post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 6 Ιουνίου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Βαρκάδες ρομαντικές στο δροσερό καλοκαίρι και τι πιστεύεις πως θα σου που τα άστρα Κριαράκι μου; Ο ενθουσιασμός και η βιασύνη σου δεν είναι κατ’ ανάγκη κάτι κακό, μη φτάσεις όμως στο σημείο να γίνεις φλύαρος. Θα είναι κρίμα, γιατί η μέρα ευνοεί κάποιες μικρές και ουσιαστικές ασκήσεις αυτοκριτικής!

Ταύρος
Κάποιος σου σφύριξε πως πρέπει να εκφραστείς διαφορετικά και ‘συ φοβόσουν. Να η ευκαιρία, Ταυράκι μου! Σήμερα θα βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τη μόνη δυσκολία που θα προκύψει να είναι η διαχείριση της όλης δημοσιότητας. Όμως δε σε φοβάμαι καθόλου, γιατί ξέρεις να τα βγάζεις πέρα στα… περίεργα!

Δίδυμοι
Διδυμάκια μου προσπαθείτε να συνέλθετε από το περίεργο μικροστραπάτσο του Σαββάτου, όμως πρέπει να ξέρετε πως με μια απλή άσκηση προγραμματισμού δε θα ανησυχήσετε καθόλου σήμερα. Η μέρα προβλέπει σημαντικές αφορμές για χαρά, με πρώτη και καλύτερη μία τυχαία συνάντηση με κάποιον συγγενή που σας είχε λείψει πολύ!

Καρκίνος
Η πείνα δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος, όμως ευτυχώς Καρκινάκι μου η δίψα για ζωή σήμερα σε παίρνει από τα μούτρα και ξεχνάς τα μικρά και ασήμαντα. Μέρα αποφάσεων η σημερινή, και σκέψου αν θα ήταν καλό για σένα να μπεις σε μια διαδικασία αλλαγής της διατροφής σου. Το… κυρίως πιάτο του καλοκαιριού θα σε βρει άνετο και γεμάτο αυτοπεποίθηση!

Λέων
Personality Crisis το λένε οι Άγγλοι, αλλά εγώ σου το μεταφράζω σαν ένα στιγμαίο σοκ που θα σου περάσει με το που ανταλλάξεις δυο κουβέντες με έναν άνθρωπο. Δε χρειάζεται καν να είναι φίλος σου, αρκεί μόνο να συζητήσετε για λίγα λεπτά. Το απόγευμα Λιονταράκι μου θα σε βρει στην αγκαλιά του Μορφέα, με έναν πρόωρο ύπνο να κερνάει γλυκά όνειρα!

Παρθένος
Παρθενάκι μου δεν άλλαξαν ρότα φίλοι και γνωστοί, αλλά εσύ κλείστηκες τις τελευταίες 3 μέρες στον εαυτό σου και στο σπίτι, με αποτέλεσμα να χαθείς από προσώπου γης. Τα άστρα σου προτείνουν να κάνεις reunion με το τηλέφωνό σου χωρίς να πέσεις με τα μούτρα σε αυτό. Ήδη έχεις λείψει σε αρκετούς, μην το κάνεις δύσκολο!

Ζυγός
Πεισματάρη Ζυγέ πάρε μια ανάσα και θα καταλάβεις πως το μούδιασμα που νιώθεις είναι πρόσκαιρο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ξεκούραση, την προηγούμενη εβδομάδα πιέστηκες λίγο παραπάνω. Άφησε το παρελθόν πίσω σου, γιατί από σήμερα κάποιες νέες γνωριμίες θα επαναφέρουν τη ζωή σου στο πρόσφατο, φωτεινό παρελθόν!

Σκορπιός
Αναποφάσιστος αλλά χαμογελαστός μας προέκυψες κύριε Σκορπιέ και μπορεί να γελάμε με την περίπτωσή σου αλλά δε γελάω μαζί σου! Δε γελάω γιατί όλα τα καλά που σου προέκυψαν ήταν αποτέλεσμα μεθοδικής σκέψης και δουλειάς, ενώ αποδείχτηκες μεγάλος master στη διαχείριση του άγχους!

Τοξότης
Θα ήμουν άκαρδη αν σου έλεγα πως όπως έστρωσες θα κοιμηθείς, αλλά σα να το παράκανες λίγο με τα φερσίματά σου στο αντίθετο φύλο, περίεργο Τοξοτάκι μου. Έχεις ανθρώπους που σου αρέσουν και τους αρέσεις στο «ναι μεν, αλλά» κι αυτό σήμερα πρέπει να σταματήσει. Πίστεψέ με, θα δώσεις χαρά σε όλους με αυτή σου την απόφαση!

Αιγόκερως
Kάτι σου ψιθύρισαν χθες το βράδυ για κάποιες κακές σου συνήθειες, και βρέθηκες να απολογείσαι χωρίς να πρέπει. Ξέρω ότι είσαι εύθραυστος σαν γυαλί, όμως σήμερα οφείλεις σε όλους και πρώτα στον εαυτό σου, να κάνεις μερικές ασκήσεις αυτοπεποίθησης. Μην κρέμεσαι τόσο από τα λόγια και τις απόψεις των άλλων!

Υδροχόος
Ο όμορφος καιρός σε συνδυασμό με ένα μικρό ταξίδι θα σε κεράσουν λίγο χρώμα παραπάνω Υδροχόε μου. Όμως αυτή η αλλαγή περιβάλλοντος σήμερα μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και μέσα στην πόλη για σένα. Θυμάσαι που πριν από λίγες μέρες έλεγες πόσο θα ήθελες να πάρεις ένα ποδήλατο; Τι θα έλεγες να το κάνεις σήμερα;

Ιχθύες
Αν η μέρα είχε φωνή θα κραύγαζε πως τα Ψάρια βρίσκονται στο διάστημα. Αυτή η όμορφη απογείωση η οποία οφείλεται σε ένα μυστήριο φλερτ είναι ικανή να σας κρατήσει σε μια γλυκιά αναμονή που απ’ ότι φαίνεται δε θα σας ενοχλήσει καν. Κι εγώ προσωπικά εγκρίνω τον έρωτα στα πρώτα του βήματα, όπως κι αν γεννιέται!

Go to TOP