post image

The Cosmic Whisperer Project

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Και να που το πρώτο δεκαήμερο του χρόνου ήδη αποτελεί παρελθόν. Παρασκευή σήμερα και η ανάγκη για ξεκούραση είναι πιο πάνω από οτιδήποτε. Μετά τη δουλειά πάρε λίγο χρόνο και πήγαινε μια βόλτα στα μαγαζιά.

Ταύρος
Ετοιμάζεις ταξίδι και ο ενθουσιασμός σου φαίνεται από χιλιόμετρα. Δεν σε κατηγορώ, το έχεις ανάγκη και μαζεύεις τόσο καιρό χρήματα για αυτό. Φρόντισε να περάσεις καλά και άσε το άγχος για μετά την επιστροφή.

Δίδυμοι
Ο χαρταετός καλά κρατεί για την εξεταστική, εκεί ψηλά στον ουρανό. Βρε Διδυμάκι, πότε θα βάλεις μυαλό; Άντε πες ότι βαριέσαι να διαβάσεις που είναι κατανοητό, άσε τουλάχιστον τους υπόλοιπους να συγκεντρωθούν και μην τους ξεσηκώνεις.

Καρκίνος
Όταν η πόρτα είναι κλειστή, μην περιμένεις απ’ έξω και μην συνεχίζεις να χτυπάς. Όπου δεν μας εκτιμούν, σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά, τη μύτη ψηλότερα και κάνουμε ηρωική έξοδο. Το κρίμα στο λαιμό των άλλων.

Λέων
Το γκομενάκι που γνώρισες στις γιορτές δεν έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα έως τώρα, ειδικά μετά από εκείνη τη μέρα που βρεθήκατε σε κοινή παρέα και μιλήσατε λίγο παραπάνω. Μην το σκέφτεσαι, το κεφάλι του είναι αλλού και δεν πρόκειται να σου μιλήσει σταράτα πάνω στο θέμα.

Παρθένος
Οι σχέσεις μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά όταν είναι από απόσταση που μπορεί να φαντάζει μεγάλη, αρχίζουν να γίνονται εν μέρει τοξικές. Με το που δεις τα πρώτα σημάδια, Παρθενάκι, αποχωρείς χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ζυγός
Σε έχει κουράσει η νυχτερινή δουλειά και είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεν σου δίνει την απόλυτη ελευθερία να κάνεις πράγματα τη μέρα, έχει αλλάξει το μεταβολισμό και το ωράριό σου. Μπορεί να είναι ότι πιο βολικό αυτή τη στιγμή, μακροπρόθεσμα όμως θα το μετανιώσεις που αναλώθηκες έτσι.

Σκορπιός
Η κολλητή σου σε ελέγχει πολλές φορές και βγάζει πάνω σου μια κτητικότητα που αφενός δεν μπορείς να καταλάβεις, αφετέρου δεν μπορείς να συμβαδίσεις μαζί της. Δεν χρειάζεται να λες πάντα “ναι”, μίλησε της για το τι σε βασανίζει.

Τοξότης
Η σκληρή δουλειά και προπόνηση των εορτών μπορεί να σε περιόρισαν χρονικά, με αποτέλεσμα να μην κατάφερες να δεις τους φίλους σου όσο θα ήθελες. Κανόνισε κάποια μίνι εκδρομούλα ακόμα και μέσα στην εξεταστική ή και τώρα!

Αιγόκερως
Τα οικονομικά σου περιθώρια έχουν στενέψει με αποτέλεσμα να έχεις αρχίσει τις περικοπές. Κάνεις κακή διαχείριση πόρων, Αιγοκεράκι. Δεν κρατάς αρκετά ανοιχτά τα μάτια σου για νέες ευκαιρίες, ενώ δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο απ’ τον ύπνο σου. Λάθος, μέγα λάθος.

Υδροχόος
Η οικογένειά σου σε χρειάζεται όσο ποτέ αυτή την περίοδο. Μπορεί να μην γίνεται να είσαι εκεί φυσικά σε ότι και αν συμβεί, τη στήριξή σου μπορείς όμως να τη δείξεις με πολλούς τρόπους. Μην μετανιώνεις που μεγάλωσες και άλλαξες ζωή και σπίτι. Κανείς δεν μπορεί να σε τραβήξει πίσω.

Ιχθύες
Η σχέση σου έχει φτάσει σε μια απροχώρητη κατάσταση, ενώ οι συμβιβασμοί γίνονται μόνο από εσένα. Θα σου έλεγα να κόψεις το νήμα όσο είναι νωρίς, αλλά είναι ήδη πολύ αργά. Κλείσε πίσω σου την πόρτα, αλλά σκέψου πρώτα τι θα ήταν καλό για σένα.

Go to TOP