post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα και δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Από τη μια, αν είσαι δεσμευμένος είναι απόλυτα λογικό, γιατί δεν ξέρεις που οφείλεται όλο αυτό. Από την άλλη, μια ενδεχόμενη σχέση είναι λογικό να βάλει σε σκέψεις κάποιον που έχει συνηθίσει στην ελευθερία του. Άσε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.

Ταύρος
Μια σημαντική νέα γνωριμία που θα προκύψει σε κάποιο τραπέζι μπορεί να σου φανεί μεν αμελητέα, είναι ικανή όμως να σου ανοίξει διάπλατα τις επαγγελματικές πόρτες για κάτι νέο και συναρπαστικό στο μέλλον. Μην είσαι προκατειλημμένος με τους ανθρώπους γύρω σου!

Δίδυμοι
Νιώθεις πως οι φίλοι σου σε αμελούν αυτό το διάστημα. Δεν έχει συμβεί κάτι ουσιώδες, ενώ οι ίδιοι είναι πολύ χαλαροί απέναντί σου. Μήπως υπερβάλλεις, Διδυμάκι, για άλλη μια φορά; Μην δημιουργείς δραματικά σενάρια και άσε τον κόσμο να διαχειριστεί το χρόνο του όπως νομίζει.

Καρκίνος
Έχεις βάλει στόχο να βελτιώσεις την ψυχολογική σου κατάσταση και ένα μεγάλο μπράβο από εμάς είναι δικό σου. Όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη εσωτερική αναζήτηση, ζύγισμα πραγμάτων και καταπολέμηση άγχους και φόβων. Έκανες ένα σημαντικό βήμα να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Λέων
Λιονταράκι, το mood των ημερών είναι λίγο υποτονικό για σένα. Και θα συνεχίσει να είναι για αρκετό καιρό, δεδομένου του ότι δεν είσαι εσύ ο υπεύθυνος για ορισμένα πράγματα που σου συμβαίνουν, ακόμα και αν σε επηρεάζουν. Το θέμα είναι πως είσαι κύριος του εαυτού σου παρά τις προκλήσεις.

Παρθένος
Παρότι γενικά συγκρατημένος και εσωστρεφής χαρακτήρας, είσαι αρκετά δυνατός. Έχεις περάσει πολλά στη ζωή σου και η κατάσταση σου παρότι “δυσκολεύει”, φαίνεται να σε κάνει ακόμα πιο δυνατό. Μην σταματήσεις να βλέπεις τη ζωή με αυτά τα μάτια. Θα κερδίσεις πολλά έτσι, Παρθενάκι.

Ζυγός
Έχεις βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη κατάσταση που δεν ξέρεις πολύ καλά ποιος θα ήταν ο κατάλληλος τρόπος να αντιμετωπιστεί. Παράλληλα όμως, δεν βοηθάς και εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου στο να βρεθεί μια λύση. Η ζωή σου, αγαπητέ Ζυγέ, εξαρτάται καθαρά και μόνο από εσένα.

Σκορπιός
Ο εγωισμός και η υπερβολή σε κάνουν να νιώθεις πως απογειώνεσαι και πως είναι το μοναδικό θεμιτό μέσο με το οποίο θα κερδίσεις τον σεβασμό του άλλου. Η έπαρση όμως που αρχίζει να διογκώνεται, φέρνει τους δικούς σου ανθρώπους σε δύσκολη θέση και δεν πρόκειται να στο πουν γιατί φοβούνται την αντίδρασή σου.

Τοξότης
Ένας τόσο παρορμητικός και οξύθυμος χαρακτήρας σαν εσένα, δεν είναι δύσκολο να γεννά συγκρούσεις σε κάθε περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Και είναι μεγάλο κρίμα, καθώς είσαι ένας τόσο ευαίσθητος και καλοπροαίρετος άνθρωπος, χωρίς να αφήνεις τους άλλους να το δουν.

Αιγόκερως
Δουλεύεις σκληρά και αμοίβεσαι με πράγματα πολύ σημαντικά που ίσως τώρα δεν αναγνωρίζεις πλήρως. Κερδίζεις την εμπιστοσύνη του κόσμου, εξελίσσεσαι σαν χαρακτήρας και είσαι πλέον ιδιαίτερα έμπιστος σε κάθε τι που αναλαμβάνεις. Ο ζήλος σου για ζωή δεν έχει τελειωμό!

Υδροχόος
Απέφυγε ψυχρότητες και τετράγωνες λογικές σε ζητήματα που αφορούν ανθρώπους και συναισθήματα. Το μόνο που θα δημιουργήσεις είναι προστριβές. Ο σεβασμός εξάλλου κερδίζεται με άλλα πράγματα, όχι με μια παγωμένη εικόνα των πραγμάτων

Ιχθύες
Μια ευχάριστη είδηση μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε παραπάνω από έναν τομέα. Τα έχεις καταφέρει πολύ καλά μέχρι σήμερα και η ζωή είναι με το μέρος σου. Δώσε λίγη παραπάνω έμφαση στην ξεκούραση και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Go to TOP