post image

The Cosmic Whisperer Project

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Είσαι πολύ συγκεντρωμένος και γνωρίζεις πολύ καλά τα όρια σου. Δεν ξεσπάς το θυμό σου ποτέ σε λάθος πράγματα, ενώ έχεις βρει τρόπο να διοχετεύεις κάθε αρνητισμό που σε καταβάλλει σε κάτι παραγωγικό.

Ταύρος
Είσαι από τους ελάχιστους ανθρώπους που καταφέρνουν να μην αφήνουν τα αρνητικά σχόλια να τους επηρεάσουν σε οποιαδήποτε πτυχή. Αντιθέτως, αξιοποιείς κάθε κριτική προς όφελός σου και γίνεσαι καλύτερος όλο και περισσότερο κάθε μέρα!

Δίδυμοι
Παρότι δεν δυσκολεύεσαι στο να πεις «ναι» σε κάθε καλή πρόταση που πέφτει στο τραπέζι, τσατίζεσαι όταν τα πράγματα δεν παίρνουν την τροπή που θα ήθελες. Επιπλέον, αντιδράς σαν μωρό παιδί, κάτι που κάνει τους άλλους απλώς να διασκεδάζουν.

Καρκίνος
Η καλλιτεχνική σου ταυτότητα κλονίζεται για εσένα με το που πέσουν λίγο έξω τα καράβια σου ρε Καρκινάκι. Είσαι αθεράπευτα ρομαντικός και η έμπνευση πηγάζει διαρκώς από μέσα σου, αλλά όλοι μας έχουμε τις μέρες που δεν μπορούμε να κατεβάσουμε καμία καλή ιδέα. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Λέων
Όσο προσπαθείς να δίνεις το 100% του εαυτού σου, μένεις πίσω. Αυτό οφείλεται στο ότι κάνεις πολλά συσσωρευμένα πράγματα μαζί έτσι ώστε να φέρεις την κάπα του ήρωα με περηφάνια τριγύρω. Μην δοκιμάζεις τις αντοχές σου.

Παρθένος
Το πείσμα σου σκάει και γάιδαρο, Παρθενάκι. Δείχνεις τέτοιο πάθος μπροστά σε ορισμένες καταστάσεις που δίνεις μια εικόνα δυναμισμού και αυτοπεποίθησης που πολλοί θα ζήλευαν. Όσοι σε γνωρίζουν όμως, ξέρουν ότι πίσω από αυτό το πείσμα κρύβεται και ένα αγύριστο κεφάλι που μπορεί να απομακρύνει τον διπλανό του.

Ζυγός
Η ρόδα γύρισε και σε πάτησε για τα καλά, αγαπημένε Ζυγέ. Τα «φαντάσματα» των πρώην έλαβαν ψυχή και σώμα σε αυτόν που σου έχει κλέψει την καρδιά, με αποτέλεσμα να βιώνεις μέρα με τη μέρα πράγματα που, αθελά σου και μη, έχεις κάνει σε άλλους.

Σκορπιός
Μια φορά είναι αρκετή για εσένα να στείλεις μακριά κάποιον που θα σου πει ψέματα και θα προδώσει την εμπιστοσύνη σου. Θέλει κότσια, σίγουρα. Όμως, δεν υπάρχει καλύτερη τιμωρία από το να αφήνεις κάποιον να νομίζει ότι έχει κερδίσει, όσο τον γλεντάς μπροστά του.

Τοξότης
Η κατάσταση στο σπίτι σου έχει ξεφύγει, με αποτέλεσμα να μην νιώθεις πουθενά ασφαλής. Θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή χωρίς να έχεις το παραμικρό ληθαράκι στην άκρη για να χτίσεις έστω τα θεμέλια. Το άστρο σου όμως λάμπει δυνατά και ο δρόμος που σου ανοίγεται θα είναι επιχρυσωμένος, αρκεί να πάρεις την απόφαση.

Αιγόκερως
Τα σημερινά γεγονότα μπορεί να καταναλώσουν μεγάλο ποσοστό της ενέργειάς σου. Άνθρωποι είμαστε, όχι ρομπότ. Προφανώς θα νιώσεις την ανάγκη της «απομόνωσης» κάποιες φορές για να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου!

Υδροχόος
Είσαι ιδιαίτερα αγαπησιάρικο άτομο και δεν μπορείς να νιώσεις άνετα με κάποιον αν δεν τον «ακτινογραφήσεις». Δεν σου αρέσουν οι φιλοσοφιές συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, αλλά εμβαθύνεις στα «θέλω» και τα «αγαπώ» του διπλανού σου.

Ιχθύες
Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια αδιάκοπη σταθερότητα. Τίποτα δεν προχωράει, και κυρίως, τίποτα δεν προχωράει προς την κατεύθυνση που θα ήθελες. Μήπως χρειάζεται μια ανανέωση του προγράμματός σου για να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Go to TOP