post image

The Cosmic Whisperer Project

Κυριακή 1 Νοεμβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη σε βρίσκει με ένα κάποιο hangover, γιατί όσο να’ ναι, δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη φορά που θα βρεθούμε στο στέκι με τους φίλους από μακριά. Ο χειρότερός σου εφιάλτης επιστρέφει, αλλά σίγουρα ξέρεις τον τρόπο να την παλέψεις!

Ταύρος
Πρόσεξε λίγο τι εύχεσαι, Ταυράκι, γιατί μπορεί να βγει αληθινό. Παίζεις με τη φωτιά, η οποία δεν αργεί να σε κάψει. Προέχουν αρκετά πιο σημαντικά πράγματα για εσένα αυτή τη στιγμή που χρειάζονται άμεσα διευθέτηση!

Δίδυμοι
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο Νοέμβριος έρχεται να σε κάνει να ανακαλύψεις ανανεωμένες πτυχές του εαυτού σου πάλι σήμερα! Ένα ωραίο τραπέζι με καλό φαγητό και καλούς φίλους, σε συνδυασμό με ένα ακόμα καφεδάκι το απόγευμα, είναι ο ιδανικός τρόπος υποδοχής μιας νέας κατάστασης που περίμενες καιρό!

Καρκίνος
Επηρεάζεσαι πολύ από τα γεγονότα γύρω σου, ενώ παράλληλα δεν έχεις βρει τον σωστό τρόπο να τα ξεσπάσεις. Έτσι, κλείνεσαι στον εαυτό σου και όλες οι αρνητικές σου σκέψεις διοχετεύονται σε ψυχοσωματικά θεματάκια που δεν σε αφήνουν να λειτουργήσεις σωστά. Μήπως να ξεκινούσες το τρέξιμο;

Λέων
Οι φίλοι σου είναι το μοναδικό πράγμα που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή για να νιώσεις έστω και λίγη σιγουριά. Φοβάσαι το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον μαζί. Μπορεί να μην το δείχνεις, αλλά πονάς. Κάτι σε πονάει πάρα πολύ, Λιονταράκι. Βρες τι ακριβώς είναι και ασ’ το να φύγει μακριά.

Παρθένος
Η προσπάθειά σου να προσεγγίσεις νέο κόσμο μπορεί να είναι επιτυχημένη σε πρώτο στάδιο, Παρθενάκι μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι η τελειομανία σου πολλές φορές αποξενώνει τους διπλανούς σου από το περιβάλλον σου. Μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά, χαλάρωσε και απόλαυσε το παρόν. Δεν θέλει κανείς το κακό σου.

Ζυγός
Ζυγέ μου, είσαι λίγο απρόσεκτος και όλοι το γνωρίζουνε αυτό. Σήμερα όμως, θα σου συνιστούσαμε εκεί που θα πας να παρτάρεις, να έχεις λίγο τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί στα στριμωχτά μέρη το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί είναι να σε ξαφρίσουν. Και δεν είμαστε για τέτοια τώρα, έτσι;

Σκορπιός
Η υπομονή σου αρχίζει να εξαντλείται και το μυαλό σου δεν μπορεί να ησυχάσει ούτε στιγμή. Πιέζεις πολύ τα πράγματα αλλά αυτό δεν σου βγαίνει σε καλό, αντιθέτως. Σήμερα όμως, μπορεί να λάβεις ένα ιδιαίτερα ευχάριστο νέο.

Τοξότης
Η ανάγκη σου να χτίσεις μια νέα ζωή μακριά από τα δεδομένα σου είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Νιώθεις πως δεν έχεις κάτι άλλο να προσφέρεις εδώ που είσαι και πως η παραγωγικότητά σου έχει πέσει πολύ. Με τις σωστές κινήσεις όμως, μια λαμπρή καριέρα σε περιμένει, ακόμα και λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Αιγόκερως
Νιώθω ότι κάτι προσπαθείς να σαμποτάρεις, αγαπημένε Υδροχόε. Ξέρεις ότι έχεις βρεθεί μπροστά σε μια κατάσταση στην οποία πρέπει να διαλέξεις εσύ και μόνο εσύ το επόμενο βήμα, αλλά δεν το κάνεις. Αντιθέτως, με υπεκφυγές καθησυχάζεις τον εαυτό σου, ενώ ξέρεις πως αυτό δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα.

Υδροχόος
Τι συμβαίνει με εσένα βρε Υδροχόε μας; Κάνεις πολλές άσκοπες και βεβιασμένες κινήσεις, με αποτέλεσμα να χάνεις ακόμα και αυτά που έχεις. Είσαι προνοητικός και είναι μεν κατανοητό, αλλά η φάση είναι ότι όταν προτρέχουμε, χάνουμε και αυτά που έχουμε.

Ιχθύες
Εσύ Ψαράκι μου, ζεις το όνειρό σου! Αυτό που ήθελες τόσα χρόνια να συμβεί, συμβαίνει και μάλιστα σε μια υπερδιογκωμένη μορφή. Τα αστέρια σου είναι πλήρως ευθυγραμμισμένα και δουλεύουν για το γραμμένο σου. Μπράβο!

Go to TOP
Άνοιγμα