post image

The Cosmic Whisperer Project

Τετάρτη 5 Αυγούστου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Ελπίζω να σου πήγε καλά το mini-sesion διακοπών, αγαπημένε Κριέ γιατί η επιστροφή στο γραφείο την Τετάρτη είναι κατιτίς παραπάνω δύσκολη με τη θάλασσα στα κοντά και τους 35 φεύγα βαθμούς έξω. Λίγα μαθήματα σου υπόσχεται ο Σεπτέμβρης και με τη σχολή, το ‘χουμε να σε ορκίσουμε μέσω zoom;

Ταύρος 
Η Τετάρτη είναι η καλύτερη αφορμή να βάλεις τα πράγματα κάτω και να κάνεις αυτό που λέμε στην ψωροκώσταινα «get your shit together». Μέσα εβδομάδας, η ζέστη καλπάζει, το πορτοφόλι ψιλοάδειασε άρα δεν έχει ποτό σήμερα, τι καλύτερο να κάνεις λοιπόν;

Δίδυμοι
Αν θες να σώσεις λίγο την κατάσταση με τα φράγκα σου και εφόσον ξέρεις ψιλοσταθερά τι μπαίνει κάθε μήνα, φρόντισε να βάζεις ένα σεβαστό ποσό στην άκρη κάθε φορά που πληρώνεσαι. Έτσι δεν θα ξεμείνεις ποτέ και η κατανομή θα είναι καλύτερη στα έξοδά σου! Έχεις τσεκάρει τα αντίστοιχα τραπεζικά πακέτα;

Καρκίνος
Σήμερα η ξεκούραση δεν βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές σου. Δυστυχώς κάποια πράγματα μόνο εσύ μπορείς να τα τελειοποιήσεις και έτσι δεν αφήνεις περιθώριο για πακέτωμα. Πρόσεχε όμως, γιατί η αρνητική διάθεση δημιουργεί αρνητικό κλίμα!

Λέων
Θα πρέπει μάλλον να φιλτράρεις λίγο καλύτερα τα πράγματα για τα οποία μιλάς στα social media, όπως και τον τρόπο που εκφράζεσαι, Λιονταράκι. Σήμερα ενδέχεται να έχεις κάποιο μικροθεματάκι που μπορεί να σε αγχώσει, αλλά αν τρέξεις λίγο γρήγορα, θα προλάβεις το κακό. Προσοχή!

Παρθένος
Είσαι καταπληκτικός φίλος και συνήθως όλοι όσοι αντιμετωπίζουν κάποιο θεματάκι στρέφονται σε εσένα για βοήθεια. Ακόμα και αν πολλές φορές δεν έχεις τη διάθεση να συζητήσεις κάτι, δείξε λίγη κατανόηση και υπομονή για τα άτομα που σε αγαπούν!

Ζυγός
Ζυγούλη μας, σε κανέναν δεν αρέσει να του λένε τι να κάνει. Παρόλα αυτά, ορισμένες φορές δεν μπορεί να γίνει αλλιώς παρά να συμμορφωθείς με κάποιους κανόνες. Δείξε υπομονή και καλή θέληση!

Σκορπιός
Μπορεί να μην είσαι και τέρας αυτοπεποίθησης, παρόλα αυτά λίγα καλά λόγια για τον εαυτό σου πιστεύω πως μπορείς να τα πεις! Ότι σκέφτεσαι καθρεφτίζεται και παραέξω, με αποτέλεσμα να δίνεις λάθος εικόνα για αυτό που πραγματικά είσαι.

Τοξότης
Σου τα έσκασε να ξεκινήσεις ένα πανέξυπνο project! Μπράβο, έχεις την αμέριστη στήριξη των άστρων και των ανθρώπων που σε αγαπούν. Μην περιμένεις όμως πως όλοι θα πέσουν με τα μούτρα πάνω σε αυτό και θα αφοσιωθούν όσο εσύ! Χρειάζεται χρόνος και υπομονή, έτσι;

Αιγόκερως
Παρότι σήμερα είναι μια από τις μέρες που δεν έχεις την παραμικρή όρεξη να σηκωθείς από το κρεβάτι, πρέπει να σφίξεις τα δόντια σου και να κάνεις έστω το ελάχιστο που μπορείς για να κρατήσεις μια ισορροπία στο σπίτι και στη σχέση σου. Το ‘χεις!

Υδροχόος
Παρότι πάει κόντρα στον ψυχισμό σου, όταν είσαι σε κάποιου είδους ανταγωνισμό φαίνεται να γίνεσαι καλύτερος. Συνήθως υπό πίεση πράγματι βγάζεις έναν άσχημο χαρακτήρα, ανακαλύπτεις όμως, με την αντίστοιχη υπομονή, κομμάτια του χαρακτήρα σου που δεν ήξερες πως υπάρχουν!

Ιχθύες
Αυτό που πάντα εμπιστεύεσαι το ένστικτο έναντι της λογικής μπορεί να σε καταστρέψει σε κάποια επαγγελματική πρόκληση, αγαπημένο μας Ψαράκι. Σήμερα δυστυχώς, μια λανθασμένη απόφαση που θα πάρεις κατά το βραδάκι μπορεί να γκρεμίσει τα πάντα. Μπορείς πάντα να το διορθώσεις μέχρι το μεσημέρι όμως και να σκεφτείς καλά!

Go to TOP