμα και τα πιο αγεφύρωτα χάσματα στις σχέσεις λύνονται στο κρεβάτι με αγάπη!

Σκορπιός
Άστρα, ουρανός, Σκορπιός. Λέξεις μπερδεμένες. Περάστε ποιοτικό χρόνο με τους άνθρωπο και τους ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε. Τουλάχιστον όσο «αεράτοι» είστε εσείς, άλλο τόσο είναι και οι γύρω σας!

Τοξότης
Τοξότη μου μπορεί από χθες να πετάς στα σύννεφα λόγω των ευχάριστων ειδήσεων, αλλά ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός σου είναι πιθανόν σήμερα να σε κάνουν να φας τα μούτρα σου. Κόψε ταχύτητα και άσε τις βιαστικές επιλογές!

Αιγόκερως
Αντί να γίνετε ένα με το μαξιλάρι σας θα πάρετε τους δρόμους και τα βουνά, κι αντί να αρχίσετε συνομιλίες με την πάρτη σας, θα βρεθείτε ξαφνικά περιτριγυρισμένοι από πολλούς ανθρώπους. Δώστε λίγο χρόνο να σας συνηθίσουν και να τους συνηθίσετε!

Υδροχόος
Προσοχή σε αυτά που λέτε, γιατί μπορεί να είναι διαφορετικά από αυτά που πιστεύετε και αυτό οι άλλοι το καταλαβαίνουν. Οπλιστείτε με νηφαλιότητα και η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί κατά πολύ. Το έχετε ανάγκη μια τέτοια… μισοπαγωμένη και καυτή Πέμπτη!

Ιχθύες
Ο εαυτός σας, αυτός ο άγνωστος Ψαράκια μου. Σήμερα το δωμάτιό σας σας ζητάει και το μαξιλάρι σας πρέπει να λειτουργήσει σαν το αγχολυτικό σας. Μην της πείτε το όχι για να μην το μετανιώσετε μετά!

Go to TOP