Τhe final countdown: Οι καλύτερες σειρές του 2018

Ρίξε ένα βλέφαρο και μην τις χάσεις γιατί… χάθηκες

Ο χρόνος που πέρασε χάρισε στους series maniacs τεράστιο αριθμό νέων παραγωγών. Μέσα σε αυτό το χάος από τις εκατοντάδες νέες κυκλοφορίες, διαλέξαμε και σου παρουσιάζουμε 5 που ξεχώρισαν, καθεμία για τον δικό της λόγο.

 

Better Call Saul – Season 4 (AMC)

Το γνωρίζεις ήδη, και αν όχι, προλαβαίνεις να πέσεις με τα μούτρα. O γνωστός και μη εξαιρετέος, αστείος και συνάμα πανούργος δικηγόρος που γνωρίσαμε στο Breaking Bad έχει τη δική του σειρά και φέτος προβλήθηκε ο τέταρτος κύκλος της.

Ο κύριος Goodman κάνει το ποινικό δίκαιο κυριολεκτικά… πλαστελίνη και καταφέρνει να μπει με άνεση σε κάθε λίστα για το 2018, ενώ μέσα στο 2019 θα παρουσιαστεί η αμαρτωλή περίοδος της συνάντησής του με τον περιβόητο Walter…

WestworldSeason 2 (HBO)

Μια σειρά πολυαγαπημένη, που βασίστηκε στην ταινία «1973» του Michael Crichton, και έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2016 με θεαματικές τηλεθεάσεις και κριτικές. Σε μία φάρμα της Άγριας Δύσης, που λειτουργεί ως διαδραστικός χώρος, οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με κάποιους κλώνους (τους επονομαζόμενους hosts) και τους κάνουν ότι θέλουν χωρίς καμία συνέπεια στα πλαίσια ατελείωτων σεναρίων.

Όμως τι θα συμβεί όταν ο host αντιληφθεί την πραγματική του ύπαρξη και θελήσει να αγγίξει το πρόσωπο του θεού;

HomecomingSeason 1 (Amazon Prime)

Από τη μία η αδυναμία μου στη Julia Roberts κι από την άλλη το trailer της σειράς με έσπρωξαν στο πρώτο επεισόδιο. Το πρώτο έγινε δεύτερο, το δεύτερο τρίτο, και έφτασα να τη θεωρώ μία από τις καλύτερες του προηγούμενου χρόνου.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ μακριά από τα κλισέ των διάσημων στοιχειωμένων σπιτιών του Netflix. Ένα οίκημα ψυχολογικής υποστήριξης Αμερικανών στρατιωτών δεν είναι αυτό που φαίνεται. «Μονορούφι» με άνεση.

Paradise PDSeason 1 (Netflix)

Μία εξωφρενικά εθιστική σειρά καρτούν που δε λογαριάζει από ηλικίες. Στο Paradise City η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, με τη διακίνηση ναρκωτικών να γίνεται σχεδόν ανενόχλητα. Κάπου εκεί, αναλαμβάνει δράση το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, χωρίς spoilers που θα χαλάσουν την έκπληξη.

Ένα μικρό, αθυρόστομο αριστούργημα που δε σε αφήνει δευτερόλεπτο χωρίς να γελάσεις. Ελπίζουμε σε συνέχεια!

The TerrorSeason 1 (AMC)

Το AMC είναι κυρίως γνωστό για τα “Walking Dead” και “Breaking Bad”, αλλά αν το ψάξεις λίγο καλύτερα θα ανακαλύψεις θησαυρούς. Ένας από αυτούς είναι το “Terror” που ήρθε στη ζωή μας την άνοιξη.

Μία σειρά τρόμου, ένα ακόμα θρίλερ που «πατάει» σε βιβλίο, και προσεγγίζει μυθιστορηματικά την φιλόδοξη αποστολή του Άγγλου Sir John Franklin, ο οποίος το 1845 μαζί με δύο πλοία, επιχείρησε να εξερευνήσει την παγωμένη Αρκτική. Σειρά που όσο κρατάει ο χειμώνας πρέπει να τη δεις.

 

Go to TOP
Άνοιγμα