Ξεκίνησε το Postmodern festival #3 και ήμασταν εκεί…

Η πρώτη μέρα του εναλλακτικού φεστιβάλ της Καρδίτσας ήταν ξεχωριστή

 

Postmodern festival vol 3 και μέρα πρώτη. Η πλατεία Παυσιλύπου της Καρδίτσας και το Charlot υποδέχονται ανθρώπους από όλη τη χώρα. Ήμασταν εκεί ως χορηγοί επικοινωνίας. Φάγαμε, ήπιαμε μέχρι τελικής πτώσεως, κουνηθήκαμε στους ρυθμούς της μουσικής και στο τέλος, μετά βίας βρήκαμε το δρόμο για το σπίτι. Ευτυχώς όμως υπήρχε ο φωτογραφικός φακός!


Aπό την παλιά πόλη των Χανίων μέχρι την Καρδίτσα, το ταξίδι του Bohème δεν τελειώνει ποτέ. Ο Λευτέρης μας σέρβιρε εκλεκτά κοκτέιλ και ιδιαίτερες γεύσεις με την πνοή του Λιβυκού Πελάγους.


Ήρθε από την Τήνο, είναι πεισματάρης και αμετανόητος σαν το μπαρ. Γεύσεις τροπικές και αρώματα, που μας προσφέρθηκαν με χαμόγελο από τον Σπύρο.


Τρίκαλα-Καρδίτσα… ένα φεστιβάλ δρόμος για το Μικρό και τον Άκη, που μας τα είπε αλλά και τα σέρβιρε από τον κάμπο με στυλ μοναδικό.


Από την πρωτεύουσα και συγκεκριμένα το Χαλάνδρι, με σήμα τον κότσυφα και μία εναλλακτική χροιά. Ο Κωνσταντίνος  έβαλε κι αυτός τη δική του σφραγίδα στη νύχτα μας.


Άλλη μία συμμετοχή από τα Τρίκαλα, με τις γεύσεις και τα υλικά των ονείρων τους. Η Έλενα, ο Βασίλης και το Love Shake πάνε Postmodern και γουστάρουν.


Όσο για τη Χίο και το ΟΖ, ο Γιάννης και η Χρύσα έκαναν το μεγάλο ταξίδι για να μας μυήσουν στα μυστηριακά κοκτέιλς και το savoir-vire.


Brand Ambassador της Bacardi, με τη νύχτα να παίρνει άλλη τροπή και το αλκοόλ να γίνεται ακόμα πιο γευστικό χάρη στη Τζώρτζια


Από τη Θεσσαλονίκη με αγάπη κι από έναν χώρο εξαιρετικής αισθητικής, ο Τάβορ και ο Γιάννης μας μεταφέραν λίγη από την αύρα και τη γεύση του.


Ήρθε από την πρωτεύουσα και όχι από τη Λατινική Αμερική και η Κατερίνα μας έδειξε με τον πιο άμεσο τρόπο πως με το αλκοόλ γινόμαστε όλοι φίλοι.


Νέο μπαρ στην Αθήνα και νέα συμμετοχή στο Postmodern Festival, με τον Σπύρο να φέρνει γεύσεις στιβαρές και ανάσες Μεξικάνικες.


Η επέλαση των Αθηναίων συνεχίζεται και ακόμα και στην pop-up εκδοχή του, το Bank Job και ο Λευτέρης έχουν τα πάντα ρυθμισμένα στη λεπτομέρεια.


Έκαναν ένα παλιό υφασματάδικο ένα από τα καλύτερα bar της Αθήνας. Δε θα μπορούσαν να μην κάνουν τη διαφορά και εδώ με την παρουσία του Θέμου.


Aπό το μεγάλο λιμάνι της Θεσσαλίας στην τέχνη του κοκτέιλ και από το Βόλο στην Καρδίτσα με δυνατά mixologist skills από τον Γιάννη και τον Γιώργο.


O κύβος ερρίφθη, το παλιό και το νέο δέθηκαν αρμονικά και ο Βόλος είχε άλλον έναν δυναμικό εκπρόσωπο στο φεστιβάλ.


Μετέφερε το hype του από το κέντρο της Αθήνας και την επιγραφή “Made For Humans” ως τη Θεσσαλία, κοκτέιλ από τον Δήμο για ανθρώπους που ξέρουν τι ζητάνε.


Σε εξίσου ιδιαίτερα μήκη κύματος και το Theory, με το ξεχωριστό μπαρ του Χαλανδρίου και τον Ανδρέα να παίζει… μεγάλη μπάλα στο τέλος της νύχτας μας.


H Κλαύδια Παπαδοπούλου ξεχώρισε στο The Voice με τη μοναδική φωνή της της και έβαλε ακόμα περισσότερο χρώμα στη νύχτα μας


Ο Νίκος Φάρφας, από το ίδιο talent show, έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως το παρόν και το μέλλον του ανήκει.


Η Mariza Tsak  σε DJ set απογείωσε τους πάντες


Όσo για το φαγητό,από την Καρδίτσα στην Καρδίτσα, και από τους διοργανωτές, μπέργκερ… καμπίσιο με φροντίδα για τον ζαλισμένο από τα κοκτέιλ φεστιβαλίστα.


Εδώ το καλό παγωτό, και πάλι από την Καρδίτσα, με τις παραδοσιακές γεύσεις να μη ντρέπονται να κοιτάξουν στα μάτια το σήμερα.


Γλυκό και νοστιμιά, αναγκαία προαπαιτούμενα για το φινάλε όταν και δυσκολευτήκαμε να βρούμε το δρόμο για το σπίτι. Γεύσεις δυνατές με… Καρδιτσιώτικη υπογραφή από την μοναδική Τασούλα


Όμως οι μεγαλύτεροι ήρωες ήταν οι Lapin και Mad Dog, που ήρθαν ακόμα μία φορά από τη Γαλλία για να δημιουργήσουν νέα έργα τέχνης με το στυλ του δρόμου, όπως αυτοί γνωρίζουν.

 

Go to TOP
Άνοιγμα