Πανελλήνιος Αγώνας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς

Το Μουζάκι… απογειώνεται

 

Η Αερολέσχη Δυτικής Θεσσαλίας- ΑΔΥΘΕ, κατόπιν πρότασης στην ΕΑΠ και έγκριση της ΕΛ.Α.Ο, με την συνεργασία του Δήμου Μουζακίου, διοργανώνει Πανελλήνιο Αγώνα Αποστάσεων Α/Π 4ήμερης διάρκειας, μαζί με την ημέρα προπόνησης και προσκαλεί τα σωματεία να λάβουν μέρος σε αυτόν. Ο αγώνας προσμετρά στην αξιολόγηση των σωματείων.

Τα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος με τους αθλητές τους στους εν λόγω αγώνες, καλούνται να στείλουν συμπληρωμένη δήλωση αθλητών τους στον διοργανωτή έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 80 πιλότοι

Οι πτήσεις στην Οροσειρά του Κόζιακα, με απογείωση πάνω από το Μουζάκι, είναι γνωστές στην αεραθλητική κοινότητα του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς και η περιοχή αποτελεί δημοφιλή προορισμό για προπονήσεις αθλητών και πτήσεις αναψυχής κυρίως κατα τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους τρέχοντες αγωνιστικούς κανονισμούς που είναι δημοσιευμένοι στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Αλεξιπτώτου Πλαγιάς. Είναι αγώνας FAI cat2 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές επιπέδου Π ή ΠΠ (parapro stage 4 or 5).

 

Go to TOP
Άνοιγμα