post image

The Cosmic Whisperer Project

Κυριακή 12 Ιουλίου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η Κυριακή είναι εδώ και σου ανήκει. Εκμεταλλεύσου τις ελάχιστες ώρες ξεκούρασης που σου απέμειναν πριν το restart της εβδομάδας με μια ωραία έξοδο. Αν δεν σε ψήνει και τόσο να βγεις πάλι έξω, υπάρχει και η επιλογή του delivery, του Spotify και φυσικά του Netflix με δροσερό κρασί στη βεράντα!

Ταύρος
Ταυράκι μας, τα έτσουξες πάλι χθες, δεν άντεξες. Κυριακή απόγευμα ήδη και το hangover δεν λέει να υποχωρήσει. Τα ήθελες όμως και τα έπαθες, ήξερες πως θα σου τα σκάσει η ντουζίνα με τα κοκτέιλ αλλά δεν μπορούσες να αντισταθείς. Μια φορά στο τόσο βγαίνεις εξάλλου!

Δίδυμοι
Το άγχος σου έχει επηρεάσει κατά πολύ και τον ύπνο σου, όπως είναι λογικό. Όντας η μοναδική ημέρα της εβδομάδας χωρίς ξυπνητήρι, λέω να κάνεις ένα mute τα πάντα και να επικεντρωθείς στο να αγαπήσεις και να βελτιώσεις το μέσα σου!

Καρκίνος
Τα διλήμματα που σε ταλαιπωρούν είναι πολλά και το περιθώριο στενεύει. Το ίδιο όμως και η υπομονή σου. Οι σοφοί άνθρωποι υπενθυμίζουν πως αν κάτι σε ταλαιπωρεί ψυχολογικά και σωματικά χωρίς να βγάζει κάπου, κατά πάσα πιθανότητα δεν αξίζει. Να το θυμάσαι!

Λέων
Η σεροτονίνη σου βρίσκεται σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, με αποτέλεσμα να έχει αφεθεί τελείως στην τύχη. Η διατροφή σου χάλασε, η κατανάλωση αλκοόλ μεγάλωσε και οι ύπνοι σου είναι ατελείωτοι. Αν δεν πάρεις απόφαση να ξαναβρείς τη σειρά σου, δεν θα αλλάξει τίποτα. Σήκω και βρες τους φίλους σου!

Παρθένος
Μια ημερήσια Κυριακάτικη εκδρομή στη θάλασσα ή σε κάποιο κοντινό μεν, ήσυχο δε μέρος μπορεί να σε αναζωογονήσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεσαι. Με ελάχιστα χρήματα και όμορφη παρέα θα πάρουν μακριά από το κεφάλι σου τις έγνοιες έστω και για λίγο!

Ζυγός
Οι βαθμοί σου στη σχολή σημειώνουν κόκκινο. Τα 3άρια και οι μονάδες πάνε σύννεφο και δεν λες (ή μάλλον δεν ψήνεσαι) να το καταλάβεις. Αν δεν οργανώσεις καλύτερα το διάβασμα σου κατά πάσα πιθανότητα εσύ θα λύνεις ασκήσεις την ώρα που οι άλλοι βολτάρουν στις κοντινότερες παραλίες, μαντάμ!

Σκορπιός
Έχεις μια ιδιόρρυθμη τάση να εξαφανίζεσαι από τα social και να μην σηκώνεις τα τηλέφωνα για αρκετό καιρό. Θεωρείς ότι με αυτό τον τρόπο αποτοξινώνεσαι από τον κόσμο της οθόνης, αλλά υπάρχουν άνθρωποι in real life που ανησυχούν πραγματικά για σένα και για το που βρίσκεσαι. Αφού σε αγαπάνε μωρέ!

Τοξότης
Ένας ελαφρύς τραυματισμός μπορεί να σε πάει κάπως πίσω σε θέματα επαγγελματικά και προσωπικά το επόμενο διάστημα. Αν δεν προσέξεις μπορεί το πρόβλημα να είναι περισσότερο χρονοβόρο, οπότε αντί να παραπονιέσαι δώσε λίγο χρόνο στον οργανισμό σου να συνέλθει!

Αιγόκερως
Νιώθεις πως θέλεις να ανοιχτείς σε έναν φίλο. Παράλληλα, οι περισσότεροι φίλοι σου μένουν μακριά και το πορτοφόλι σου δεν αντέχει ακόμα ένα binging. Αν έχεις τόση ανάγκη, τηλεφώνησε σε κάποιον που μπορεί να μην είναι τόσο κοντά σου. Θα πάρεις μια αντικειμενική άποψη και μπορεί να κερδίσεις ένα νέο φίλο!

Υδροχόος
Οι αλλαγές που έρχονται συνήθως σε αυτές τις ηλικίες, κάνουν τους ανθρώπους περισσότερο ευάλωτους και συναισθηματικούς. Παράλληλα, τα οικονομικά όλων δεν αντέχουν να σηκώσουν τόσα πολλά πράγματα. Κάθε πόρτα που κλείνει σηματοδοτεί το άνοιγμα μιας νέας!

Ιχθύες
Έχεις μια έντονη επιθυμία να απομακρυνθείς για ένα διάστημα. Και πολύ καλά κάνεις, αν θέλεις κατά τη γνώμη μας. Ψαράκι, αν όμως συνεχίσεις να αδιαφορείς με τέτοιο τρόπο για τους στενούς σου φίλους, μην περιμένεις να σε υποδεχτούν πίσω με ανοιχτές αγκαλιές, απλά γιατί τότε θα νιώσεις καλύτερα εσύ!

Go to TOP