post image

Οι καλλονές του διαγωνισμού Μις Παγκόσμιος Τουρισμός στο Fashion City Outlet

20 πρέσβειρες ομορφιάς και τουρισμού έρχονται στη Θεσσαλία

 

Αυτή τη Δευτέρα 24/6 υπάρχει ένας επιπλέον λόγος για να επισκεφθούμε το Fashion City Outlet. Την Δευτέρα το μεγάλο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας θα επισκεφθούν οι καλλονές του διαγωνισμού Μις Παγκόσμιος Τουρισμός, θα φωτογραφηθούν στους χώρους του με τους επισκέπτες του Fashion City Outlet, θα περάσουν ένα ευχάριστο μεσημέρι, και θα προσθέσουν το Εκπτωτικό Κέντρο και την πόλη της Λάρισας στους αγαπημένους τους προορισμούς.

post image

Πρόκειται για 20 πρέσβειρες ομορφιάς και τουρισμού που προέρχονται από διαφορετικές χώρες του πλανήτη και συγκεκριμένα από την Αργεντινή, την Κροατία, την Ιταλία, την Ρωσία, τη Σερβία, την Βραζιλία, την Γαλλία, την Ιαπωνία, την Ισπανία, την Ισλανδία, την Κίνα, την Ελλάδα, την Ουκρανία, την Πορτογαλία, το Μεξικό, την Γερμανία, την Ολλανδία, την Αγγλία, την Νότιο Αφρική και την Σουηδία.

post image

Το πολυεθνικό αυτό γκρουπ θα βρίσκεται στο Fashion City Outlet το μεσημέρι της Δευτέρας από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι και καλεί τους Λαρισαίους να είναι οι πρώτοι που θα γευτούν αυτό το μπουκέτο της παγκόσμιας ομορφιάς. Ο 23ος διαγωνισμός Miss Παγκόσμιος Τουρισμός θα πραγματοποιηθεί στη χώρας μας, στο ξενοδοχείο MIRABELLO στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης στις 30 Ιουνίου και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού.

 

Go to TOP
Άνοιγμα