post image

The Cosmic Whisperer Project

Τετάρτη 15 Απριλίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η μαγική λέξη είναι «προτεραιότητες», Κριαράκι. Έχεις χαθεί μέσα στη δική σου κουταλιά νερό και είναι κρίμα γιατί έχεις όλο το χρόνο με το πλευρό σου. Δείξε λίγη παραπάνω θέληση.

Ταύρος
Άφησε πίσω κάθε συναισθηματισμό που μπορεί να σε κρατάει από το να υλοποιήσεις κάτι που ονειρεύεσαι από μικρό παιδί. Εκμεταλλεύσου το χρόνο που έχεις αυτή την περίοδο για να βρεις μπροστά σου ένα καθαρό μέλλον όταν βγούμε από αυτή την κατάσταση.

Δίδυμοι
Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις, για να καθησυχάσεις τους φίλους σου. Διανύει όλος ο πλανήτης μια πρωτόγνωρα δύσκολη φάση και με το να λες ψέματα για να αποφύγεις μια άβολη φάση σε υποβιβάζει πολύ στα μάτια του κόσμου! Σκέψου το και πρόσεχε!

Καρκίνος
Μια σοβαρή σχέση χρειάζεται σωστούς χειρισμούς και από τις δυο πλευρές. Μην τετραγωνίζεις τα γεγονότα, γιατί όσο να’ναι, ο έρωτας δεν λειτούργησε ποτέ σωστά όταν μπήκε η λογική σε πρώτο πλάνο έναντι του συναισθήματος.

Λέων
Μην χρησιμοποιείς το 13033 για να βγάλεις memes όλη την ώρα! Σηκώνει λίγο γέλιο η φάση, αλλά η προσοχή παραμένει προσοχή. Εκτίθεσαι, ενώ είμαι βέβαιη πως δεν θα ήθελες να σου μπει Limiter στα μηνύματα κάποια στιγμή.

Παρθένος
Εσάς, Παρθενάκια, σας έκοψαν καμιά κλήση για μη σωστή χρήση δικαιολογητικών; Μην ξεχνιέστε, τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι πάντα μαζί σας και μην ξεχνιέστε με τις ώρες εκτός σπιτιού. Ας είμαστε όλοι μαζί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς!

Ζυγός
Μήπως να κάνεις μια δεύτερη σκέψη όσον αφορά τις online παραγγελίες από εξωτερικό, Ζυγέ μας; Το delivery εξακολουθούν να λειτουργούν, αλλά το πακέτο σου θα περάσει από πολλά χέρια για να φτάσει σε σένα! Αντισηπτικό πρώτα και μετά όλα τ’αλλα!

Σκορπιός
Μην παραλογίζεσαι με πράγματα που δεν θα έπρεπε, Σκορπιέ. Όσο χρησιμοποιείς το messenger, το WiFi κάθε έκθεση που θα μπορούσες να έχεις σε δευτερογενείς παράγοντες έχει γίνει και με το παραπάνω. Ένα απλό μήνυμα μέσα στα εκατομμύρια που πηγαίνουν στο 13033 δεν μπορεί να σε βλάψει.

Τοξότης
Είσαι δύσκολος χαρακτήρας και πολλές φορές ακόμα και εσύ ο ίδιος δεν αντέχεις τον εαυτό σου, όταν μένεις για πολλές ώρες μαζί του και με τις σκέψεις του. Η υπομονή είναι αρετή και η σιωπή χάρισμα. Μπορείς να μείνεις στο ύψος σου και να μην χαλάσεις τη διάθεσή σου! Το ‘χουμε;

Αιγόκερως
Νιώθεις πως έχεις απομακρυνθεί από τους αγαπημένους σου ανθρώπους και αυτό σταδιακά βγαίνει στη λειτουργικότητά σου. Μην ξεχνάς πως για το κοινό καλό, όλοι συμβιβαζόμαστε με ότι μπορούμε και με ότι έχουμε. Άρα, μια είναι η λύση αυτές τις μέρες: Group Therapy στο Skype με τους φίλους! Δεν θα τρελαθείς κιόλας.

Υδροχόος
Δεν είμαι τόσο βέβαιη ότι σου φταίει η καραντίνα σαν κατάσταση γιατί είσαι λίγο σπιτόγατος, Υδροχόε, αλλά το πρόβλημα έγκειται στο χώρο. Σε βαραίνει λίγο και με το να είσαι περιορισμένος εκεί, δεν βοηθάει. Κάνε μερικές αλλαγές στο γραφείο ή στο κρεβάτι σου, βάλε μυρωδιές και άλλαξε τη διακόσμηση, θα δεις αμέσως αλλαγή στη διάθεσή σου!

Ιχθύες
Καιρός να μπει ένας limiter στην κάρτα σου, Ψαράκι. Ξεπερνάνε με τρελούς ρυθμούς τα χρήματα που ξοδεύεις στην καθημερινότητά σου. Περιόρισε τους καφέδες απ’ έξωκαι εστίασε στο να κάνεις έξυπνα ψώνια, με λίγα χρήματα που μπορούν να σε βγάλουν πολλές μέρες!

Go to TOP