The Cosmic Whisperer Project

Tετάρτη 15 Μαΐου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

 

Κριός
Οι πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα θα είναι αντικρουόμενες Κριαράκια μου. Το ζήτημα είναι να σταθείτε γερά στα πόδια σας και να αφήσετε το μυαλό σας να επεξεργαστεί ελεύθερα τα δεδομένα χωρίς άγχος. Κάποια μικρά συννεφάκια το μεσημέρι σε κάποια μικροδουλειά σας δε θα είναι τίποτα μπροστά στην απογευματινή όαση!

Ταύρος
Τετάρτη και κοινωνικοποίηση για το κουρασμένο Ταυράκι, με μεσημεριανές συγκεντρώσεις και συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Μία όμορφη παρέα θα σου επιτρέψει να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα, με διαλόγους γύρω από την επιστήμη και όσα ακόμα δε φτάνουμε. Είδες που δε χρειάζεσαι τελικά πολλά;

Δίδυμοι
Μία έκρηξη πάθους θα σας στιγματίσει σήμερα Διδυμάκια μου. Το αν αυτό σημάνει ακόμα σπουδαιότερο μέλλον στα ερωτικά σας, θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες. Προσωρινά απολαύστε τις στιγμές με φόντο τον καθαρό νυχτερινό ουρανό και προσπαθήστε να μετατρέψετε αυτό το φωτεινό θέαμα σε κάτι το δημιουργικό!

Καρκίνος
Κι άλλος φέρνει βόλτες γύρω από τον έρωτα, σαν τον γείτονά του τον Δίδυμο. Καρκινάκι μου έχεις περπατήσει σε αυτά τα στενά και δε χρειάζεσαι καμία φωτεινή καθοδήγηση από τα άστρα. Τετάρτη σημαίνει στην άκρη δουλειά και άλλες έγνοιες, και μια γλυκιά προσπάθεια να δείξεις στο άτομο που πρέπει ποιος είσαι!

Λέων
Θέλεις να αφιερώσεις ένα σημαντικό μέρος του χρόνου σου στον αθλητισμό και στο πάρε-δώσε με άλλους Λιονταράκι μου. Αυτό το αλισβερίσι σε γεμίζει θέληση για ζωή και δε δίνεις δεκάρα για την κούραση που σε φορτώνει. Τώρα που ο καιρός ανοίγει τι θα έλεγες να ρίξεις προπόνηση και έξω;

Παρθένος
Η δέσμευση με το αμόρε στα πλαίσια της σχέσης σου θα φέρει την επικοινωνία σας σε άλλο level Παρθενάκι μου. Το πάθος θα ξεχειλίσει και σήμερα ακόμα και τα μπετά θα τραγουδάνε για την παρτάρα σου! Ντύσου όμορφα, ρίξε μια βόλτα και πάρε έμπνευση από τον έρωτα κι απ’ όλα όσα περιβάλλουν!

Ζυγός
Το μυαλό σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το σώμα σου όμως όχι Ζυγέ μου. Κι αυτή η κούραση από μόνη της δε θα σε αφήσει να χαρείς τη μέρα όσο θα έπρεπε. Η πολλή δουλειά και οι έξοδοι σε έχουν φορτώσει με βάρος, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κοιμηθείς νωρίς και αύριο το δέρμα σου να λάμπει!

Σκορπιός
Ένα παράξενο μήνυμα θα αλλάξει τη ροή της μέρας σου Σκορπιέ μου, με μία όμορφη είδηση που θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου, κι αυτή τη φορά με γλυκό τρόπο! Κάπως έτσι και με τη βοήθεια των άστρων, από σήμερα και για την υπόλοιπη εβδομάδα έχεις πολλά υποσχόμενα πράγματα να σκεφτείς!

Τοξότης
Πείνασε ο Τοξότης, έφαγε για όλη την οικογένεια και την παρέα και μετά μου μελαγχόλησε στη σκέψη πως πρέπει να χάσει κάποια κιλά. Κι αν δεν είμαι σύμβουλος διατροφής, ρίξε ένα βλέφαρο στο γυμναστήριο που βρίσκεται 2 βήματα από το σπίτι σου. Χαρίζει boosts θετικής ενέργειας!

Αιγόκερως
Μετά τα χθεσινά και λίγο επεισοδιακά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, η ζωή τραβά την ανηφόρα δίπλα στο όμορφο ενυδρείο σας και το μπλοκάκι με τα πλάνα για το μέλλον γεμίζει ώριμες ιδέες που θα υπολοποιήσετε σύντομα. Την προσοχή σας όμως και στο παρόν που παραμένει απαιτητικό, αγαπημένα μου πλάσματα!

Υδροχόος
Η περιέργεια μια τέτοια Τετάρτη σκότωσε τη γάτα αλλά αφήνει τον Υδροχόο αλώβητο. Κάτι τρώει τη μύτη σου και δεν είναι το προαίσθημα ότι το πορτοφόλι σου θα μεγαλώσει, γι’ αυτό προσοχή στα σκοτεινά μέρη και στα προσωπικά των άλλων. Καλό το κους-κους, αλλά μην εκτεθούμε κιόλας!

Ιχθύες
Ένας μικρός πόνος σε κάποιο σημείο του σώματος θα σας γεμίσει με ανησυχία, αλλά δεν είναι τίποτα το σοβαρό. Το Σύμπαν είναι με το μέρος σας Ψαράκια μου, και κάποιες μικρές αλλά μαζεμένες υποχρεώσεις θα τις βγάλετε πέρα με σχετική με άνεση. Όσο για τα καλύτερα, υπομονή από αύριο!

 

Go to TOP
Άνοιγμα