post image

The Cosmic Whisperer Project

Δευτέρα 13 Ιουλίου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Άλλη μια εβδομάδα ξεκινάει, άλλη μια δόση της υπομονής σου εξαντλείται. Το διάβασμα δεν βοηθάει ιδιαίτερα και σίγουρα ούτε το Netflix. Τι θα ‘λεγες να αφήσεις τα μούτρα και να κάνεις πάλι συνήθεια εκείνες τις ωραίες, μεγάλες νυχτερινές βόλτες με τους φίλους σου;

Ταύρος
Έχεις βρει το δάσκαλό σου με τη δουλειά, τους γονείς που πιέζουν και τη μανούρα πάνω από το κεφάλι σου για το «Πότε;» και το «Γιατί;» για τα πάντα. Όταν δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι, μπλόκαρε τη φασαρία και make the best out of it!

Δίδυμοι
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα κακοτυχίας, τα πράγματα φαίνονται να στρώνουν, ακόμα και μέσα σε μια τέτοια κατάσταση. Η δουλειά σου σε έχει ανανεώσει, η νέα σου σχέση πάει τέλεια και το νέο σου σπίτι είναι ιδανικό να στεγάσει τον μεγάλο σου έρωτα. Μην σε φοβίζει το μετά, κανείς δεν το ξέρει εξάλλου.

Καρκίνος
Επηρεάζεσαι πολύ εύκολα και τα άστρα σε μαλώνουν, παρότι εσύ συνεχίζεις το χαβά σου. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά μετά από πολλή εργασία επιτυγχάνεται!

Λέων
Οι απότομες αλλαγές στη διάθεση των κοντινών σου ανθρώπων είναι καταστροφικές και για εσένα. Φοβάσαι πολύ με τις αντιδράσεις που παίρνεις και αγχώνεσαι σε επικίνδυνο βαθμό. Γιατί επιτρέπεις κάτι τέτοιο στον εαυτό σου;

Παρθένος
Γενικά ο κόσμος έχει χαλαρώσει με τα μέτρα, σε αντίθεση με τους Παρθένους, οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να αποφεύγουν τις κοινωνικές συναναστροφές και τα crowded μέρη. Μην φτάνεις στα άκρα, αλλά καλά κάνεις που εξακολουθείς να προσέχεις!

Ζυγός
Μπράβο σου Ζυγέ που μέσα στην καραντίνα εκμεταλλεύτηκες το χρόνο σου να κάνεις online courses και να που τώρα σου έρχονται πιστοποιήσεις για νέα πράγματα που ενδεχομένως να σου ανοίξουν κάποιες πόρτες από την επόμενη χρονιά!

Σκορπιός
Το αγόρι που σε αγαπάει σε παιδεύει πολύ. Είναι αγχώδης, θέλει απαντήσεις και του τα έχει σκάσει η αβεβαιότητα που προδιαγράφεται για τους επόμενους μήνες. Καθησύχασέ τον με τον τρόπο σου (δεν ξέρω εγώ ποιος είναι αυτός) και δείξ’του πόσο τον θες στη ζωή σου!

Τοξότης
Αχ, ερωτευμένο μου νιάτο. Ξεροσταλιάζεις πάνω από το κινητό περιμένοντας το πολυπόθητο μήνυμα από το crush. Μην προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις. Μια χαρά χρόνο έχει έστω και για μισό μήνυμα, απλά μάλλον δεν αξίζει!

Αιγόκερως
Θυμάσαι εκείνη την εποχή που πήγαινες ανέμελος στα bazaar βιβλίων, ψώνιζες με το κιλό και το ράφι σου γέμιζε πράγματα που έμπαιναν πάντα στη λίστα αναμονής για να τα διαβάσεις. Επειδή έχουν υπερμαζευτεί πολλά, τι θα ‘λεγες να σπάσεις τη ρουτίνα σου με λίγα καλά αναγνώσματα;

Υδροχόος
Έχεις τεράστιο θυμό μέσα σου. Απέναντι στην κατάσταση, σε όσους σε αγχώνουν, σε όσου δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και γενικά, έχεις νεύρα. Δοκίμασε το shadowboxing. Ψαξ’το και θα με θυμηθείς!

Ιχθύες
Διστακτικούλι μου φαίνεσαι σήμερα ψαράκι, όσον αφορά τις επιλογές σου. Το δεδομένο σου έφυγε με ελαφριά πηδηματάκια για κάτι καλύτερο και εσένα κλονίστηκε η αυτοπεποίθησή σου όσο δεν πάει. Ελπίζω να πήρες το μάθημά σου!

Go to TOP