post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 11 Ιανουαρίου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Εδώ και καιρό σχεδιάζεις ένα μεγάλο πάρτι μαζί με τους φίλους σου, αλλά η καθημερινότητα σας αλλάζει συνεχώς τα πλάνα και σας έπιασε ο βαρύς χειμώνας. Βάλε τα πράγματα σε μια σειρά με υπευθυνότητα Κριαράκι μου, και θα δεις πως και το μυαλό σου μπορεί να κατεβάσει δημιουργικές σκέψεις, και να διοργανώσεις ένα μοναδικό event!

Ταύρος
Το Σάββατο ξημερώνει το ίδιο περίεργο με την Παρασκευή, Ταυράκια μου. Η παράξενη χαλάρωση που τόσο πολύ έχετε ανάγκη σας έρχεται δώρο για το Σουκού, αρκεί να μην ταλαιπωρήσετε το μυαλό σας με πολλά και διάφορα. Μη μπερδεύεστε με πολλές σκέψεις και εστιάστε στα λίγα ανοιχτά μέτωπα που έχετε μεμονωμένα. Όλα θα στρώσουν.

Δίδυμοι
Η τύχη είναι επιτέλους με το μέρος σου Διδυμάκι μου και μεταξύ μας, σου αξίζει γιατί προσπάθησες πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά σου σήμερα όμως δεν έχει να κάνει μόνο με την εύνοια των άστρων, αλλά και με τη θετική ενέργεια που μεταδίδεις στους γύρω σου.

Καρκίνος
Τα άστρα σου δείχνουν το δρόμο για να γίνεις λίγο πιο υπεύθυνος στη ζωή σου Καρκινάκι μου, και η σημερινή μέρα ευνοεί τέτοιες… μεταμορφώσεις. Όλοι ξέρουμε πως έχει το χάρισμα να εμπνέεις γνωστούς και αγνώστους, το ζήτημα όμως είναι από σήμερα κιόλας, να πάψεις επιτέλους να υποτιμάς τον εαυτό σου!

Λέων
Το τελευταίο διάστημα απέκτησες την κακή συνήθεια να αναβάλλεις για την επόμενη μέρα πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ναι, σωστά μαντεύεις Λιονταράκι μου, σήμερα πρέπει να τελειώσεις κάποια από αυτά! Στρώσου λοιπόν για γενική καθαριότητα και έπειτα βλέπουμε!

Παρθένος
Όλα αυτά που δεν περίμενες, σήμερα εμφανίζονται από το πουθενά στη ζωή σου Παρθενάκι μου. Αποφάσεις που έπρεπε να πάρεις εδώ και καιρό θα αποκτήσουν σάρκα και οστά, αρκεί να πείσεις τους κοντινούς σου ανθρώπους για το πόσο επωφελείς θα είναι για όλους. Και διάλεξε επιτέλους την πλευρά στην οποία βρίσκεσαι!

Ζυγός
Κι αφού η χθεσινή, εύθραυστη μέρα πέρασε χωρίς παρεξηγήσεις, ο ανανεωμένος Ζυγός θα στρέψει την προσοχή του σε πράγματα που έχουν πραγματική σημασία! Κάτι μου λέει πως σήμερα η μέρα προβλέψει εξίσου πολλές γνωριμίες, με την υποσημείωση μία από αυτές να σε ανεβάσει σε ένα ροζ σύννεφο!

Σκορπιός
Η θέση των πλανητών και η ευθυγράμμισή τους θέλει να σου περάσει ένα μήνυμα. Αυτό λέει πως πρέπει να εστιάσεις περισσότερο στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Άρα, ανήσυχε Σκορπιέ μου, σκέψου το διπλά πριν πάρεις κάποιον τηλέφωνο. Γι’ αυτό υπάρχουν άλλωστε τo Messenger και το Viber!

Τοξότης
Κάτι σε ενοχλεί στην κοινωνική ζωή και τη συμπεριφορά σου. Είναι το ίδιο που πειράζει και τους γύρω σου, με τους περισσότερους να ξέρουν πως το κάνεις καταλάθος. Παρεξηγημένε Τοξότη μου, δε φτάνει να θέλεις να αλλάξεις κατεύθυνση στη ζωή σου, αλλά και να το προσπαθείς. Ίσως οι φίλοι και η οικογένειά σου έχουν τη λύση!

Αιγόκερως
Το ξέρω πως σε μελαγχολούν τα Σάββατα γιατί είναι άδεια, αλλά σήμερα τα άστρα «γράφουν» τύχη ίσα με τα κιλά σου κι άλλες τόσες προοπτικές επιτυχίας! Στα αισθηματικά σου θα δεις επιτέλους λίγο φως στον ορίζοντα, γιατί ήταν γεγονός πως πνιγόσουν το τελευταίο διάστημα. Όσο για το πορτοφόλι, θα φουσκώσει χωρίς προφανή λόγο!

Υδροχόος
Ένα πρόβλημα σε καθήλωσε σωματικά και ψυχολογικά και η Παρασκευή δεν ήταν όπως την περίμενες. Όμως το Σάββατο έχει άλλα σχέδια για σένα. Μία απόφαση που έχει να κάνει με το μέλλον της σχέσης σου θα έρθει έπειτα από πολλή σκέψη και αν το συζητήσεις ώριμα, ίσως σου ανοίξει το δρόμο, μελαγχολικέ Υδροχόε μου!

Ιχθύες
Καλημέρα Ψαράκια που κερδίζετε το χειμερινό τζακ-ποτ της τύχης! Αναζητάτε ηρεμία, αρμονία και πάθος, μόνο που δυσκολεύεστε να βρείτε τους ανθρώπους οι οποίοι θα σας εμπνεύσουν. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και ορίστε τη ζωή σας για σήμερα. Απολαύστε τις στιγμές γιατί οι καλές στιγμές δεν κρατάν για πάντα!

Go to TOP