post image

The Cosmic Whisperer Project

Πέμπτη 4 Ιουνίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητό Κριαράκι ίσως είναι λίγο πεσμένη. Αφενός κουράστηκες από την πολλή εξωστρέφεια των ημερών, αφετέρου σου λείπει κάτι ή κάποιος, τον οποίο δεν μπορείς να έχεις αυτή τη στιγμή. Μη μου πληγώνεσαι, και αύριο μέρα είναι!

Ταύρος
Η κατάσταση στο σπίτι σου, αγαπητό Ταυράκι ίσως είναι λίγο πιεστική. Η επιστροφή στα πάτρια εδάφη για λιγοήμερες διακοπές, συνεπάγεται με συνύπαρξη με τους γονείς και τα αδέρφια, ενώ έχεις ξεμάθει από αυτό χρόνια τώρα. Μέρες είναι όμως, και θα περάσουν.

Δίδυμοι
Δεν έχεις κόψει τον ομφάλιο λώρο και αυτό κάνει μπαμ από μακριά. Καλή, χρυσή η μαμά, ναι. Αλλά καμία κοπέλα δεν θέλει να τη συγκρίνει ένας άντρας με τη μητέρα του. Μπορείς και μόνος σου, μεγάλο παιδί πια αφού!

Καρκίνος
Η ευτυχία είναι με το μέρος σου και οι συνθήκες ευνοϊκότατες για να τα βρεις με τον εαυτό σου λίγο αυτές τις μέρες. Πάρε ένα “ρεπό” από τις μεγάλες εξόδους και περιποιήσου τον εαυτό σου λίγο στο σπίτι.

Λέων
Είσαι λίγο ψυχάκι και σου λείπει η ρουτίνα σου. Το σώμα δεν μπορεί να ανακάμψει από το Lockdown ενώ η νέα πραγματικότητα είναι πράγματι κάτι το φοβερά καινούργιο. Υπομονή!

Παρθένος
Κάνε λίγο στην άκρη τους συναισθηματισμούς που σε συνεπαίρνουν, κόψε τις ρομαντικές ταινίες και ζήσε το σήμερα. Με το να αναπολείς, βρε γλυκέ μου, παλιά μεγαλεία, δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτα. Μπορεί να κλείνεις πόρτες που δεν ξέρεις.

Ζυγός
Ο ύπνος σε έχει αποκηρύξει εδώ και καιρό και σταδιακά αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η υπερένταση σε συνδυασμό με την προσπάθεια για ξεκούραση κάνουν το σώμα σου να εξαντλείται, ενώ παράλληλα η διασκέδαση δεν φαίνεται και τόσο… διασκεδαστική.

Σκορπιός
Οι φίλοι σου ίσως να αρχίσουν να σου φαίνονται διαφορετικοί, κάτι που μπορεί εσένα να σε τρελάνει. Δεν είναι απαραίτητα κακό, απλώς πρέπει να λάβεις λίγο υπόψιν ότι τα γεγονότα και οι άνθρωποι αλλάζουν, εξελίσσονται. Οι ζωές σας μπορεί να έχουν πάρει άλλη κατεύθυνση πια!

Τοξότης
Η δουλειά σου σε έχει κάνει κομμάτια, παρόλα αυτά το κλίμα είναι τόσο διασκεδαστικό και ευχάριστο που μόνο για δουλειά δεν μοιάζει. Απόλαυσέ το, γιατί δεν είναι κάτι που συναντάς κάθε μέρα, ειδικά αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως
Η ερωτική σου κατάσταση συνεχώς μεταβάλλεται. Από τη μια, ο έρωτας και η γλύκα είναι στο peak τους. Από την άλλη, η αμφιβολίες που στα σκάνε μπορεί να σε βάζουν σε σκέψη. Μην το σκέφτεσαι όμως. Ζήσε αυτό που έχεις, τώρα που το έχεις.

Υδροχόος
Το παιδί για όλες τις δουλειές και σήμερα το Υδροχοάκι, αφού δεν λέει όχι ποτέ και η υπερκόπωση αμέσως είναι εκεί να δώσει τα σημάδια της στο κορμάκι σου! Καιρός να αρχίσουν οι περικοπές, δεν νομίζεις;

Ιχθύες
Είσαι λίγο οξύθυμο πλάσμα, ψαράκι, παρότι φοβερά γλυκός όταν το θέλεις. Κάνε ένα καλύτερο υπολογισμό των πραγμάτων, ίσως δεν σου ταιριάζει αυτό!

Go to TOP