post image

The Cosmic Whisperer Project

Κυριακή 15 Μαρτίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Κρατάς ψηλά το σκύπτρο της καλής διάθεσης, Κριαράκι. Σιγά μην σε ρίξει μια καραντίνα! Όπως και να’χει, έχεις βρει τον τρόπο να περνάς ευχάριστα αλλά και δημιουργικά το χρόνο σου. Μην πέφτεις με τα μούτρα όμως στις δουλειές και το διάβασμα, όταν βγούμε από αυτή τη φάση να είσαι τουλάχιστον ξεκούραστος.

Ταύρος
Η άνοιξη σε έχει χτυπήσει κατακούτελα Ταυράκι μου, και ο ήλιος σου υψώνει τη διάθεση στον ουρανό. Ακόμα και από το σπίτι, μια ζεστή αγκαλιά από τον σύντροφό σου και ένα γλυκό freddo cappucino είναι ότι χρειάζεσαι.

Δίδυμοι
Σήμερα θέλω να είσαι λίγο προσεκτικούλι, Διδυμάκι μας. Έχεις δει τη φάση λίγο σαν διακοπές. Λίγο επαρχία, λίγο ο ελάχιστος κόσμος που κυκλοφορεί, και σκέφτεσαι ότι όλο αυτό είναι μια αναρρωτική άδεια. Κάτσε λίγο σπίτι όμως, δεν βλάπτει! Τι θα ‘λεγες για μαραθώριο Lord Of The Rings;

Καρκίνος
Σήμερα τα νεύρα σου έχουν χτυπήσει λίγο κόκκινο Καρκινάκι και δεν θα βγει σε κανέναν σε καλό αυτό! Μην απαιτείς τα βλέμματα να είναι στραμμένα επάνω σου και όλοι να δείχνουν κατανόηση σε εσένα απλά και μόνο γιατί είσαι εσύ. Όλοι μας έχουμε θέματα που χρειάζονται ηρεμία για να λυθούνε.

Λέων
Κάθε φορά που πας να μιλήσεις ρε Λιονταράκι, αυτομάτως θέλεις να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο. Καταλαβαινόμαστε, ποτέ δεν φιλτράρεις τις κουβεντούλες σου και προτιμάς να μιλάς αποκλειστικά σουρωμένος για να γλυτώσεις τις ευθύνες. Δεν γίνεται έτσι όμως!

Παρθένος
Μπορεί το σεξάκι να έχει κοπεί μαχαίρι (και δεν φταίει μόνο ο κοροναϊός για αυτό), αλλά το φλέρτ δεν σταματάει ότι και να γίνει! Γιατί φέρεσαι έτσι στον άνθρωπό σου ρε Παρθενάκι; Μήπως να τραβήξεις μια κόκκινη γραμμή αν όχι στο tinder, στην σχέση σου;

Ζυγός
Είσαι σε απελπισία! Το γυμναστήριο έκλεισε και αγχώνεσαι για τη γράμμωσή σου, τώρα που ανοίγει και ο καιρός και τα gainz θα βγούν στην επιφάνεια. Το YouTube και οι διάφορες εφαρμογές όμως, σου έχουν βρει τη λύση! Μην περιμένεις να τελειώσει ο μήνας, άσε το Kinder Bueno από το στόμα!

Σκορπιός
Μια φορά είπες και εσύ να ερωτευτείς, Σκορπιέ μας και έχει έρθει η καταστροφή του σύμπαντος. Δεν ακύρωσες μόνο εσύ τις διακοπές σου, αλλά και ο μισός πλανήτης. Πάρε λίγο το χρόνο σου να βρεις τον εαυτό σου και με ηρεμία θα έρθουν τα καλύτερα.

Τοξότης
Μια στιγμή, δυο ζωές. Έχεις κοπεί στα δύο για να μπορέσεις να βγάλεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου, γιατί απ’τη μια είσαι τυχερός που δουλεύεις απ’το σπίτι, από την άλλη…there’s no rest for the wicked, money don’t grow on trees. Και τι να κάν’ς, να κάτ’ς να μαλώ’εις;

Αιγόκερως
Έχεις βρει τον δρόμο σου και πορεύεσαι αποκλειστικά και μόνο στρώνοντάς τον με διαμάντια. Είσαι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας με πολλά χαρίσματα και ταλέντα, δεν θα μπορούσε σε κανένα σύμπαν να πάει χαμένο αυτό. Τα άστρα φροντίζουν για εσένα!

Υδροχόος
Μπορεί γενικά να μην είσαι αγχώδης, τις τελευταίες μέρες όμως το έχεις παρακάνει λίγο και το ξέρεις, μικρέ Υδροχόε. Με αυτό, θορυβείς και όσους σε ξέρουν, γιατί όταν σε βλέπουν με καμπανάκι κινδύνου, εσένα που πετάς χαρταετό σε τέτοια ζητήματα, φοβούνται τριπλά!

Ιχθύες
Ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνεις έναν απολογισμό για τον εαυτό σου το τελευταίο διάστημα. Μην νιώθεις ότι σε παίζουν ή σε κοροιδεύουν, ειδικά αν δεν έχεις αποδείξεις για αυτό. Εξάλλου, θα φανεί αυτό, ακόμα και αν δεν κουνήσεις ούτε το δαχτυλάκι σου.

Go to TOP