post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 11 Ιανουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Το Σαββατοκύριακο είναι συνήθως συνυφασμένο με την καλοπέραση, το ποτό και το φαγητό. Αν βέβαια δεν νιώθεις πως θέλεις να βγεις, ενώ σε πιέζουν οι δικοί σου, μην δίνεις σημασία. Έχεις δικαίωμα στο άραγμα.

Ταύρος
Ταυράκι, ρίξε τις ταχύτητες με τους καφέδες και την κρεπάλη. Η εξεταστική βγήκε παγανιά και τα περιθώρια σου στενεύουν. Ο αριθμός των μαθημάτων που σε χωρίζουν απ’ το πτυχίο είναι μονοψήφιος. Δεν θα είναι χάλια το να κοπείς σε 1 μάθημα και να διαβάζεις καλοκαιριάτικα;

Δίδυμοι
Δώσε ιδιαίτερη βάση στη γλώσσα του σώματος. Δεν πρόκειται για βασκανίες, αλλά γεγονότα. Κάθε άνθρωπος που σε προσεγγίζει, δεν θέλει απαραίτητα το καλό σου. Μόνο με την παρατήρηση μπορείς να αναπτύξεις το ένστικτό σου και να ανιχνεύεις το damage από χιλιόμετρα.

Καρκίνος
Η επιστροφή είναι πάντα δύσκολη, ενώ οι αποχαιρετισμοί δυσκολότεροι. Τα σενάρια μόνιμης επιστροφής στροβιλίζουν στο κεφάλι σου αρκετά έντονα το τελευταίο διάστημα, αλλά ρε Καρκινάκι, αφού έχεις χτίσει μια φοβερή καριέρα μακριά απ’ τους δικούς σου, γιατί να τη χαλάσεις;

Λέων
Η φάση είναι ότι έχει περισσότερο κρύο μέσα στο σπίτι απ’ ότι έχει έξω, οπότε δεν ψήνεσαι να κουνηθείς ούτε χιλιοστό από το θερμαινόμενο υπόστρωμα και το Νetflix σήμερα. Αν σε βολεύει κιόλας να διαβάσεις μέσα στα σκεπάσματα, ακόμα καλύτερα.

Παρθένος
Ιδανικό σενάριο για σένα το date night μέσα στο σπίτι. Σάββατο σήμερα, άρα μπορείς να το αξιοποιήσεις. Βάλε τη θέρμανση στο φουλ, μαγείρεψε, παράγγειλε ή ότι θεωρείς καλύτερο τέλος πάντων. Στείλ’του ένα μήνυμα με μια selfie και σε 10 λεπτά θα είναι στην πόρτα σου.

Ζυγός
Το σκωτσέζικο ντούζ είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που σε εξοργίζει πραγματικά σε έναν άνθρωπο, μέσα στη νηφαλιότητα που σε χαρακτηρίζει. Επειδή συνήθως όμως, η υπομονή σου είναι ήδη τεράστια, θα σου έλεγα, αγαπημένε Ζυγέ, να μην δίνεις συγχωροχάρτια όταν βλέπεις ότι η ψυχολογία σου καταρρέει.

Σκορπιός
Οι γιορτές σου άφησαν ορισμένα κιλά μηδαμινής σημασίας αλλά σου έκλεψαν και την καρδιά. Βασικά, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την έκλεψε. Καταλαβαίνουμε πως μετράς μέρες για να το ξαναδείς, αλλά μην ξεχνάς ότι προέχουν άλλα αυτή τη στιγμή.

Τοξότης
Τα νέα που έμαθες σήμερα παρότι δεν αφορούν άμεσα το παρόν και το μέλλον σου, σε ξενέρωσαν. Κυρίως γιατί κατάλαβες πόσο καιρό εθελοτυφλούσες σε ζητήματα που τα μάτια σου δεν ήταν ανοιχτά όσο θα έπρεπε. Άφησε τα όλα πίσω και προχώρα. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Αιγόκερως
Η ζήλια σου μπορεί να κάνει το κεφάλι σου να εκραγεί, Αιγοκεράκι. Πρόσεξε όμως, μην εν τέλει εκραγεί η σχέση σου και μείνεις με τον άσσο στο χέρι. Μελέτησε και παρατήρησε τα δεδομένα και μην προτρέχεις σε βιαστικά συμπεράσματα που μπορεί να διαλύσουν και την ψυχολογία σου και το δεσμό σου.

Υδροχόος
Έχοντας μια τόσο αξιοζήλευτη καθημερινότητα που πραγματικά σπανίζει, μπορεί να σε έχει κάνει ανα διαστήματα να βγάλεις προς τα έξω έναν χαρακτήρα που κατά βάθος δεν είναι εσύ. Δεν χρειάζεται να υπενθυμίζεις στους άλλους τι ωραία περνάς και πόσο καλά τα πας στις διάφορες ασχολίες σου, κερδοφόρες και μη.

Ιχθύες
Ψαράκια, ο χειμώνας αυτός είναι η καλύτερη περίοδος για να ανακατατάξεις. Ξεκινήστε γυμναστήριο και διατροφή. Διαβάστε, ακούστε, μιλήστε. Τώρα που η φάση είναι ένα ολοκληρωτικό “silent mode”, πάρτε το χρόνο να βρείτε τον εαυτό σας μακριά από επιρροές.

Go to TOP