post image

The Cosmic Whisperer Project

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Κάποια μικρά εμπόδια ξεπεράστηκαν με θεαματικό τρόπο και σήμερα η μέρα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα για τα Κριαράκια μου. Νιώστε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε γιατί το κλείσιμο στο σπίτι των τελευταίων ημερών σας κρατά λίγο πίσω. Πάμε για μία δυναμική έξοδο;

Ταύρος
Σήμερα το μυαλό σας πάει πάσο και πρωταγωνιστεί η καρδιά, αμήχανα Ταυράκια μου. Η καθιερωμένη, ρουτινιάρικη βόλτα που θα κάνετε το απόγευμα θα σας κάνει να γελάτε από (θετική) αμηχανία, γιατί μπροστά σας θα ξεδιπλώνεται ένα σύμπαν γεμάτο απαντήσεις. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ικανότητα όσο καλύτερα μπορείτε!

Δίδυμοι
Μετά το τελευταίο σας στραβοπάτημα και την δυναμική επάνοδό σας, η ενασχόληση με κάποια σκαμπανεβάσματα που συμβαίνουν στους δικούς σας θα σας κρατήσει πάλι πίσω. Το θέμα όμως δεν είναι να πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό, γιατί με θετική σκέψη και συζήτηση οι αποφάσεις που θα πάρετε ανοίξουν μεγάλους δρόμους!

Καρκίνος
Οι σχέσεις όλων των ειδών θα χτυπήσουν κόκκινο σήμερα, ανήσυχα Καρκινάκια μου. Τώρα το αν αυτό θα σημαίνει limit-up ή limit-down εξαρτάται ως ένα βαθμό απ’ τον τρόπο που θα διαχειριστείτε όσα προκύψουν. Γενικά, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί σε όσα λέτε, γιατί η παρεξήγηση μπορεί να γεννηθεί απ’ το μηδέν!

Λέων
Ένα Λιοντάρι προβληματιζόταν, μέχρι που ξημέρωσε χειμωνιάτικη καθημερινή και ως δια μαγείας αντί να μελαγχολήσει μεταμορφώθηκε σε κάτι ονειρικό. Δεν ξέρω αν ήταν ο βραδινός ύπνος ή τα καλά νέα που ακούσατε, αλλά σήμερα η μέρα έχει το όνομά σας. Μία επαγγελματική πόρτα που θα ανοίξει απροσδόκητα θα αποτελέσει αφορμή για μεγάλο γλέντι!

Παρθένος
Η χθεσινοβραδινή απροσδόκητη γνωριμία σας με ένα άτομο που σας κέντρισε το ενδιαφέρον σήμερα θα δοκιμαστεί. Ήταν απλά ένα φευγαλέο φλερτ της μιας νύχτας ή κάτι που αξίζει να το ζήσεις περισσότερο; H απόφαση είναι δική σας, ερωτευμένοι Παρθένοι μου. Αφήστε την καρδιά σας ν’ αποφασίσει και όλα θα πάνε καλά!

Ζυγός
Aχ αυτό το daydreamin’ της Δευτέρας, που σας ταξιδεύει με υγεία και χαρά αγαπημένοι μου Ζυγοί. Αυτό θα σας δώσει την ώθηση για να απελευθερωθείτε από τραύματα του παρελθόντος και να υιοθετήσετε μια πιο ανάλαφρη στάση. Όσο για τη βραδινή σας έξοδο, μην το παρακάνετε με την κατανάλωση αλκοόλ!

Σκορπιός
Η επαφή σου με φίλους σου που μένουν στο εξωτερικό θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να μπεις σε ένα αεροπλάνο και να πας πολύ-πολύ μακριά. Κάνε γλυκά όνειρα σήμερα Σκορπιέ μου και μη νοιάζεσαι. Να κοιτάζεις όμως με την άκρη του ματιού σου για να σιγουρευτείς πως τα πόδια σου πατάνε γερά στη γη!

Τοξότης
Η αγάπη που δείχνετε στους άλλους θα σας φέρει στο επίκεντρο της προσοχής το σημερινό βράδυ Τοξοτάκια μου. Η γνώση σε συνδυασμό με την εμπειρία σας θα σας κεράσει ένα boost σοφίας. Μην αφήσετε όμως στην άκρη το χιούμορ σας, γιατί κάτι μου λέει ότι τις τελευταίες μέρες η ζωή σας παραέγινε σοβαρή!

Αιγόκερως
Η συναναστροφή με μερικούς από τους καλύτερούς σας φίλους θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες μεγάλες σας ανησυχίες. Η σκέψη σας επηρεάζεται από το συναίσθημα, και τα άστρα δε μπορούν να κάνουν και πολλά γι’ αυτό. Το μόνο βέβαιο είναι πως σήμερα θα μου ξεκουραστείτε κι αυτό είναι καλό!

Υδροχόος
Στο σημερινό τζακ-ποτ της τύχης είστε νικητές, ατίθασοι Υδροχόοι. Σήμερα θα αισθάνεστε τι θέλουν οι άλλοι ακόμα και πριν από τους ίδιους. Κάποια σκέψεις σας –ακόμα και φαινομενικά αλλόκοτες- θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τη μεγάλη διαφορά μέσα στην εβδομάδα!

Ιχθύες
Γλυκιά και χαρωπή Δευτέρα με την διαίσθησή σας να είναι σήμερα πολύ ισχυρή. Το παράδοξο όμως Ψαράκια μου είναι πως θα βασιστείτε περισσότερο στη λογική σας. Αυτό θα φέρει μια νέα διάσταση στις επικοινωνιακές σας ικανότητες και με ένα γλυκό παιχνίδισμα της τύχης θα προσεγγίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους!

Go to TOP