post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 1 Αυγούστου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Καλό μήνα Κριαράκι, που και καλός να μην είναι, εσύ θα βγάλεις αυτό που θεωρείς εσύ συναρπαστικό και θα σε συνοδεύσει λίγο πριν μπει το φθινόπωρο! Έχεις μια τελευταία ευκαιρία να διορθώσεις όσα σε ενοχλούν. Θα την εκμεταλλευτείς;

Ταύρος
Απώλειες, επανασυνδέσεις, τσακωμοί και έρωτες. Οι τέσσερις λέξεις που θα χαρακτηρίσουν τον επερχόμενο μήνα, είναι με βεβαιότητα αυτές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Αυγουστιάτικο φεγγάρι δεν θα σε κάνει να βαρεθείς και το ξέρεις πολύ καλά!

Δίδυμοι
Σε ζώνουν λίγο τα φίδια, παρότι Σάββατο. Κάποιος σου χρωστάει έναν Αύγουστο. Μην περιμένεις όμως κάτι από κάποιον. Πάρε την κατάσταση, και πάνω απ’ όλα τη ζωή σου, στα χέρια σου.

Καρκίνος
Οι διακοπές λήγουν απόψε για τον Καρκίνο, ο οποίος σαν εργατική ψυχή, δεν χαλιέται καθόλου. Κυρίως γιατί ξέρει πως τα ρεπό του θα τον βρουν μέσα στο νερό και δίπλα από την καλύτερη παρέα.

Λέων
Στο μήνα του και πιο ευτυχισμένος από ποτέ ο Λέοντας, ο οποίος γενεθλιάζει και σαν σωστή ντίβα που είναι δεν θα το αφήσει να περάσει απαρατήρητο σαν γεγονός. Κάνει την ευχή του, παίρνει ότι παρέα απέμεινε στην πόλη και πίνει κοκτειλάκια!

Παρθένος
Μαραζώνεις γιατί σιχαίνεσαι το καλοκαίρι και ούτε η καλύτερη παρέα στον κόσμο δεν ψήνεται να σε βάλει να γελάσεις λίγο. Να σου πω, γιατί δεν πας λίγο γυμναστήριο να ξεσκάσεις τη συσσωρευμένη ενέργεια από το κατσιό;

Ζυγός
Ένα τέτοιο φιλαράκι θα θέλαμε να είχαμε όλοι, σαν και εσένα, καλέ μου Ζυγέ, που δεν αφήνεις τίποτα όρθιο παρόλα αυτά στέκεσαι εκεί βράχος για όποιον σε χρειαστεί. Ο Αύγουστος θα σε ντύσει χαρές, ετοιμάσου!

Σκορπιός
Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή που χωρίζει το αστείο με την προσβολή. Και αυτή τη μικρή γραμμή, ο Σκορπιός μας πλέον δεν την βλέπει με αποτέλεσμα να παρεξηγείται χωρίς λόγο από άτομα που δεν γνωρίζουν τον πανέμορφο χαρακτήρα του. Λίγη προσοχή, αφού το βλέπεις και εσύ ο ίδιος ότι δεν!

Τοξότης
Τα επαγγελματικά δεν κάνουν και τους φίλους, αγαπημένε Τοξότη. Φυσικά είναι σημαντικό να είσαι κοντά στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι, παρόλα αυτά οι γραμμές είναι πολύ λεπτές για σήμερα Σάββατο. Άσε που η φιλία με ορισμένα άτομα μπορεί να μην βγει σε καλό!

Αιγόκερως
Η τυχερή σου μέρα σήμερα, Αιγοκεράκι. Ο καιρός είναι ιδανικός, έχεις ένα ρεπό που τόσο χρειαζόσουν και μέσα σε όλα αυτά, το αγαπημένο σου μαγαζί άνοιξε και σε περιμένει να σε δροσίσει με μπύρες και κοκτέιλ. Το χρειάζεσαι, στο πιο καυτό ΣΚ του καλοκαιριού!

Υδροχόος
Το Σάββατο ανέκαθεν ήταν το αγαπημένο σου, σήμερα όμως έχεις έναν παραπάνω λόγο, αφού ο έρωτας σου χτυπάει κυριολεκτικά την πόρτα! Το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να τον υποδεχτείς στην αγκαλιά σου και να αφεθείς στο άγγιγμα του για όλη την υπόλοιπη ημέρα!

Ιχθύες
Τα skills σου στο παιχνίδι του φλερτ έχουν γίνει κάτι παραπάνω από καλά το τελευταίο διάστημα, παρόλα αυτά, χάνεις στην ουσιαστική επικοινωνία. Ακόμα και στις παρέες σου, δυσκολεύεσαι να εκφράσεις αυτά που νιώθεις γιατί για εσένα το να γίνεις ευάλωτος είναι αυτόματα και κακό. Δεν θα ‘πρεπε!

Go to TOP