post image

The Cosmic Whisperer Project

Κυριακή 7 Ιουνίου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Κάθε αρχή και εύκολη για σένα Κριαράκι μου, με τον έρωτα και την ευτυχία να θέλουν να κάνουν focus πάνω σου. Κράτα όμως το κεφάλι χαμηλά και άφησε τίποτα στην άκρη για την άλλη βδομάδα, που ίσως εμφανιστεί κάτι το έκτακτο!

Ταύρος
Η χθεσινή ανακατωσούρα στην ήρεμη μέρα κάθισε σαν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι σας, Ταυράκια μου. Κάντε λοιπόν του κεφαλιού σας για να σας φύγει η ζαλάδα, αλλά με στυλ. Κατά τα άλλα, μην πλακωθείτε με τους δικούς, με τους φίλους και τους εχθρούς σας. Μεγάλα παιδιά είστε!

Δίδυμοι
Η ανασφάλεια, Διδυμάκια μου, συνεχίζει να σας κάνει παρέα κι ας μην τη θέλετε καθόλου. Τα κοσμικά όργια που θα γίνουν σήμερα θα σας κάνουν να μην ξέρετε τι θέλετε όχι μόνο από τους άλλους, αλλά και από εσάς τους ίδιους. Μην τα πάρετε όμως στο κρανίο γιατί έρχονται μέρες απαιτητικές

Καρκίνος
Μια χαλαρή και γεμάτη στην κρεπάλη, μέρα πέρασε μα εσείς νιώθετε ότι δεν ακούμπησε κι έχετε δίκιο, Καρκινάκια μου. Οι ευθύνες σας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και νιώθετε ότι βάλλεστε από παντού. Πάρτε μια ανάσα, φροντίστε τον εαυτό σας και διαλέξτε επιτέλους τι πραγματικά θέλετε. Όλα τα άλλα έπειτα θα έρθουν!

Λέων
Ξυπνήσατε άτσαλα αλλά μη φοβάστε. Βγείτε έξω, χαρείτε τη ζωή και ερωτευτείτε! Οι δεσμευμένοι, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε από αυτό το μήνα αν μια σχέση μπορεί να εξελιχθεί. Οι υπόλοιποι τυχεροί ή άτυχοι, να αναρωτηθείτε για το ποιος είστε πραγματικά και αν τι θέλετε τη ζωή! Καλά νέα ξεκινήματα!

Παρθένος
Θα πάρετε μια μεγάλη, βαθιά ανάσα γιατί το πολύ ξύλο στο περιβάλλον σας φτάνει επιτέλους στο τέλος. Χρησιμοποιήστε το μυαλό που υποτίθεται ότι βάλατε από το χθεσινό μικρό ναυάγιο και τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες. Παράλληλα, σήμερα η μέρα «φωνάζει» για ευκαιρίες.

Ζυγός
Κάνετε συνέχεια γνωριμίες, ηθικές και ανήθικες προτάσεις πέφτουν βροχή, φλερτάρετε ασύστολα και οι Παρθένοι από πάνω σας ζηλεύουν, σας φθονούν, σαν κάνουν βουντού και δικαίως. Τα λεφτά σας και τα μάτια σας, γιατί οι λανθασμένες κινήσεις πληρώνονται ακριβά, στην κυριολεξία!

Σκορπιός
Νιώθετε όλο και περισσότερη ηρεμία κι επιτέλους βλέπετε την επικοινωνία με τους γύρω σας να καλυτερεύει και φεύγει ένα μεγάλο ενεργειακό βάρος από πάνω σας. Εσείς τη λέτε Κυριακή, αλλά τα άστρα μία μεγάλη ευκαιρία να ξεχωρίσετε, να ρισκάρετε και να σκεφτείτε καινοτόμα!

Τοξότης
Πλανήτης Γη καλεί Τοξότη, με το κεφάλι του καθαρό και τα οικονομικά του τακτοποιημένα. Καιρός να κάνετε το ίδιο και με το σπίτι σας, το έρμο το δωμάτιό σας θυμίζει περισσότερο πεδίο βολής παρά μέρος που κατοικούν ευφυή όντα!

Αιγόκερως
Να αξιοποιήσετε δεόντως τις σημερινές ευκαιρίες και να μαζέψατε δυνάμεις, γιατί δυστυχώς το Σύμπαν θα κάνει τα νεύρα σας κρόσια. Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα και κρατήστε μετριοπαθή στάση σε τυχόν ανακατωσούρες σε επίπεδο παρέας.

Υδροχόος
Από τα μέσα της μέρας που ένας άγνωστος θα σας χτυπήσει την πόρτα, θα γνωριστείτε καλύτερα με τον εαυτό σας και θα αρχίσετε να γεύεστε τον καρπό της ωριμότητας. Στα προσωπικά σας, η χθεσινή γλυκιά ζάλη φεύγει σιγά-σιγά, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα!

Ιχθύες
Ένα μικρό reunion αποτέλεσε έκπληξη για σας, και νιώσατε για ακόμη μια φορά ότι χάνετε τη γη κάτω απ’ τα πόδια σας. Μην αγχώνεστε, όμως, γιατί θα πράγματα από το απόγευμα και μετά θα φτιάξουν. Εξάλλου οι Κυριακές είναι πάντα ιδανικές μέρες για νέα ξεκινήματα κι εσείς είστε αστέρια στον σχεδιασμό!

Go to TOP