post image

The Cosmic Whisperer Project

Κυριακή 2 Αυγούστου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Κυριακή σήμερα και το Κριαράκι μας πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αφενός ο Αύγουστος, αφετέρου μια καλή παρέα για να συνοδεύσει τον καφέ σου μπροστά σε μια βροχερή πόλη που σπάει λίγο τη ρουτίνα και τον καύσωνα. Ψήθηκες!

Ταύρος
Αναλώνεις την ψυχολογία σου με μικρότητες και εν τέλει το μόνο που καταφέρνεις είναι να φουντώσεις και να περάσεις άσχημα! Πρέπει να μάθεις να «μπλοκάρεις» τα άσχημα και να αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία τα δύσκολα. Ξέρω πως στα λόγια είναι εύκολο να το λες, όχι όμως ακατόρθωτο στην πράξη!

Δίδυμοι
Ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα και εσύ κάνεις ότι δεν ακούς. Λίγο ο απόηχος του τόσο κενού Ιουλίου, λίγο η φοβία σου για το επόμενο διάστημα και ενδεχόμενο lockdown, δεν αργεί το κακό να γίνει. Αφήνεις πίσω ευκαιρίες που δεν θα ‘πρεπε και εν τέλει βγαίνεις χαμένο, Διδυμάκι!

Καρκίνος
Απολαμβάνεις πράγματι τη δουλειά σου και χαιρόμαστε πολύ για αυτό. Είναι σημαντικό να υπάρχουν πράγματα που να σε γεμίζουν και να σου προσφέρουν ένα Χ εισόδημα, παρόλα αυτά, έχεις χάσει λίγο την μπάλα ανάμεσα σε αυτό και την προσωπική ζωή! Ισορροπία!

Λέων
Η μέρα σου έχει γεμίσει με ευτυχία και μικροπράγματα που σου κάνουν καλό. Αλλά καιρός να βγεις και λίγο από το σπίτι, αγαπημένο Λιονταράκι! Έχει τόσο όμορφο καιρό και εσύ Κυριακάτικα κάθεσαι στον υπολογιστή! Ναι, ξέρω δεν είναι κανείς εδώ, αλλά από πότε ένα λιοντάρι χρειάζεται συνοδοιπόρο;

Παρθένος
Κάποια συννεφάκια πάνω από τη σχέση σου θολώνουν το τοπίο, αλλά δεν σημαίνει ότι φέρνουν και βιβλική καταστροφή, Παρθενάκι. Καιρός να ξεπεράσεις τα άγχη σου και να βάλεις στη ζωή σου ένα θετικότερο perspective των πραγμάτων, παρά τα άσχημα που παρατηρούμε.

Ζυγός
Απογοητεύεσαι πολύ από την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο και επηρεάζεσαι όταν βλέπεις δυστυχή γεγονότα στα social. Καιρός λοιπόν να κλείσεις τον υπολογιστή και να απολαύσεις τον όμορφο ήλιο. Πήγαινε στη θάλασσα και αν θες τη γνώμη μου, άσε πίσω το smartphone.

Σκορπιός
Κάτι το παρεξηγησιάρικο του χαρακτήρα σου, κάτι του ότι σε ενοχλεί ότι κινείται έτσι και ξυπνήσεις στραβά, δεν θέλεις πολύ να κλειστείς στο καβούκι σου. Η ζωή είναι ωραία, όμως, Σκορπιέ!

Τοξότης
Τα τραύματα του παρελθόντος δεν σε αφήνουν να χαρείς το σήμερα, όσο καλό και να είναι. Βάζεις μόνος σου εμπόδια στον εαυτό σου και στην ίδια σου την ηρεμία. Δεν είναι κακό να ζητήσεις βοήθεια, να το ξέρεις!

Αιγόκερως
Η ησυχία στο πρόσωπό σου «μεταδίδει» έναν ερωτισμό που δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση και ασφάλεια, αγαπημένο μου Αιγοκεράκι. Σε αγαπάνε όλοι και το ξέρεις! Προσοχή στα λάθος μηνύματα σήμερα και δώσε μεγαλύτερη έμφαση στις κατά τ’αλλα εμφανείς ενδείξεις!

Υδροχόος
Μια αμελητέα παρεξήγηση σήμερα μπορεί να γίνει η αφορμή για ένα κακό ξέσπασμα που θα σου κοστίσει πολλά. Η ψυχραιμία είναι η λέξη κλειδί για σήμερα, με την ελπίδα να την έχεις μαζί σου όπου και αν πας!

Ιχθύες
Ψαράκι μας, η σιωπή είναι χρυσός σε πράγματα για τα οποία ούτε βέβαιος είσαι, αλλά ούτε και σε παίρνει. Κάνε το μεγάλο βήμα εσύ λοιπόν για να ξεκινήσει κάτι καλό!

Go to TOP