post image

Ξεκίνησε το Postmodern festival #3 και ήμασταν εκεί…

Η πρώτη μέρα του εναλλακτικού φεστιβάλ της Καρδίτσας ήταν ξεχωριστή

 

Postmodern festival vol 3 και μέρα πρώτη. Η πλατεία Παυσιλύπου της Καρδίτσας και το Charlot υποδέχονται ανθρώπους από όλη τη χώρα. Ήμασταν εκεί ως χορηγοί επικοινωνίας. Φάγαμε, ήπιαμε μέχρι τελικής πτώσεως, κουνηθήκαμε στους ρυθμούς της μουσικής και στο τέλος, μετά βίας βρήκαμε το δρόμο για το σπίτι. Ευτυχώς όμως υπήρχε ο φωτογραφικός φακός!


Aπό την παλιά πόλη των Χανίων μέχρι την Καρδίτσα, το ταξίδι του Bohème δεν τελειώνει ποτέ. Ο Λευτέρης μας σέρβιρε εκλεκτά κοκτέιλ και ιδιαίτερες γεύσεις με την πνοή του Λιβυκού Πελάγους.

post image


Ήρθε από την Τήνο, είναι πεισματάρης και αμετανόητος σαν το μπαρ. Γεύσεις τροπικές και αρώματα, που μας προσφέρθηκαν με χαμόγελο από τον Σπύρο.

post image


Τρίκαλα-Καρδίτσα… ένα φεστιβάλ δρόμος για το Μικρό και τον Άκη, που μας τα είπε αλλά και τα σέρβιρε από τον κάμπο με στυλ μοναδικό.

post image


Από την πρωτεύουσα και συγκεκριμένα το Χαλάνδρι, με σήμα τον κότσυφα και μία εναλλακτική χροιά. Ο Κωνσταντίνος  έβαλε κι αυτός τη δική του σφραγίδα στη νύχτα μας.

post image


Άλλη μία συμμετοχή από τα Τρίκαλα, με τις γεύσεις και τα υλικά των ονείρων τους. Η Έλενα, ο Βασίλης και το Love Shake πάνε Postmodern και γουστάρουν.

post image


Όσο για τη Χίο και το ΟΖ, ο Γιάννης και η Χρύσα έκαναν το μεγάλο ταξίδι για να μας μυήσουν στα μυστηριακά κοκτέιλς και το savoir-vire.

post image


Brand Ambassador της Bacardi, με τη νύχτα να παίρνει άλλη τροπή και το αλκοόλ να γίνεται ακόμα πιο γευστικό χάρη στη Τζώρτζια

post image


Από τη Θεσσαλονίκη με αγάπη κι από έναν χώρο εξαιρετικής αισθητικής, ο Τάβορ και ο Γιάννης μας μεταφέραν λίγη από την αύρα και τη γεύση του.

post image


Ήρθε από την πρωτεύουσα και όχι από τη Λατινική Αμερική και η Κατερίνα μας έδειξε με τον πιο άμεσο τρόπο πως με το αλκοόλ γινόμαστε όλοι φίλοι.

post image


Νέο μπαρ στην Αθήνα και νέα συμμετοχή στο Postmodern Festival, με τον Σπύρο να φέρνει γεύσεις στιβαρές και ανάσες Μεξικάνικες.

post image


Η επέλαση των Αθηναίων συνεχίζεται και ακόμα και στην pop-up εκδοχή του, το Bank Job και ο Λευτέρης έχουν τα πάντα ρυθμισμένα στη λεπτομέρεια.

post image


Έκαναν ένα παλιό υφασματάδικο ένα από τα καλύτερα bar της Αθήνας. Δε θα μπορούσαν να μην κάνουν τη διαφορά και εδώ με την παρουσία του Θέμου.

post image


Aπό το μεγάλο λιμάνι της Θεσσαλίας στην τέχνη του κοκτέιλ και από το Βόλο στην Καρδίτσα με δυνατά mixologist skills από τον Γιάννη και τον Γιώργο.

post image


O κύβος ερρίφθη, το παλιό και το νέο δέθηκαν αρμονικά και ο Βόλος είχε άλλον έναν δυναμικό εκπρόσωπο στο φεστιβάλ.

post image


Μετέφερε το hype του από το κέντρο της Αθήνας και την επιγραφή “Made For Humans” ως τη Θεσσαλία, κοκτέιλ από τον Δήμο για ανθρώπους που ξέρουν τι ζητάνε.

post image


Σε εξίσου ιδιαίτερα μήκη κύματος και το Theory, με το ξεχωριστό μπαρ του Χαλανδρίου και τον Ανδρέα να παίζει… μεγάλη μπάλα στο τέλος της νύχτας μας.

post image


H Κλαύδια Παπαδοπούλου ξεχώρισε στο The Voice με τη μοναδική φωνή της της και έβαλε ακόμα περισσότερο χρώμα στη νύχτα μας

post image


Ο Νίκος Φάρφας, από το ίδιο talent show, έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως το παρόν και το μέλλον του ανήκει.post image


Η Mariza Tsak  σε DJ set απογείωσε τους πάντες

post image


Όσo για το φαγητό,από την Καρδίτσα στην Καρδίτσα, και από τους διοργανωτές, μπέργκερ… καμπίσιο με φροντίδα για τον ζαλισμένο από τα κοκτέιλ φεστιβαλίστα.

post image


Εδώ το καλό παγωτό, και πάλι από την Καρδίτσα, με τις παραδοσιακές γεύσεις να μη ντρέπονται να κοιτάξουν στα μάτια το σήμερα.

post image


Γλυκό και νοστιμιά, αναγκαία προαπαιτούμενα για το φινάλε όταν και δυσκολευτήκαμε να βρούμε το δρόμο για το σπίτι. Γεύσεις δυνατές με… Καρδιτσιώτικη υπογραφή από την μοναδική Τασούλα

post image


Όμως οι μεγαλύτεροι ήρωες ήταν οι Lapin και Mad Dog, που ήρθαν ακόμα μία φορά από τη Γαλλία για να δημιουργήσουν νέα έργα τέχνης με το στυλ του δρόμου, όπως αυτοί γνωρίζουν.

 

Go to TOP