Ο… τηγανητός αέρας κάνει θραύση σε εστιατόριο της Ιταλίας

Όχι, δεν είναι κοπανιστός!

 

Σε μια εποχή που γευστικά κυριαρχεί το γκουρμέ αλλά και το εναλλακτικό, ένα εστιατόριο της Ιταλίας βρήκε τον τρόπο να βοηθήσει τους πελάτες που αρέσκονται σε μικρή θερμιδική κατανάλωση, να μην ξεφύγουν. Συγκεκριμένα, το Feva Restaurant που βρίσκεται στη Βόρεια Ιταλία αποφάσισε να σερβίρει… αέρα τηγανητό, ή αλλιώς «Aria Fritta». Kαι το παράδοξο είναι πως το πιάτο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή του!

Στην ουσία πρόκειται για τηγανιτή ταπιόκα που βράζεται, πολτοποιείται και εν τέλει καταλήγει στη φριτέζα. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με μπλε αλάτι, ενώ το πιάτο σερβίρεται μέσα σε ένα σύννεφο από μαλλί της γριάς. Nαι, καλά διάβασες, και δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλάν με τα καλύτερα λόγια το ορεκτικό που σερβίρει το εν λόγω κατάστημα.

Go to TOP