post image

Ο κύκλος των οπαδών της επίπεδης Γης

Μια θεωρία που (επαν)έρχεται για να εξηγήσει τα πάντα που συμβαίνουν γύρω μας

Η επιστημονική γνώση αποτελούσε για αιώνες το θεμέλιο λίθο της τεχνολογικής προόδου και τροφοδοτούσε ιδεολογίες και φιλοσοφικές θεωρίες από την αρχή σχεδόν της Ιστορίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ήταν πάντα αποδεκτή ως Αλήθεια. Κάθε φορά όμως κατάφερνε να βγει νικήτρια εναντίον του σκοταδισμού, των προκαταλήψεων και των ψευδοεπιστημών. Στον 21ο αιώνα, ο πληθυσμός, που γίνεται αποδέκτης της επιστημονικής γνώσης που υπάρχει και συνεχίζει να παράγεται, είναι μεγαλύτερος από ποτέ. Και φυσικά το βασικό εργαλείο στα χέρια του Ανθρώπου δεν είναι άλλο από το διαδίκτυο. Πλέον, έχουμε στα χέρια μας τόσες γνώσεις και πληροφορίες που μπορούμε να κρίνουμε τους ίδιους τους επιστημονικούς φορείς και αυθεντίες, να τους ζαλίσουμε με ένα τόνο άρθρα και υπερσυνδέσμους και να βγει νικητής η δική μας Αλήθεια, αυτή που τελικά έχει σημασία.

Τι κι αν η NASA έχει βγάλει φωτογραφίες της Γης ή τα βιβλία Φυσικής εξηγούν το σχήμα της Γης και την κίνησή της; Ο οπαδός της επίπεδης Γης έχει πλέον όλα τα εφόδια να αποδείξει με ατράνταχτα επιχειρήματα ότι όλα αυτά είναι συνωμοσίες, είναι πεπεισμένος γι αυτό. Πώς μπορεί ένας επιστήμονας που έχει μάθει συνεχώς να αμφιβάλλει, να μη στηρίζεται στην πίστη και στο συναισθηματισμό, να πολεμήσει την Πίστη ενός επιπεδογηιστή; Ακόμη και αν προσπαθήσει πώς θα εξηγήσει το γεγονός ότι δεν πέφτουν όσοι ζουν κάτω από συγκεκριμένες μοίρες ή θα πείσει για την ύπαρξη της Βαρύτητας; Η Βαρύτητα είναι μια θεωρία που δεν έχει αποδειχτεί ποτέ σύμφωνα με τους οπαδούς της επίπεδης Γης και τη βιώνουμε ουσιαστικά λόγω της επιτάχυνσης προς τα «πάνω» και στο άπειρο ενός επίπεδου δίσκου στο κέντρο του οποίου βρίσκεται ο Αρκτικός Κύκλος και γύρω γύρω απλώνεται η Ανταρκτική, η οποία στην ουσία αποτελεί μια παγωμένη εξωτερική στεφάνη, ένα τείχος πάγους που περικλείει τα πάντα.

post image

Επομένως, μας κρύβουν το γεγονός ότι η Γη είναι επίπεδη και υπάρχει μια ευρύτερη συνωμοσία που ξεκινάει από τα χρόνια του Γαλένικου ή πώς τον λένε δεν έχει σημασία και στην οποία συμμετέχουν σχεδόν οι πάντες. Οι αστροναύτες, η NASA, οι κυβερνήσεις, οι εβραιομασόνοι αλουμινάτι, το Hollywood (θυμάται κανείς ταινίες με τον Κολόμβο να λέει ότι καταλαβαίνει πως η Γη είναι στρογγυλή – που δεν είναι στρογγυλή – από το γεγονός ότι χάνεται το πλοίο στον ορίζοντα ή μια πρόσφατη σειρά του Netflix που λέγεται Under the dome (και ουσιαστικά είναι μια παραδοχή ότι υπάρχει ένας θόλος που καλύπτει την επίπεδη Γη), οι επιστήμονες, τα βιβλία Φυσικής είναι μέρος του κόλπου.

Τελικά, όμως γίνεται φανερό πως οι επιπεδογηιστές δυσκολεύονται να βρουν επιχειρήματα, όταν τους παραθέσεις ατράνταχτες επιστημονικές αλήθειες και τελικά αποδεικνύεται ότι είναι προϊόν μιας παγκόσμιας ελίτ που προσπαθεί να κρύβει κάτι. Τι να κρύψει; Γιατί όλο αυτό το ψέμα; Βλέπετε, αν η Γη είναι επίπεδη, τότε δεν είναι και κοίλη, και φυσικά μέσα της δεν κατοικούν οι Νεφελίμ, τα ρυπαρά γένη. Επομένως η μεγαλύτερα μάστιγα που γνώρισε η ανθρωπότητα, οι Νεφελίμ, «εξαφανίζεται» από το οπτικό μας πεδίο και οι αναζητήσεις των αφυπνισμένων πνευμάτων στρέφονται μακριά από την Αλήθεια. Την αλήθεια ότι ο υλικός αυτός κόσμος αποτελεί μια εικονική πραγματικότητα από την οποία πρέπει να φύγουμε και να πάμε στον πραγματικό κόσμο.

Go to TOP
Άνοιγμα