post image

The Cosmic Whisperer Project

Τετάρτη 6 Μαΐου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Αίθριος ο καιρός σήμερα στην καρδιά των μικρών Κριών, οι οποίοι είναι μονίμως σαν την άνοιξη, ακόμα και στις χειρότερές τους μέρες. Χαίρεσαι με τα μικρά πράγματα που έχεις στη ζωή σου και ευγνωμωνείς για όσα σε αγαπάνε και αγαπάς.

Ταύρος
Η γυμναστική είναι κομμάτι της ζωής σου, αλλά πλέον η κατάσταση είναι λίγο στο απροχώρητο με το κλείσιμο των γυμναστηρίων. Έχεις χάσει κάθε σου θέληση για άσκηση και δεν σου κάνει αίσθηση τίποτα από τα home workout που βλέπεις στο YouTube. Δοκίμασε το σκοινάκι.

Δίδυμοι
Το φαγητό είναι ο έρωτας της ζωής σου, αλλά κάποια στιγμή, όλοι οι μεγάλοι έρωτες διαλύονται. Καιρός να αφήσεις κάτω τη μπουκιά με τον μουσακά και να πιάσεις το μπρόκολο, το βαράκι και τα αθλητικά σου, γιατί σε βλέπω τετράγωνο σε λίγο καιρό. Ήδη πήρες, όχι άλλο!

Καρκίνος
Το Καρκινάκι μας παρότι έχει στο τσεπάκι του τις δύσκολες αποφάσεις, φαίνεται να μην την παλεύει στα μικρά καθημερινά διλήμματα χωρίς να ζητήσει τη βοήθεια των φίλων του. Σήμερα, το messenger προβλέπεται να πάρει φωτιά!

Λέων
Ο λέωντάς μας φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα της ζωής του σε ένα μικρό κουταβάκι που η μοίρα έφερε στην πόρτα του. Μια νέα πραγματικότητα ξεκινάει για εσένα και η αγάπη που θα πάρεις και θα δώσεις είναι υπολογίσιμη μόνο σε δεδομένα γαλαξία.

Παρθένος
Η άνοιξη δεν είναι και η αγάπη σου η μεγάλη, Παρθένε, αφού οι αλλεργίες που σε πιάνουν σε κρεβατώνουν κάθε χρόνο από τη μέρα που γεννήθηκες τέτοιον καιρό. Τώρα που έπιασαν και οι ζέστες και κοντοζυγώνει και μια αβέβαιη εξεταστική, η κατάσταση σηκώνει ωραίες γεύσεις, καφέδες και καλή παρέα!

Ζυγός
Τώρα που το 13033 αποτελεί παρελθόν και οι γονείς σου σαν κλασσικοί boomers δεν σε πρήζουν κάθε μέρα για τα μηνύματα και τη μετακίνηση, έχουμε το θέμα με τις μάσκες. Ωραίο πάντως, αντί για «ζακέτα να πάρεις», «μάσκα να πάρεις». Που φτάσαμε!

Σκορπιός
Επειδή εδώ και δυο μήνες το μόνο που κάνεις είναι binging σε κάθε κακή συνήθεια που υπάρχει, βλέπεις τώρα το βουνό που έρχεται κατά πάνω σου και δεν ξέρεις πως να το πρωτοδιαχειριστείς. Είσαι όμως και μανούλα σε αυτά, και στις καλές σου μέρες, μπορείς να οργανώσεις ολόκληρη εξέγερση. Εμπρός λοιπόν, σήμερα έχουμε να καταστρώσουμε σχέδια.

Τοξότης
Ο σωρός με τις κούπες που έχουν μαζευτεί στο δωμάτιό σου, με τα κατακάθια του καφέ μέσα και τις γόπες από τα σβησμένα τσιγάρα, ετοιμάζουν επανάσταση εναντίον σου, Τοξοτάκι. Οριακά πίνεις πλέον καφέ μόνο από τη χούφτα σου, οπότε, λίγη λάντζα (πολλή λάντζα!) θα ήταν ότι πρέπει σήμερα.

Αιγόκερως
Πως τα πάς και πως τα φέρνεις, οι τσακωμοί με το ταίρι δεν αποφεύγονται ούτε με προεδρικό διάταγμα. Καλέ, γιατί δεν ηρεμείς λίγο; Βγες από το καβούκι σου και σκέψου ελεύθερα. Τα to-do list είναι για το σούπερ, το γραφείο και το Πεζοδρόμιο, όχι για την αγάπη σου!

Υδροχόος
Η κοινωνικότητά σου χτυπάει κόκκινο στα καλά της, οπότε τώρα που έχεις μαζέψει ένα τόνο υποσχέσεις για καφέ μετά το τέλος της καραντίνας, δεν ξέρεις πως να τα βάλεις σε σειρά. Για να σε ξεαγχώσω λίγο, όταν λέμε «θα κανονίσουμε», μάντεψε. Δεν κανονίζουμε ποτέ! Άρα, συνεχίζεις την ηρεμία σου!

Ιχθύες
Ψαράκια μου, ψαράκια μου! Ακούσατε, ακούσατε! Το φεγγάρι κάνει κύκλο στης αγάπης σας τον κήπο, αλλά εσείς κοιτάτε προς την Ανατολή του ήλιου και τα έχετε γράψει όλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Κρίμα, χάνεις μεγάλες ευκαιρίες, πολύ κρίμα.

Go to TOP