post image

The Cosmic Whisperer Project

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι εδώ και σε καρτερά υπομονετικά! Ειδικά εφόσον πέφτει και Παρασκευή, δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο στο κεφάλι σου! Όλα τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν για εσένα απόψε.

Ταύρος
Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου έφτασε και οι ώρες δεν περνάνε μέχρι να έρθει το βράδυ, όπου έχεις ετοιμάσει…special πράγματα. Μην περιμένεις όμως να έρθει μόνο αυτή η μέρα του χρόνου προκειμένου να υπενθυμίσεις την αγάπη σου στο άλλο σου μισό!

Δίδυμοι
Δεν είσαι μεγάλος οπαδός του έρωτα, ειδικά της σημερινής ημέρας. Παρότι προσπαθείς να διατηρείς κάποιες ισορροπίες στη σχέση σου, θα είναι λίγο χοντρό να μην κάνεις έστω μια μικρή ρομαντική κίνηση και σήμερα. Μην τα παίρνεις όλα εγωιστικά.

Καρκίνος
Οι κολλητές σου είναι ο Βαλεντίνος σου. Είστε όμορφες, νέες, sexy και δεν χρειάζεστε την υπενθύμιση κανενός. Τα «Girls’ Night Out» είναι περισσότερο διαδεδομένα για τη σημερινή μέρα, παρά για κάθε άλλη μέσα στο χρόνο. Μήπως σήμερα να το πάτε και εσείς ένα επίπεδο πιο πάνω; Δεν ξέρω πως, εσείς αποφασίζετε!

Λέων
Παρότι είσαι γκρινιάρικο, είσαι και αρκετά ναζιάρικο, μικρό Λιονταράκι. Η σεξουαλικότητά σου είναι στα ύψη, ενώ έχεις κάνει ήδη τις απαραίτητες αγορές να δώσεις την «παράσταση της ζωής σου» σήμερα στο κρεβάτι σου. Τέτοια κάνεις και τους ισοπεδώνεις!

Παρθένος
Εσύ Παρθενάκι, είσαι περισσότερο συγκρατημένος. Είναι απλώς άλλη μια Παρασκευή, η μοίρα της οποίας θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι για το αποψινό βράδυ. Και καλά κάνεις, στην τελική!

Ζυγός
Αλλιώς τα είχες στο μυαλό σου και αλλιώς σου ήρθαν. Ίσως είναι η πρώτη φορά που τέτοια μέρα είσαι μοναχούλης και σου κακοφαίνεται λιγάκι. Οι περισσότεροι φίλοι σου έχουν κλείσει τραπέζια για ραντεβού και εσύ μάλλον θα αράξεις να δεις Netflix. Μπορείς όμως και όχι, σου λέμε, κλείνοντάς σου το μάτι

Σκορπιός
Οι ρομαντζάδες είναι το φόρτε σου και η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βάλεις σε εφαρμογή κάθε είδους «πρακτική» που έχεις μελετήσει από τα μελοδράματα που βλέπεις συνήθως. Είσαι ο απόλυτος προορισμός όσων θέλουν να πάρουν ιδέες για ρομαντικές καταστάσεις!

Τοξότης
Η δουλειά σήμερα δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις την γιορτή των ερωτευμένων, ούτε την Παρασκευή γενικά. Δεν πειράζει όμως, γιατί έρχεται Σαββατοκύριακο στο οποίο έχεις επενδύσει πολλά και θα σου μείνει αξέχαστο!

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι συνεχίζεις να μας αφήνεις με το στόμα ανοιχτό. Παρότι δεν είσαι εκδηλωτικός σαν χαρακτήρας, όποτε εσύ νιώσεις την απαραίτητη ασφάλεια βγαίνεις από το καβουκάκι σου και κάνεις τις πιο ρομαντικές κινήσεις. Όντας λίγες, παραμένουν και αξέχαστες!

Υδροχόος
Ο καιρός, η νύχτα, η γιορτή και το καλό φαγητό αποτελούν την ιδανικότερη συνταγή σου για την σημερινή μέρα. Λίγο καλό κρασί σε ένα απόμερο κουτούκι, η αγάπη της ζωής σου, και λάγνα χαμόγελα είναι μια μικρή σύνοψη της αποψινής σου κατάστασης.

Ιχθύες
Η επιτυχία σου συνεχίζει ακάθεκτη στον ερωτικό τομέα, ψαράκι. Δεν χρειάζεσαι Βαλεντίνο, θέλεις όμως να μην σε βρει μόνο σου το πρωί. Βάλε το πιο τολμηρό outfit που έχεις και κατέκτησε τις πίστες. Μπορεί να αλλάξει η τύχη σου!

Go to TOP