post image

The Cosmic Whisperer Project

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Νιώθεις πως το μέλλον που έρχεται είναι περισσότερο γκρίζο παρά φωτεινό, ανήσυχο Ψαράκι μου. Βάστα όμως λίγο γιατί υπερτιμάς τις δυνάμεις σου. Άνθρωποι και καταστάσεις που νιώθεις πως σε κρατάνε πίσω θα διαπιστώσεις πως δε βρίσκονται σε άλλο στρατόπεδο από το δικό σου, ειδικά στα ερωτικά!

Ταύρος
Η συναναστροφή σου με τους παλιούς σου φίλους έχει ξεκινήσει να λειτουργεί ευεργετικά πάνω σου Ταυράκι μου. Η περίοδος που πέρασες μόνο σου πρέπει να σου γίνει μάθημα, γιατί όπως κατάλαβες στο τέλος σε φόρτωσε με πολλά. Η… επαναστατική Παρασκευή σου φωνάζει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο με όποιο τρόπο μπορείς!

Δίδυμοι
Η οικονομική ισορροπία που ψάχνεις σου κλείνει το μάτι Διδυμάκι μου. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα σε κάνουν να πιστεύεις πως όλοι και όλα γυρίζουν γύρω από ‘σένα! Η συμβουλή των άστρων είναι να το απολαύσεις, αλλά να μην πέσεις με τα μούτρα και μας ψωνιστείς στο τέλος!

Καρκίνος
Κοινωνικές εκδηλώσεις, γιορτές αλλά και κάποιες υποχρεώσεις που δε σε έψηναν και πολύ, σήμερα θα βρεθούν στο ημερολόγιο Καρκινάκι μου. Δες το σαν μια ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και νέα μέρη και μην τραβήξεις άγχος. Το μεγαλύτερο κέρδος για σένα θα είναι η γνώση και οι εμπειρίες. Τα μάτια στο μέλλον και στα μακροβούτια!

Λέων
Κάποιος κάνει ανασκαφές στον βαθύ και εύθραυστο ψυχικό του κόσμο, και προσπαθεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που προσπαθεί να εκφράσει καιρό. Είναι το Λιονταράκι, που ένα μικρό στραβοπάτημα στα ερωτικά του το πλήγωσε. Όμως η κρύα αυτή Παρασκευή του χειμώνα υπάρχει για να λύνει τα προβλήματα, όχι για να ανοίγει άλλα!

Παρθένος
Τις Παρασκευές το socializing χτυπάει κόκκινο, σωστά Παρθενάκι μου; Ένα ή περισσότερα  ραντεβού κατά τη διάρκεια της μέρας αναμένεται να σας «ξεσκουριάσουν» από την απραγία, ακόμα κι αν σήμερα προβλέπεται 24ωρο ξεκούρασης. Καλωσήρθατε λοιπόν στην πραγματικότητα που κρύβει πολλά όμορφα για εσάς!

Ζυγός
Οι βαθυστόχαστες συζητήσεις και οι μεγάλοι διάλογοι σήμερα θα βρεθούν στα φόρτε τους. Το πιο βασικό που πρέπει να προσέξεις Ζυγέ μου είναι το να μη γίνεις φλύαρος, γιατί και ενδιαφέροντα πράγματα θα πεις και ενδιαφέροντες ανθρώπους θα συναντήσεις. Η Παρασκευή προβλέπει πολύ ελεύθερο χρόνο! Εκμεταλλεύσου τον!

Σκορπιός
Τα σώσαμε τα προσχήματα χθες ζωηρέ Σκορπιέ μου; Κάτι κατάλαβα αλλά χρειαζόμουν επιβεβαιώση! Από σήμερα προσγειώσου ένα κλικ και μετέτρεψε όσα σκέφτεσαι σε δημιουργικές πράξεις. Η αυτοπεποίθησή σου θα πάρει ένα μεγάλο boost και το απόγευμα θα κάνεις κάποιον που του το χρωστάς να χαρεί!

Τοξότης
Tίτλοι τέλους για τα μεγάλα ναυάγια, αφού χθες κόντρα σ’ όλους κι όλα, κατάφερες να μείνεις σχετικά ήρεμος. Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου, οπότε διαχειρίσου τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προκάλεσέ την σε προβλέψιμο βαθμό χωρίς να προσπαθήσεις να γκρεμίσεις!

Αιγόκερως
Ένα άτομο μεγαλύτερης από σένα ηλικίας θα εμφανιστεί απροσδόκητα σήμερα στη ζωή σου και θα σου ζητήσει συμβουλές. Αυτή η διάδραση θα λειτουργήσει ευεργετικά πάνω σου Αιγόκερέ μου, γιατί στο τέλος θα βρεθείτε κερδισμένοι και οι δύο. Όσο για τη νύχτα, προβλέπει ένα… μεθυσμένο reunion που θα συζητηθεί!

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα ξημερώνει με ένα ερωτηματικό Υδροχόε μου. Είναι πολύ πιθανό το μεσημέρι κάποιο ή κάποια άτομα από τον στενό σας κύκλο να παρεξηγήσουν τη συμπεριφορά σας χωρίς να φταίτε ούτε εσείς, ούτε το κρύο. Προσπάθησε να το διαχειριστείς όσο πιο ψύχραιμα γίνεται, ώστε το θέμα να σβήσει χωρίς έκτροπα!

Ιχθύες
Κάπου στο δρόμο χάσατε την πορεία και τους στόχους σας και βλέπετε τα πάντα ως μια ευθεία, λευκή γραμμή. Σωστά Ψαράκια μου; Όμως οι εικόνες που έχετε μαζέψει στις μεγάλες αποσκευές σας δε θα σας επιτρέψουν να βουλιάξετε. Ο στόχος σας για σήμερα πρέπει να είναι άραγμα στο σπίτι και όμορφες σκέψεις!

Go to TOP