post image

The Cosmic Whisperer Project

Τετάρτη 1 Απριλίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Καλή Πρωταπριλιά, Κριαράκι μας! Βέβαια να μου πεις, που ξέρω ότι άλλαξε ο μήνας; Θα σου πω ότι απλώς κοίταξα το ημερολόγιό μου για να δω σε τι φάση βρίσκονται τα αστέρια σου σήμερα! Ιδανική ημέρα για δημιουργική γραφή, γυμναστική και μαγειρική, αν θες τη γνώμη μου!

Ταύρος
Η άνοιξη έχει μπει αλλά είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Αφενός έχεις πέσει με τα μούτρα στο δικά σου μεσάνυχτα και δεν θέλεις να δεις ούτε ένα θετικό στην όλη φάση. Κλείσε την τηλεόραση, μείνε σπίτι και αξιοποίησε το χρόνο σου σε κουβεντούλες με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Δίδυμοι
Το «summer body goal» σου το βλέπεις διαρκώς να απομακρύνεται και έρχομαι να σου πω πως κάνεις μεγάλο λάθος! Ειδικοί στο θέμα της διατροφής και της σωματικής άσκησης έχουν κατακλύσει τα social αυτές τις ημέρες με προγράμματα για να σε βοηθήσουν να μην βγεις σαν τσουρέκι από το σπίτι όταν λήξει η καραντίνα!

Καρκίνος
Η μητρότητα σε έχει χτυπήσει κατακούτελα βλέποντας ορισμένους φίλους σου να έχουν οικογένεια και να περνάνε τον χρόνο τους παίζοντας με τα παιδάκια τους. Μην κάνεις όμως το λάθος να βάλεις κάτι τέτοιο στο πρόγραμμα εάν δεν έχεις διευθετήσει τα οικονομικά σου, σε πρώτη φάση και τα υπαρξιακά σου μετέπειτα. Μιλάμε για ένα ζωντανό άνθρωπο.

Λέων
Έχεις μια τάση να θέλεις να κάνεις απόδραση κάθε φορά που κάποιος πάει να σε «αιχμαλωτίσει», έστω με τα λόγια του σε μια σοβαρή συζήτηση ή κατάσταση. Νιώθω ότι δεν έχεις πάρει πολύ στα σοβαρά την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι και δεν έχεις και την απαραίτητη θέληση. Κάνε ένα restart, με πρώτο βήμα το να απομακρύνεις όσους σου απορροφούν ενέργεια.

Παρθένος
Μίλα, Παρθενάκι. Να είσαι ξεκάθαρος όσον αφορά τις προθέσεις σου, ειδικά όταν όσα έχεις στο μυαλό σου περιλαμβάνουν και άλλους ανθρώπους. Σκέψου ότι μπορεί να κρατάς κάποιον πίσω στη ζωή του απλά και μόνο γιατί δεν μιλάς όταν πρέπει.

Ζυγός
Έχεις γίνει έρμαιο του παρελθόντος σου και δεν το αφήνεις με τίποτα να φύγει από πάνω σου. Μια «τελετή κάθαρσης» θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από αυτό. Ιδανικά σήμερα, κάνε μια κουβέντα με κάποιον όχι πολύ κοντινό σου, για να σου μιλήσει πιο αντικειμενικά πάνω στο θέμα.

Σκορπιός
Σε έχει χτυπήσει η άνοιξη κατακούτελα και η φάση είναι ότι θες σεξ άμεσα. Ναι, λίγο ο εγκλεισμός, λίγο το internet, λίγο η απόσταση με το σύντροφο ή με το τυχάρπαστο γκομενάκι που ψήνεις αυτή την περίοδο, δεν θέλει πολύ να σε κρατήσει στην τσίτα. Φάε σοκολάτα, βοηθάει!

Τοξότης
Το άγχος είναι ο καλύτερος φίλος σου και ο χειρότερος εχθρός σου παράλληλα, Τοξοτάκι. Συνήθως είναι καταστροφικό, σε ρίχνει και σε τσουρομαδίζει όσο μπορεί, αλλά σήμερα μπορείς να το πάρεις με το μέρος σου. Έχεις ένα task να κάνεις. Αξιοποίησέ το υπέρ σου και δωσ’του να καταλάβει!

Αιγόκερως
Αφήνεις τη μελαγχολία σου διαρκώς να εξελίσσεται σε αγχώδεις διαταραχές και ίσως κατάθλιψη. Όμορφη η χαρμολύπη, δεν λέω, αλλά βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου βρε Αιγοκεράκι! Είσαι υγιής, έχεις ανθρώπους να σε αγαπάνε και δεν σου λείπει τίποτα. Μην βάζεις μπροστά πράγματα ασήμαντα.

Υδροχόος
Σίγουρα, η συγχώρεση είναι κάτι που κερδίζεται και δεν απαιτείται, όπως ακριβώς και ο σεβασμός. Και χωρίς να θέλω να σε στεναχωρέσω, ο σύντροφός σου έχει χάσει σίγουρα το δεύτερο για εσένα. Παραείσαι δεδομένος και δοτικός, με αποτέλεσμα να μην νιώθει πως σε χρειάζεται στη ζωή του και απλώς σε έχει γιατί μπορεί και ξέρει ότι δεν θα σε χάσει. Αυτό είναι που ζητάς από τον έρωτα;

Ιχθύες
Κάθε φορά που στριμώχνεσαι, επικαλείσαι το ότι βαριέσαι τις εντάσεις, αλλά κάπου εδώ να μιλήσουμε ειλικρινά. Η αλήθεια είναι ότι φοβάσαι τις καταλήξεις τους και όχι την ίδια την ένταση. Έχεις ρίξει πολύ χαμηλά τα στάνταρ σου και η ζωή κυλάει χωρίς να το καταλαβαίνεις. Αξίζεις κάτι πολύ καλύτερο.

Go to TOP