post image

The Cosmic Whisperer Project

Δευτέρα 1 Ιουνίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Νέος μήνας, νέα εποχή, νέα εβδομάδα και μια νέα ζωή ξεκινάει σιγά σιγά για το Κριαράκι, το οποίο πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο καιρός μπορεί να μην θυμίζει καλοκαίρι, αλλά το λέει η καρδούλα σου ότι όλα από εδώ και πέρα θα πάνε πολύ καλά.

Ταύρος
Έχεις προβληματιστεί λίγο κοιτώντας το ημερολόγιό σου γιατί ο καιρός πέρασε φοβερά γρήγορα και πρέφα δεν πήρες, όμως κάθε εμπόδιο σε καλό, έτσι δεν λένε; Η εβδομάδα που ξεκινά σου δίνει ώθηση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στις προκλήσεις που έρχονται.

Δίδυμοι
Ο μήνας καλά-καλά δεν μπήκε, το πορτοφολάκι σου όμως αδειάζει. Έχεις έξοδα ναι, αλλά μην επιβαρύνεις την κατάσταση και με περιττά μικροπράγματα. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά λίγο-λίγο, αδειάζει το σακούλι.

Καρκίνος
Εξεταστική who? Που μυαλό (και που βιβλία;) για διάβασμα μετά από όλο αυτό που πέρασες, μικρέ μου Καρκίνε. Ένα ντού είναι το πτυχίο όμως, μην τα παρατάς. Εξοπλίσου με καφέ και σημειώσεις, γιατί από τα βιβλία προκοπή δεν θα δεις.

Λέων
Ο χρόνος σου δεν σου επιτρέπει να δεις και όλους σου τους φίλους αυτές τις μέρες, γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν και μετά την καραντίνα. Μήπως να οργανωθείς λίγο πιο σωστά; Δεν γίνεται να μην έχεις καθόλου κενό, κάτι κάνεις λάθος!

Παρθένος
Ο καιρός λέει παπλωματάκι, το κορμάκι σου όμως θέλει νεράκι και μοχίτο δίπλα στο κύμα, παρά το διάβασμα και τα χαμένα powerpoint που έχεις μαζέψει στο λαπτοπ σου από τον Μάρτιο. Κάνε λίγη υπομονή και δώσε βάση στην εξεταστική χωρίς παρεμβολές!

Ζυγός
Θέλεις επειγόντως να κάνεις μια μικρή επιδρομή σε κάποια κοντινή (ή και μακρινή) πόλη, παρόλα αυτά το πορτοφόλι σου δεν ψήνεται, γιατί έχει αδειάσει ακόμα και από αράχνες. Ξεκίνα με το να κάνεις κάποια πραγματάκια τώρα που καλοκαιριάζει στην πόλη, με το αίσθημα. Τότε σίγουρα δεν θα βαρεθείς.

Σκορπιός
Το εξάμηνο τελειώνει, το ίδιο και η σχολή. Σύντομα θα χρειαστεί να αδειάσεις και το φοιτητικό σου σπίτι και να αποχαιρετήσεις τα μοναχικά σου βράδια, τα ατελείωτα delivery και τις αψυχολόγητες βόλτες. Κοίτα να το χαρείς όσο είναι καιρός. Δεν επιστρέφει η φοιτητική ζωή.

Τοξότης
Μια στιγμή βρε Τοξοτάκι βιαστικό, που σου έχουν βάλει νέφτι στον πισινό και δεν λαμβάνεις υπ’ όψιν τίποτα απ’ όσα συμβαίνουν τριγύρω σου. Πάρε λίγο την κατάσταση πιο χαλαρά. Δεν είσαι μόνος σε αυτή τη ζωή.

Αιγόκερως
Μια καλοκαιρινή μελαγχολία υπάρχει σίγουρα. Το λέει και η Lana. Οι πρώτες μέρες του καλοκαιριού είναι σαν τις φθινοπωρινές. Κάθε καλοκαίρι σηματοδοτεί μια υπέροχη ιστορία. Μην το ξεχνάς.

Υδροχόος
Το καλοκαίρι φαίνεται δύσκολο για ορισμένα επαγγέλματα, αλλά εσύ κάτω δεν το έχεις βάλει και η αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής δεν σταματά ούτε με μια πανδημία. Να χαρώ εγώ ζήλο και θέληση!

Ιχθύες
Πρώτο καλοκαίρι χωρίς κάμπινγκ και φεστιβάλ και η μελαγχολία δεν λέει να εξασθενίσει με τίποτα. Τι να κάνουμε όμως; Σκέψου πως όλος ο πλανήτης περνά ακριβώς τα ίδια!

Go to TOP
Άνοιγμα