post image

The Cosmic Whisperer Project

Τρίτη 14 Ιανουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Τα έξοδα τρέχουν και δεν λένε να σταματήσουν και αυτή τη βδομάδα, Κριαράκι. Οι υποχρεώσεις, οι λογαριασμοί και κάποια έκτακτα μικρά μεν, αλλά σημαντικά ποσά μπορεί να σε βάλουν λίγο μέσα αν δεν προσέξεις. Κράτησε λοιπόν, μικρό καλάθι για περιττά έξοδα.

Ταύρος
Μια φορά και έναν καιρό, ξύπνησες και είχες καλή διάθεση. Τι φάση, βρε Ταυράκι; Μήπως θα έπρεπε να πάρεις λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα, γιατί νομίζουμε ότι υπερβάλλεις πολύ πολλές φορές. Αυτά που έχεις να κάνεις είναι λιγότερο τρομακτικά απ’ ότι νομίζεις. Πήγαινε για ένα ποτό να ξεσκάσεις.

Δίδυμοι
Είσαι ένα τόσο συμπονετικό και αγαπησιάρικο άτομο. Παρόλα αυτά, επιλέγεις να δείξεις μια πλευρά πιο σκληροτράχηλη. Άμυνα, να το πούμε αλλιώς. Αυτή η μάσκα όμως, δεν σου πηγαίνει και πολύ. Αφού ξεχειλίζεις αγάπη, βρε Διδυμάκι.

Καρκίνος
Η επιμονή είναι τεράστια αρετή. Πόσο μάλλον, όταν βλέπεις ότι κάτι δεν προχωράει με ρυθμούς που κάποιος θα βάφτιζε γοργούς. Είσαι τέρας αντοχής λοιπόν και μπράβο σου. Αν βέβαια ποτέ νιώσεις πως δεν προχωράει ούτε η ψυχολογία σου, δεν υπάρχει λόγος ταλαιπωρίας.

Λέων
Τα λεπτά που θα μπορέσεις να βάλεις τον κώλο σου κάτω και να ηρεμήσεις, είναι πλέον μετρημένα στα δάχτυλα. Είσαι ένας άνθρωπος που ξεχειλίζει από ζωή, αλλά και από νεύρα. Όταν καταφέρεις να βρεις την ισορροπία στα δυο αυτά, θα δεις Λιονταράκι, η ζωή μπορεί να είναι και μαγική.

Παρθένος
Η πρόοδος που σημειώνεις σε αρκετούς τομείς στη ζωή σου, δεν είναι ικανή να σε κρατήσει και συγκεντρωμένο σε αυτά που κάνεις, Παρθενάκι. Μήπως να αναλογιστείς καλύτερα τι είναι όντως αυτό που σου αρέσει και να κάνεις ένα restart;

Ζυγός
Η κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι σου αυτή τη στιγμή είναι ικανή να σε στείλει σε άλλη χώρα με άλλο όνομα. Είτε πρόκειται για σύντροφο που αρχίζει να σε τρελαίνει, είτε για οικογένεια με τα εκάστοτε προβλήματα που αντιμετωπίζει το μέσο σπίτι, νιώθεις ότι θες να ξεφύγεις.

Σκορπιός
Μάλωσες με την καλύτερή σου φίλη και τώρα δεν ξέρεις τι να πρωτοσώσεις, έτσι; Κατάλαβες ότι είσαι ο οξύθυμος της υπόθεσης που υπεραντέδρασε εκεί που δεν υπήρχε ο παραμικρός λόγος και το περιθώριο για κάτι τέτοιο. Πάρε χρόνο να ησυχάσεις και μετά προσέγγισέ τη ξανά.

Τοξότης
Η ζήλια σου μπορεί να φέρει τρομερές συγκρούσεις στη σχέση σου σήμερα. Εφόσον το έτερόν σου ήμιση βλέπει ότι αντιδράς παράλογα χωρίς να δείχνεις ίχνος εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του, είναι απόλυτα λογικό να ξεσπάσει.

Αιγόκερως
Η αγάπη που σε διακατέχει Αιγοκεράκι είναι το σημείο που σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους και σε όλα. Δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί στη γλύκα σου και για αυτό πάντα καταφέρνεις να έχεις την εύνοια όλων, παρά το ότι είσαι πολύ κλειστός όσον αφορά το χαρακτήρα σου.

Υδροχόος
Το κρύο και οι άδειες μέρες που διανύουμε σε έχουν φουντώσει ιδιαίτερα για κάποιο ειδύλλιο. Η σχέση σου έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της μέρας σου και έχεις δεθεί συναισθηματικά απίστευτα πολύ. Μπράβο σου εννοείται, αλλά πρόσεχε μην σε πονέσει πολύ κάποια ενδεχόμενη πτώση.

Ιχθύες
Τα οικονομικά σου είναι σε ένα μικρό αδιέξοδο αυτό το διάστημα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ανακάμψουν σύντομα. Ο λαμπρός σου χαρακτήρας και η προσωπικότητά σου που ακτινοβολεί ως το διάστημα, δεν θα αφήσουν ποτέ το αστέρι σου να μην λάμψει.

Go to TOP