post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 4 Απριλίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η μαγειρική ήταν πάντα ορκισμένος εχθρός σου, Κριαράκι, αλλά η βαρεμάρα και η ανάγκη σε έβαλαν στην κουζίνα. Είδες πως μπορείς να κάνεις παπάδες με λίγη προσπάθεια και με πολλά…YouTube tutorials;

Ταύρος
Δεν το λες και ιδανικό αυτό το Σάββατο, λόγω καιρού και κατάστασης. Έναν καφέ όμως στο μπαλκόνι και έναν ωραίο δίσκο μπορείς να τα απολαύσεις αν όχι μόνος, με αυτόν που καραντινιάζετε παρέα. Αν έχει κρύο, στο κρεβάτι μπορείς επίσης να περάσεις καλά!

Δίδυμοι
Καμιά φορά τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα έχουμε στο κεφάλι μας. Αυτό δεν σε αφήνει να το δεις καθαρά το τετραγωνισμένο μυαλό σου και καμιά φορά σπάζεσαι άσκοπα με τον κόσμο! Αν λάβεις υπ’ όψιν και τον δίπλα, ο κόσμος θα γίνει λίγο καλύτερος.

Καρκίνος
Το γραφειάκι σου κοντεύει να ουρλιάξει από τις εκατοντάδες κούπες καφέ που έχεις αφήσει επάνω του. Καιρός να μπαίνει σε σειρά το δωμάτιο, γιατί ένας χώρος με άπλυτα και πεταμένα πράγματα τριγύρω, βλάπτει κατά κάποιο τρόπο και την ψυχολογία. Δοκίμασε να καθαρίσεις και θα δεις!

Λέων
Οι μυρωδιές του παπλώματος από το μαλακτικό και του σπιτικού φαγητού από τη μαμά κάθε μέρα, δεν σε αφήνουν να σκέφτεσαι καν το ότι υπάρχει πρόβλημα καραντίνας. Αντιθέτως, και αύριο το πρωί να έληγε η φάση, δεν θα αποχωριζόσουν το κρεβάτι σου ούτε για αστείο!

Παρθένος
Έχεις τρελό καλλιτεχνικό οίστρο τελευταία και όντας μέσα στο σπίτι, ξέρεις να διοχετεύεις καλά τις σκέψεις σου σε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλύτερα. Μουσική, λογοτεχνία, ζωγραφική, με ότι και αν καταπιαστείς τα καταφέρνεις άψογα!

Ζυγός
Επειδή έχεις πάρει πρέφα το πόσο τσουρέκι έχεις γίνει, έχεις εντάξει με μεγάλη επιτυχία τη γυμναστική στη ζωή σου, ακόμα και από το σπίτι. Με βιντεάκια, ασκήσεις και συμβουλές από φίλους σου ειδικούς, μπορείς να κάνεις μεγάλη έκπληξη με το που βγεις από το σπίτι!

Σκορπιός
Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρα για κάποιον λίγο περισσότερο ευάλωτο. Ακόμα και αν είσαι απασχολημένος, άκουσε εκείνο το φίλο σου που τόσες μέρες σε παίρνει συνέχεια να μιλήσετε. Μπορεί να το έχει ανάγκη.

Τοξότης
Οι σκέψεις σου στο ερωτικό κομμάτι οργιάζουν, Τοξοτάκι. Έχει αρχίσει να εγείρεται το ενδιαφέρον σου για κάποιον που ανήκει σε μια τελείως διαφορετική από εσένα ηλικιακή ομάδα. Συναρπάζεσαι από αυτές τις σκέψεις και τα αποτελέσματα φαίνονται…κάτω απ’τα σκεπάσματα.

Αιγόκερως
Σου φαίνεται περίεργο το πως έχεις αρχίσει να εκτιμάς τα μικρά πράγματα που αφορούν το σύντροφό σου και την κοινή σας ζωή. Ο καφές που θα σου φτιάξει, η βοήθεια που θα του παρέχεις στο σπίτι και οι σειρές με τις οποίες θα χαζογελάτε μαζί, δεν είναι δεδομένα.

Υδροχόος
Εδώ και καιρό έχεις φρενάρει το αλκοόλ, ενώ όσο καιρό είμαστε στην καραντίνα δεν έχεις πιει ούτε σταγόνα. Σήμερα όμως, ένα ποτηράκι θα το γούσταρες, αν σε παίρνει και έχεις παρέα. Έλα, το αξίζεις!

Ιχθύες
Ενώ έχεις εξαντλήσει κάθε σου προσπάθεια να βελτιώσεις τα skills σου σε διάφορα πρακτικά ζητήματα, έχεις αφήσει τελείως στην απ’ έξω τα κοινωνικά σου καθήκοντα. Για αυτό υπάρχουν λοιπόν και τα social! Μίλα με κανέναν άνθρωπο, κάνε γνωριμίες ή ακόμα, επανασυνδέσου έστω και ψηφιακά με τους φίλους σου.

Go to TOP