post image

The Cosmic Whisperer Project

Πέμπτη 9 Ιουλίου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η μουσική είναι η ψύχωσή σου, Κριαράκι και ευτυχώς, μέσα σε όλα τα κακά, το 2020 ξηγιέται ωραία σε αυτόν τον τομέα! Γιατί δεν παίρνεις την ευκαιρία λοιπόν, να ακούσεις εκείνους τους δίσκους που περιμένουν τόσο καιρό στο Spotify, ή και στο ράφι σου, να τους αγαπήσεις;

Ταύρος
Μια φορά είναι αρκετή για να χάσεις την εμπιστοσύνη σου σε κάποιον, Ταυράκι. Εδώ έρχομαι να σου πω ότι κάνεις λάθος. Άκου λοιπόν σήμερα αυτόν που έχει να σου πει κάτι. Όλοι, όσο σκάρτοι και αν είναι, έχουν δικαίωμα στο να ακουστούν. Ποτέ δεν ξέρεις!

Δίδυμοι
Αν δεις το τηλέφωνο να χτυπάει, με την επαφή να μην σου είναι τόσο ευχάριστη στο μάτι, μην ταραχτείς. Σήκωσέ το, άκου τι έχουν να σου πουν, αλλά μην ενδώσεις αμέσως σε ότι ακούσεις. Αυτό το άτομο για κάποιο λόγο ήταν τόσο καιρό μακριά από τη ζωή σου. Δεν θες να το βάλεις τώρα αμέσως, χωρίς σκέψη.

Καρκίνος
Ήρθε η ώρα να βάλεις τον διαλογισμό στη ζωή σου, Καρκινάκι. Είσαι πολύ τσιτωμένο και αυτό σταδιακά βγαίνει στην παραγωγικότητά σου. Κάνε λίγη γιόγκα, λίγο stretching και το βράδυ να τα κλείνεις όλα μισή ώρα τουλάχιστον πριν κοιμηθείς για να το πετύχεις!

Λέων
Οι άνθρωποί σου έχουν ανάγκη την παρουσία σου αυτή την περίοδο. Πήγαινε κάτσε λίγο με τους δικούς σου σήμερα, κάντε μια συζήτηση, πάτε σε ένα εστιατόριο. Να το θυμάσαι, θα το μνημονεύουν για καιρό!

Παρθένος
Η τελειομανία σου έχει κάνει τα νεύρα σου κρόσια, με τον περίγυρό σου να μην σε βοηθάει ιδιαίτερα σε αυτό. Όταν σου κάνουν μια παρατήρηση το παίρνεις πολύ κατάκαρδα και θέλεις να τα παρατήσεις. Η φάση είναι να απομακρύνεις όσο περισσότερο γίνεται όσους σε ρίχνουν και να γίνεσαι εσύ καλύτερος όπου βρίσκεις κάτι μελανό στη δουλειά σου!

Ζυγός
Μέσα στην προσπάθειά σου να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο και με τίποτα, τελικά καταφέρνεις να τα κάνεις όλα ελαφρώς χειρότερα. Σαν να μην έφτανε αυτό, τα ακούς και από πάνω. Βάλε προτεραιότητα μόνο αυτά που θέλεις να κάνεις εσύ και τίποτα άλλο. Θα με θυμηθείς, σοβαρά!

Σκορπιός
Τώρα που περνάς περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου, αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που από βαρεμάρα ή αμέλεια, έχεις παρατήσει και ο χρόνος σου είναι λίγο…άοσμος. Θυμάσαι εκείνη τη γλώσσα που ήθελες να ξεκινήσεις; Βλέπεις την κιθάρα στη γωνία που κάθεται; Τι περιμένεις, λοιπόν!

Τοξότης
Σταδιακά θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις ότι δεν περιστρέφονται όλα γύρω από το σεξ και θα σου τα σκάσει άσχημα, Τοξοτάκι. Ακόμα και φιλίες έχεις αμελήσει για αυτό, ακόμα και σοβαρές καταστάσεις. Δεν μπορεί να τραβήξει πολύ παραπάνω αυτό λόγω ηλικίας. Σκέψου όμως, τι είναι αυτό που σε κάνει να σκέφτεσαι έτσι;

Αιγόκερως
Θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις λίγο, Αιγοκεράκι. Έχεις πολύ ψηλά τον αμανέ και θα το βρεις μπροστά σου. Επειδή διαβάζεις και ψάχνεσαι λίγο παραπάνω με ορισμένα πράγματα, δεν σημαίνει ότι είσαι καλύτερος από εκείνους που ασχολούνται με άλλα πράγματα που εσύ θεωρείς κενά!

Υδροχόος
Η ενδυνάμωση μπορεί να γίνει πλέον παντού. Άσε τις δικαιολογίες περί καραντίνας και βάλε μπρος για σωστό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής!

Ιχθύες
Κάνε μια στροφή 180 μοιρών στη ζωή σου, Ψαράκι, να δεις τη γλύκα! Δεν είσαι πλέον 16 και προς Θεού, δεν είσαι πλέον παιδί. Βγες από τα καβούκια σου, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος μπροστά σου που θέλει εξερεύνηση.

Go to TOP
Άνοιγμα