Οριστικό τέλος για τους «Defenders» από το Netflix

Η… δολοφονία που γνωρίζαμε πως θα συμβεί

 

Το υποψιαζόμασταν, το «μισοξέραμε», σας το είχαμε γράψει και εδώ, και τελικά οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Οι δύο τελευταίοι του κινηματογραφικού σύμπαντος των Defenders μας κουνάνε με τη σειρά τους λευκό μαντήλι από το Netflix. Η δημοφιλής πλατφόρμα «πετσόκοψε» επίσημα και οριστικά την Jessica Jones και τον Punisher. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Marvel’s The Punisher δεν θα επιστρέψει για μια 3η σεζόν στο Netflix. O showrunner Steve Lightfoot, το απίθανο crew και το εξαιρετικό cast, συμπεριλαμβανομένου του Jon Bernthal, παρέδωσαν μια συναρπαστική και αναγνωρισμένη σειρά για τους fans και είμαστε περήφανοι που η δουλειά τους θα φιγουράρει στο Netflix για τα επόμενα χρόνια.»

Όλα δείχνουν πως ο επόμενος σταθμός των σειρών της Marvel θα είναι η πλατφόρμα Hulu της Disney, και πως από το 2020 οι παραγωγές της θα εμφανίζονται εκεί. Όμως πριν μελαγχολήσουμε και αφήσουμε τα πρώτα μας συμπτώματα στέρησης, ευτυχώς μία 3η και τελευταία σεζόν της Jessica θα κάνει την εμφάνισή της κάπου στο 2019. Αυτός θα είναι και ο επίλογος.

 

Go to TOP
Άνοιγμα